3 ocak / 3 adet eşya (2 adet havası azalmış uçan balon ve 1 bez kolisi çöpe gitti )2 ocak / 2 adet eşya (2 adet konserve kavanozu çöpe gitti) evden öğle yemeğimi kavanozlara koyup getirdim evde birikmişler ikisini çöpe gönderdim
Ben masif esyalardan cok hoslaniyorum kendi evime gecince mutfaga buyuk masif bir masa ve masif sandalyeler planliyorum.Çok tatlısın uzun uzun yazmışsın
:)
Bende Gümüşlük konsol
Misafir takımı istemiyorum 94 parça ürünlere hiç gerek yok yani
Bi baştan bi basa hole halı istemiyorum
Çocuk odası kıyafet odası olabilir bunu düşünmemiştim
Aslında doğru iki masa gereksiz ama sanki olmada çok önemli bir eşyayı almamış gibi hissederim sanırım :) ama mantıklı
Salon oturma odası konusunda bi yandan oturma odası olsun salon dışında diyorum her zaman kullanılan oda toplu olmuyor maglum
Bazen hayır gereksiz diyorum
:)
evet masif mobilyalar cok güzel cok moda ama ben kütük yerinden kalkmayan esyaları sevmıyorum koltugu bile hafif alıcam halım kolaylıkla yerleri silerken toplayacagım sekilde hafifBen masif esyalardan cok hoslaniyorum kendi evime gecince mutfaga buyuk masif bir masa ve masif sandalyeler planliyorum.
Oturma odasi soyle olabilir eger kitap okumayi seviyorsan o odada kitaplik basit bir oturma grubu ve alacaksan bi tv olabilir. Salonda sadece koltuk takimin masan bide sehpan olur. Oturma odasinda kitap okuyacagin tv izleyecegin zaman oturursun salonda da kafani dinlersin misafir agirlarsin falan.
Eger aklin kalacaksa 2 oda yap bence sonradan sikilirsan ya da gereksiz bulursan evden cikarirsin.
kombini cok seviyorum takımdan cantama hep uyum olmalı diye doldurdumBen kıyafette abartı sevmiyorum.
eskiden uğraşırdım kombin yapardım.
şimdi sadelikten yanayım.
bu gün için garanti belgelerini ayıklayabilirsin. garanti süresi geçmiş olanları ve çöpe giden teknolojik ürünlerin faturasını falan atabilirsinkac gundur oset poset cop atıyorum bugune bulamadım :))
hepsini yaptım :)) fatura ayıkladım depoya girdim kitaplara baktım defalarca takılar elbiseller dip kose ev :) depoyu bi daha karıstırayım ben :))bu gün için garanti belgelerini ayıklayabilirsin. garanti süresi geçmiş olanları ve çöpe giden teknolojik ürünlerin faturasını falan atabilirsin
ilaçları düzenleyebilirsin son kullanma tarihi geçenleri atabilirsin
hiç bir şey bulamazsan kilerin kapısı aç (kiler varsa ben de yok) ve şöyle bir bak bu gün ne atabilirim diye,
ya da bodruma in ve ne atabilirim diye bak, mutlaka bir şey çıkar
ben öyle yapıyorumArkadaşlar günlerdir sizleri ilgiyle takip ediyorum. Fazla eşyaların insan ruhuna olumsuz etki ettiğini kabul etmekle birlikte acaba diyorum bu atma dürtüsü bir süre sonra alışkanlık haline dönüşmesin? Ben de üç gün süren bir ayıklama sürecinden sonra evimde fazlalık bırakmadığımı düşünüyorum. Yani attım ve bitti. Bundan sonraki süreçteki minimalliğin az alıp az harcamak şeklinde olduğunu düşünüyorum. At at nereye kadar tam anlayamadım aslında? Bir yerden sonra yeni aldıklarımızı atmaya başlamaktan korkuyorum:) Bugün aldığımızı bir ay sonra atıp sonra yenisini alıp bir süre sonra onu da atıp... şeklinde bir döngü geliyor aklıma. Acaba minimalliği ben yanlış mı anladım bilemedim.
Arkadaşlar günlerdir sizleri ilgiyle takip ediyorum. Fazla eşyaların insan ruhuna olumsuz etki ettiğini kabul etmekle birlikte acaba diyorum bu atma dürtüsü bir süre sonra alışkanlık haline dönüşmesin? Ben de üç gün süren bir ayıklama sürecinden sonra evimde fazlalık bırakmadığımı düşünüyorum. Yani attım ve bitti. Bundan sonraki süreçteki minimalliğin az alıp az harcamak şeklinde olduğunu düşünüyorum. At at nereye kadar tam anlayamadım aslında? Bir yerden sonra yeni aldıklarımızı atmaya başlamaktan korkuyorum:) Bugün aldığımızı bir ay sonra atıp sonra yenisini alıp bir süre sonra onu da atıp... şeklinde bir döngü geliyor aklıma. Acaba minimalliği ben yanlış mı anladım bilemedim.
Arkadaşlar günlerdir sizleri ilgiyle takip ediyorum. Fazla eşyaların insan ruhuna olumsuz etki ettiğini kabul etmekle birlikte acaba diyorum bu atma dürtüsü bir süre sonra alışkanlık haline dönüşmesin? Ben de üç gün süren bir ayıklama sürecinden sonra evimde fazlalık bırakmadığımı düşünüyorum. Yani attım ve bitti. Bundan sonraki süreçteki minimalliğin az alıp az harcamak şeklinde olduğunu düşünüyorum. At at nereye kadar tam anlayamadım aslında? Bir yerden sonra yeni aldıklarımızı atmaya başlamaktan korkuyorum:) Bugün aldığımızı bir ay sonra atıp sonra yenisini alıp bir süre sonra onu da atıp... şeklinde bir döngü geliyor aklıma. Acaba minimalliği ben yanlış mı anladım bilemedim.
Merhabalar
Epeydir buraya yazmadığımı fark ettim öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum.
Bu sene daha da minimalleşiriz inşallah.
Yeni yılda her gün bir şey atma fikri çok hoşuma gitti akşama hemen bakıyorum
Hafta sonu bende çocukların çamaşırlarından çoraplarından 4-5 tane attım.
Bu ay kitaplardan ayırmayı planlıyorum çevirisini beğenmediğim klasikler var. Evde durmasını istemiyorum onları göndericem çocuklara da kalsa okuma zevkini öldürür o derece yani okuduğum dergiler falan baya bir aylık atılacak çıkar diye düşünüyorum.
kombini cok seviyorum takımdan cantama hep uyum olmalı diye doldurdum
ay yetmış cift küpe iyi elemişsin canım pişman olmazsın ins :)
hepsini yaptım :)) fatura ayıkladım depoya girdim kitaplara baktım defalarca takılar elbiseller dip kose ev :) depoyu bi daha karıstırayım ben :))