En içime oturan durum.
3 tane takımım (yani desenli çay bardağı ve tabagi) kutusunda duruyor.
Misafir gelirse çıkarıp geri koyuyorum.
Yani kırılsa uzulurum aynı bardakdan bulamam.
Aman en iyisi düz bardak kullanmak mi ki
Çay degilmi koy iç geç diyorum bazen.
Ama mutfak esyalarini seviyorum ya.
Ben kırılsa üzülmüyorum.
sadece tahtadan geyiklerim var
kızım birgün boynuzlarını kırar diye korkuyorum :)
onun dışında acımıyorum gidene.
tabi olabildiğince temiz ve dikkatli kullanıyorum.
Aslında ben kırılan eşyalara çok üzülmem ama işte takımda olunca bozulması da hoş olmuyor
Bazen bende sade tek desen olsun kırılanı kolay tamamlarım diyorum ama renkli cıvıl cıvıl da seviyroum
merhaba minimalistleer
yeni yıla birçok kararlar alıp uygulamak istiyordum ama oğlum hasta oldu o iyileşti şu an ben çoook hastayım kararlarda hayallerde hayatlarda şu ara askıda
1 ocak/ 1 adet eşya (oğlumun lekeli atletini attım)
alışverişsiz geçen gün 1/1
challenge yani kendime meydan okumaya başladımdün başarılı bakalım bugün nasıl geçecek
Kıyafetlerini tarzını çok merak ediyorum :))Bugün 3 tane etek verdim. Bunları da 2, 3, 4 Ocak olarak sayıyorum. Cuma gününde bakalım ne geçecek elime atmak için
Çok tatlısın uzun uzun yazmışsınMesela salona gumusluk vs gibi birseye gerek yok icini de incik cincik dolsuruyorlar cok gereksiz buluyorum cunku genelde kullanilmayan seyler orada oluyor bosu bosuna kalabalik bosu bosuna temizlik. Eger imkan varsa giyinme odasi oneriyorum boylelikle utu dolap vs sey o odada oluyor daha kolay toplaniyor ve yatak odalari daha sik daha sade duruyor. Belki yeni evlenecek degil ama cocuklu ev icin onlarin giysileride o odada oluyor hemde kenari sivri birsey olmuyor. Yine ev musaitse evi haliyla doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum su ince camasir makinasinda yikanabilen kucuk halilar kullanisli. Hem mutfaga hem salona masa almakta biraz fazlalik geliyor. Gerkli oluyor evet ama birazda cocuk acisindan ve evin genisligi acisindan mutfaga buyuk masa alinabilir. Benim evimde salinda sadece koltuk takimi ve 1 tane orta sehpa var ve rahat ediyorum. Daha cok sey vardir da aklima bu kadar geldi suan.
Aaaaa gerçekten mi? Özel bir sebebi var mı?Kıyafetlerini tarzını çok merak ediyorum :))
Evet süslü süslü kıyafetlerin var bence :) kıyafet almayı sevdiğin için ben gibi :)Aaaaa gerçekten mi? Özel bir sebebi var mı?
Bi mont gözüme çarpıyor o bana ben ona bakıyorum ama du bakalım n zaman ayrılıcaz :)Herkes bi seyler yollamis evden yaaa
Bende ceket ayirdim
Kupelere bakicam daha
Sizden cesaret aldim ve .....Bi mont gözüme çarpıyor o bana ben ona bakıyorum ama du bakalım n zaman ayrılıcaz :)
Aslımda belli bir tarzım Yok. Ama dikkat ettiğim şeyler var.Evet süslü süslü kıyafetlerin var bence :) kıyafet almayı sevdiğin için ben gibi :)
Bir kitapSizden cesaret aldim ve .....
70 parca taki
1 yazlik mont
1 gomlek
1 pantolon
16 cift corap
4 adet kizimin kiyafetlerinden eledim
Argan yagi ve rimel cope atildi
Suan beni anlattın çok abartı olmamak şartı ile taş tuş pul pek severim :)Aslımda belli bir tarzım Yok. Ama dikkat ettiğim şeyler var.
Çantada koyafette çok abartı olmamak kaydıyla pul taş seviyorum.
