Evet yavaş yavaş yapınca isler bitmiyor gibi
Ama hepsini yapınca da birkaç gün ağrıyor her yerim.
Hafta sonuna bitiririm işleri büyük ihtimal

Evet yavaş yavaş yapınca isler bitmiyor gibi
Ama hepsini yapınca da birkaç gün ağrıyor her yerim.
Hafta sonuna bitiririm işleri büyük ihtimal
Evet benim de öyle belim çok ağrıyo
Geçen hafta sonu başlamıştım bende buzluktan başladım yavaş yavaş yaptım iyi oldu böyle detaylı olmuş oldu.

Yazınıza denk gelince yazmak istedim.Bende izledim,bir ebeveyn olarak çaresizliğin zorluğunu hissettim

Yazınıza denk gelince yazmak istedim.Bende izledim,bir ebeveyn olarak çaresizliğin zorluğunu hissettim
Kesinlikle çocuklarımıza karşı çaresiz, eli kolu bağlı olmak çok zor. Bir bakışın ya da bakış kaçırmanın bile etkisi ve çocukların benlik algısının önemi beni baya bi sarstı.

Teşekkür ederim

Gönderdim maalesef

Bir arkadaşının babası aynı yerde oturanları toplayıp götürdü
Ben de toplayıp getireceğim

Çok işler yapmak isteyen ama hiç bir şey yapmayan ben
beni de ekle
Kesinlikle çocuklarımıza karşı çaresiz, eli kolu bağlı olmak çok zor. Bir bakışın ya da bakış kaçırmanın bile etkisi ve çocukların benlik algısının önemi beni baya bi sarstı.
çok merak ettim, mutlaka izleyeceğim.
Teşekkür ederim

Gönderdim maalesef

Bir arkadaşının babası aynı yerde oturanları toplayıp götürdü
Ben de toplayıp getireceğim
aa çok iyi olmuş o zaman, keşke o tarafta oturanlar olarak 3-4 kişi olsanız hafta hafta götür getir yapsanız. 3-4 vesait çok fazla.

beni de ekle

çok merak ettim, mutlaka izleyeceğim.

aa çok iyi olmuş o zaman, keşke o tarafta oturanlar olarak 3-4 kişi olsanız hafta hafta götür getir yapsanız. 3-4 vesait çok fazla.
Aslında tek otobüs gidiyor
Ama okul ibb nin orda
Vatan caddesi kapalı olduğu için güzergah değişti
O yüzden böyle oldu 3 gündür

İşler bittiiii
Bende tekne orucu tuttum bugün kahvaltımı yeni yaptım
Şimdi ne yapcam kitap mı okusam diziyi mi izlesem ne yapsam
Pazar listesi diğer haftanın planını yaparım sonra sporumu yaparım sporu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…