Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben kırılsa üzülmüyorum.
sadece tahtadan geyiklerim var
kızım birgün boynuzlarını kırar diye korkuyorum :)
onun dışında acımıyorum gidene.
tabi olabildiğince temiz ve dikkatli kullanıyorum.

Aslında ben kırılan eşyalara çok üzülmem ama işte takımda olunca bozulması da hoş olmuyor
Bazen bende sade tek desen olsun kırılanı kolay tamamlarım diyorum ama renkli cıvıl cıvıl da seviyroum

2 ocak / 2 adet eşya (2 adet konserve kavanozu çöpe gitti) evden öğle yemeğimi kavanozlara koyup getirdim evde birikmişler ikisini çöpe gönderdim

Bende anlatem canınız ceksin :)) Çamaşırlar yıkandı
Ayakkabılık temizlendi tüm gümümü aldı nerdeyse
Annem salonu elden geçirdi
Bir koli çerçeve atıldı
İki sac bakım yağı atıldı
Bir jöle
İki ayakkabı atılacak kenara ayrıldı
Bir eğitim seti yarın okula verilecek birde roman
Ayrıca sekiz poşet çöp atıldı ıvır zıvırlar
Çarşaflar nevresimler düzenlendi eskiyen uç takım toz bezi oldu :)
Bir Şal , etek eskiyen çoraplar atıldı
Çekmece içi düzenlendi
Banyo tuvalet çamaşır suyu ile yıkandı
Bir telefon atıldı bozuktu

Su siseleri atıldı

Uç dört gün bol temizlikle geçti :)) ev komple elden geçti artık her gün bir eşya atma ritüeline katılıyorum bende :))

Çok tatlısın uzun uzun yazmışsın
:)
Bende Gümüşlük konsol
Misafir takımı istemiyorum 94 parça ürünlere hiç gerek yok yani
Bi baştan bi basa hole halı istemiyorum
Çocuk odası kıyafet odası olabilir bunu düşünmemiştim
Aslında doğru iki masa gereksiz ama sanki olmada çok önemli bir eşyayı almamış gibi hissederim sanırım :) ama mantıklı

Salon oturma odası konusunda bi yandan oturma odası olsun salon dışında diyorum her zaman kullanılan oda toplu olmuyor maglum

Bazen hayır gereksiz diyorum
:)

Herkes bi seyler yollamis evden yaaa
Bende ceket ayirdim
Kupelere bakicam daha

Kenarı kırık bir tepsim vardı idare eder diye atmıyordum ama yeni yıla kırık tepsiyle girmek istemedim ve attım

Kızımın bir iki ihtiyacı vardı onları aldım
Kendime bişey almamakta kararlıyım bakalım nereye kadar

Evde fazlalık olmayınca iş de olmuyor bunu anladımYılbaşı için kayınvalidelere gittik görümcem ve eşi gelecekmiş görüşelim dedik

Uzun zamandır içeri girmiyordum(kapıdan kızımı alıp eve gidiyorum kızım hemen eve gitmek istiyor) aman karmakarışıktı evi
Gerçekten artık fazla eşya görünce müdahele etme ihtiyacı hissediyorum .Gözüme kestirdiklerimi attım valla.
Dedim bir gün gelip atayım fazlalıkları sen de rahat et
İşte dediğim gibi evde fazla eşya ve ıvır zıvır olmayınca temizliği düzeni çok kolay oluyor

Ve bir kez daha dedim ki iyi ki minimalistim

Evet süslü süslü kıyafetlerin var bence :) kıyafet almayı sevdiğin için ben gibi :)
Aslımda belli bir tarzım Yok. Ama dikkat ettiğim şeyler var.
Çantada koyafette çok abartı olmamak kaydıyla pul taş seviyorum.
Moda’ya uymuyorum. Hatta özellikle kaçıyorum. Bu yıl moda olan kürk mont, kürk yelek, omzu açık kazak, keçe kaban, işlemeli kazak, kaşkolu çırtlak renk olan montlardan almadım. Hatta elimi bile uzatmadım. Çünkü bunları hem herkes giyiyor hem de seneye demoda olacak. Bir sonraki yıl Giysen bir dert giymesen ayrı dert
Dolabımda her telden kıyafet var. Renk renk dizüstü etek, renk renk dizüstü elbise, değişik modellerde kazaklar, kot yelekler, normal ve yırtık kotlar.
Mesela bir gün etek kazak çizme giyip şıkır şıkır gidiyorum işe.
Ertesi gün az biraz yırtık kot, balıkçı kazak, yırtık kot yelek ile
Mont olarak da kaşe kabanlarım ve şişme montlarım var.
Yani tekdüze değilim. Değişik olmayı seviyorum.

Eskiden elime be geçerse alırdım. Şimdi ne almak istediğimi bilerek çöküyorum alışverişe. Ona odaklandığım zaman diğeri şeyleri pek görmüyorum.

Senin tarzın nasıl peki?

Sizden cesaret aldim ve .....
70 parca taki
1 yazlik mont
1 gomlek
1 pantolon
16 cift corap
4 adet kizimin kiyafetlerinden eledim

Argan yagi ve rimel cope atildi
Bir kitap
Bir dosya
Bir makyaj malzemesi çöpe gitti tekrardan :)
Bazı kağıtları kurcaladım gerekli görüp aslında gereksizmiş çöpe gitti

Oh süper bi temizlik olmuş eline sağlık canım :)

Suan beni anlattın çok abartı olmamak şartı ile taş tuş pul pek severim :)
Bir gün şıkır şıkır olup ertesi gün spor kombin yaparım belli bi tarzım yok ruh halime göre giyiniyorum :)
Kürk mü kaç yıl önce rahmetli dedem gelini için kürk almış :) annem hiç giymemiş bi baktım torba icinde bana göz kırpıyor meğer bana alınmış kondum üstüne zaten Moda aslında kürkün modası hiç geçmiyor bile :) babam 54 yasında 13 yasında iken gelmiş düşünün :))

Hala eline ne gelirse alan biriyim hatta aldığım üstünün renklerini de yapıyorum bunu da yendim mi tamamdır :)

Eskilerin daha faeklı bir havası tarzı oluyor. Şimdi iyi olanlar çok pahalı, normal fiyatlı olanlar ise hem kalitesiz hem de hepsi birbirinin aynısı.
Güle güle kullan inşallah

Hala eline ne gelirse alan biriyim hatta aldığım üstünün renklerini de yapıyorum bunu da yendim mi tamamdır :)
Ben de öyleydim eskiden. Kafamda hiçbirşey olmamasına rağmen alışverişe çıkıp kazak, kaban pantalon ile eve döndüğümü bilirim.
Şimdi kafamda tasarlıyorum istediğim şeyi. Sadece ona odaklanıyorum.
Listem var.
Yazıyorum. Beyaz gömlek, kahve pantalon vs gibi. Başka birşey gösterdikleri zaman hayır diyorum.

Bir kitap
Bir dosya
Bir makyaj malzemesi çöpe gitti tekrardan :)
Bazı kağıtları kurcaladım gerekli görüp aslında gereksizmiş çöpe gitti

Oh süper bi temizlik olmuş eline sağlık canım :)

Sağol canım :)
bugün biraz daha bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…