Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulunduğum şehirde ikea yok ; kayınvalidemler ankarada yaşıyor: yazın yanlarına gitmiştik o zaman oğlum 13 aylık felandı ; aldık biz de..o zamandan beri kullanıyor ancak o popo sandalyede pek durmuyor.boyasını hamurunu orda yapıyor: karton üzeri çizimler yapıyor :) her sabah aydedeeee diye koşuyor odasına ; ilk çizdiğimiz şey aydede olduğu için onunla bağdaştırıyor kağıdı kalemi :)
ve evet kesinlikle dediğin gibi 2yaşında daha bilinçli kullanır oynar...
ben de ikeanın kura yatağını almak istiyorum .. odamızda trofest var ki çok kullanışlı : benim bekarlığımdan kalma bir giysi dolabı ; halamızın aldığı bir çadır var..
şu an birlikte uyuyoruz 2 yaş gibi yatak almayı düşünüyorum : var mı bir önerin kura dışında?
benim oğlum 2016 temmuz 28 doğumlu senin kuzu?
teşekkürlerMia- doğum günü kutlu olsun canım
Plaj çantamın içindekileri bu yaz için yenilemek istiyordum, plaj terliğini mudo dan aldım. 20 tl idi.
Pareo da pierre cardin marka 55 tl olan (hepsi burada) birini beğendim. 8 TL kargo ücreti ödememek için 105 TL lik alış veriş yaptım. kendim için uzun süredir alış veriş yapmadığımdan ve bir şeyler beğenemediğimden, her zamanki gibi çocuk için alış veriş yaptım. yani 55 tl lik alış veriş bana 105 liraya mal oldu. Ancak çocuk için de şu an yeteri kadar kıyafeti var diye, büyük beden aldım. Umarım zamanı gelince sağlıkla giyer.
Bu şekilde aldığım çok kıyafet var ve ben bazılarını unuttuğum, zamanında çıkarmadığım için bedenlerinin küçüldüğü, bazılarına da ihtiyaç olmadığı için kullanmadığım etiketli epey kıyafet var. onları da hediye olarak gittiğimde götürüyorum
Selam Kızlar
Ben de 1 ocaktan itibaren her gün birşey atacağım
Ama dün üzerimden çıkardığım atleti (kısa geliyordu) bugün de bir tane kğlotlu çorap attım.
Bu aralar almıyorum birşey. Almamak beni mutlu ediyor. Herşeyden bol bol var evimde.
merhaba kızlarrrr şöyle ucundan bakayım dedim sayfaya ilgimi çekti severim minimal yaşam ama yapamam :)) yaptırmıyorlar demek daha doğru olur herhalde :/
Yani kaliteli ve deri ise kullanmaya devam edebilirsin
Benim aldığım 1.5 seneyi geçmiştir.
Kenarları soyulmaya başlamıştı
Bende yenilemek zorunda kaldım
Benim kızımda 20 ağustos 2016
kura acaba çok mu yer kaplar diye kararsızım
korumalık taktırmak da gerekiyor.
Eki Görüntüle 2086049
İstediğim bu sekilde yatak
biraz daha yerden yüksek hali.
çok amaçlı dolabım var
şimdilik dolap ihtiyacımızı karşılar.
çadır sipariş edildi
oyuncak dolabı masa sandalye bakılıyor.
kara tahta yapılacak ama tebeşir tozu sağlık açısından zararı varmı araştırılacak.
şimdilik böyle...
çok güzel ..benzer şeyleri düşünüp istiyoruz...
tozsuz tebeşir var diyorlar..
unigotr de mat var-tozsuz tebeşir vardı...
gerçi ikeada var tahta sanırım bakıp araştırayım :)
aramızda 1ay var :)
Allah sağlık versin kuzularımıza..
Selam :)
Aaaa kimmiş onlar :)
Aslında yaparsın başta korkutucu geliyor hiç birşeyin kalmıcakmış gibi hissediyorsun :)
Sonra çok eşyan oldugunu fark ediyorsun.
Kesinlikle çok güzel olacak...hımmm bende atıyım senle birlikte :)
Kesinlikle çok güzel olacak...
Bakalım ne kadar sürecek
Atalım birlikte fazlalık ne varsa
kızlar nasıl birikim yapıyorsunuz
bende aranıza katılmak istiyorum nasıl başlıyoruz ne yapıyoruzzz