Moda’ya uymuyorum. Hatta özellikle kaçıyorum. Bu yıl moda olan kürk mont, kürk yelek, omzu açık kazak, keçe kaban, işlemeli kazak, kaşkolu çırtlak renk olan montlardan almadım. Hatta elimi bile uzatmadım. Çünkü bunları hem herkes giyiyor hem de seneye demoda olacak. Bir sonraki yıl Giysen bir dert giymesen ayrı dert
Dolabımda her telden kıyafet var. Renk renk dizüstü etek, renk renk dizüstü elbise, değişik modellerde kazaklar, kot yelekler, normal ve yırtık kotlar.
Mesela bir gün etek kazak çizme giyip şıkır şıkır gidiyorum işe.
Ertesi gün az biraz yırtık kot, balıkçı kazak, yırtık kot yelek ile
Mont olarak da kaşe kabanlarım ve şişme montlarım var.
Yani tekdüze değilim. Değişik olmayı seviyorum.
Eskiden elime be geçerse alırdım. Şimdi ne almak istediğimi bilerek çöküyorum alışverişe. Ona odaklandığım zaman diğeri şeyleri pek görmüyorum.
Senin tarzın nasıl peki?
Hala eline ne gelirse alan biriyim hatta aldığım üstünün renklerini de yapıyorum bunu da yendim mi tamamdır :)Aslımda belli bir tarzım Yok. Ama dikkat ettiğim şeyler var.
Çantada koyafette çok abartı olmamak kaydıyla pul taş seviyorum.
Moda’ya uymuyorum. Hatta özellikle kaçıyorum. Bu yıl moda olan kürk mont, kürk yelek, omzu açık kazak, keçe kaban, işlemeli kazak, kaşkolu çırtlak renk olan montlardan almadım. Hatta elimi bile uzatmadım. Çünkü bunları hem herkes giyiyor hem de seneye demoda olacak. Bir sonraki yıl Giysen bir dert giymesen ayrı dert
Dolabımda her telden kıyafet var. Renk renk dizüstü etek, renk renk dizüstü elbise, değişik modellerde kazaklar, kot yelekler, normal ve yırtık kotlar.
Mesela bir gün etek kazak çizme giyip şıkır şıkır gidiyorum işe.
Ertesi gün az biraz yırtık kot, balıkçı kazak, yırtık kot yelek ile
Mont olarak da kaşe kabanlarım ve şişme montlarım var.
Yani tekdüze değilim. Değişik olmayı seviyorum.
Eskiden elime be geçerse alırdım. Şimdi ne almak istediğimi bilerek çöküyorum alışverişe. Ona odaklandığım zaman diğeri şeyleri pek görmüyorum.
Senin tarzın nasıl peki?
Eskilerin daha faeklı bir havası tarzı oluyor. Şimdi iyi olanlar çok pahalı, normal fiyatlı olanlar ise hem kalitesiz hem de hepsi birbirinin aynısı.Suan beni anlattın çok abartı olmamak şartı ile taş tuş pul pek severim :)
Bir gün şıkır şıkır olup ertesi gün spor kombin yaparım belli bi tarzım yok ruh halime göre giyiniyorum :)
Kürk mü kaç yıl önce rahmetli dedem gelini için kürk almış :) annem hiç giymemiş bi baktım torba icinde bana göz kırpıyor meğer bana alınmış kondum üstüne zaten Moda aslında kürkün modası hiç geçmiyor bile :) babam 54 yasında 13 yasında iken gelmiş düşünün :))
Ben de öyleydim eskiden. Kafamda hiçbirşey olmamasına rağmen alışverişe çıkıp kazak, kaban pantalon ile eve döndüğümü bilirim.Hala eline ne gelirse alan biriyim hatta aldığım üstünün renklerini de yapıyorum bunu da yendim mi tamamdır :)
Bir kitap
Bir dosya
Bir makyaj malzemesi çöpe gitti tekrardan :)
Bazı kağıtları kurcaladım gerekli görüp aslında gereksizmiş çöpe gitti
Oh süper bi temizlik olmuş eline sağlık canım :)