ben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlar evi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama
Öğlenci ya oğlum canim park yakın. Okula zamanında döneriz . Vallahi bak öyle tertemiz yapmıştım evi şuan yani ateşe versem olur harabe gibi
ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans
Evet canım gerçekten yapsakta temiz kalmiyo işleri yapıp evin üstüne streç film kaplamak lazim
ben Kmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl ama streçte bi mantıklı geldi şu an

Evet eksi yönü misal böcekler

Kedim öldürmüş başında bekliyor böceğin ayaklar havada
Belki beni çağırdı duymadım

Diğer eksi yönü de temizliğinin zor olması gerçekten
Önceki evim de büyüktü ama bu kadar dağınık değildi
Toplayacağım ama inşallah

Ama uyanıp ağaç çiçek börtü böcek görmek paha biçilemez

not: tehlikeli böcek ve sürüngenler hariç

Sorma ben de

Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyor salyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış
Başka yer mi yoktu diye muhtemelen söylenerek yıkamışsındır

Ben öyle yapıyorum
Burda ne işiniz var başka yer mi yok sabah sabah böcek mi gibi gibi konuşup söylenerek atıyorum

ay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişim sonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.
Sorma ben de

Bebek arabası ön balkonda duruyor. Geçen sene sabah bi baktım araba parıl parıl parlıyor salyangoz geçmediği hiç bir yer bırakmamış
ayy allahım hoşlanmadığım hayvanlardan.

Bi şey oldu mı annene soktu mu akrep

soktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.
Ben kırkayak da gördüm evde yaa
Eşim de zehirli değildir diyor ama
kedim gördü ikisini de

Ne zaman bahçeyi biçse eve geliyorlar

Tedirgin oluyorum
Örümcek karınca salyangoz rahatsız etmiyor beni
Ama akrep yılan kırkayak filan zehirli olmasından korkuyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…