Mikan Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ekim 2018 15.112 34.371 Bugün 19:45 Konu Sahibi Mia- #57.341 Scss94 .!.: Evet motivasyon çok önemli gerçekten istediğin zaman yaparsın verirsin hepsini Genişletmek için tıkla... Umarım ya
Scss94 .!.: Evet motivasyon çok önemli gerçekten istediğin zaman yaparsın verirsin hepsini Genişletmek için tıkla... Umarım ya
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.591 114.680 Bugün 21:06 Konu Sahibi Mia- #57.342 Mikan .!.: Neyse spora başlamışsın hemen verirsin Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm Genişletmek için tıkla... Kas yapmışsındır belki ya niye hemen küstün :)) Scss94 .!.: Selamlaaar. İşlerim bitti yemeğimizi yedik. Çay içip kitabımı okurum. Çok yoruldum bugün yarın dinlenirim sporumu yaparım. Anka ne yapiyosun spor aletli pilates mi . 1 buçuk saat maşallah Genişletmek için tıkla... Yok canım normal salonda hoca yaptırıyor salondaki aletlerle.
Mikan .!.: Neyse spora başlamışsın hemen verirsin Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm Genişletmek için tıkla... Kas yapmışsındır belki ya niye hemen küstün :)) Scss94 .!.: Selamlaaar. İşlerim bitti yemeğimizi yedik. Çay içip kitabımı okurum. Çok yoruldum bugün yarın dinlenirim sporumu yaparım. Anka ne yapiyosun spor aletli pilates mi . 1 buçuk saat maşallah Genişletmek için tıkla... Yok canım normal salonda hoca yaptırıyor salondaki aletlerle.