Kalın montun kolay yerdeyse çıkart üşüme.Kolay gelsin
Benim ince kaban olmadı çok üşüdüm
Koşarak eve döndüm oğlumun arkadaşları vardı sabah çok dağıldı evin her yerini kullandılar oyun oynamak için
Ortalığı toparlarim yarında kalan işleri yaparım
Sen baya toparlamissin kışlıklarıAynen bence de kalın mont bazanin altinda canım iki de kazak cikarayim
kisliklari da eleyip kaldırdım canım çok az bişey kaldı zaten bayadir aynı şeyleri giydim yiprananlari ayırdım 3 4 parça kaldı kış gelmeden de iki üç parça bişey almıştım o yüzden kaldırmak kolay olduSen baya toparlamissin kışlıkları
Dolapta var biraz kalın kıyafet 1 tane mont idare edeceğim.
Senin dolap yenilenmeye ihtiyacı varkisliklari da eleyip kaldırdım canım çok az bişey kaldı zaten bayadir aynı şeyleri giydim yiprananlari ayırdım 3 4 parça kaldı kış gelmeden de iki üç parça bişey almıştım o yüzden kaldırmak kolay oldubu sene yazın ve kışın alışveriş yaparım diye düşündüm. Yazlıklarıda koyarken baya eledim çünkü hiç birini giyesim gelmiyo soğukluk var kıyafetlerimin hiç birini beğenmiyorum
Coğunu aynı renk almışım aynı şeyi uzun süre giydim bide hepsini değişme zamanı geldiSenin dolap yenilenmeye ihtiyacı var
Tarzın mi değişti acaba neden beğenmiyorsun
Oh ne güzel yenilenCoğunu aynı renk almışım aynı şeyi uzun süre giydim bide hepsini değişme zamanı geldi
Parça parça alırım yazın her ay bir iki parça alsam yeter zaten
Afiyet olsunAkşama kuru fasulye pilav cacık yapacagim.
Harika
Ellerine sağlık
Geldi ama tam 4 saatteSenin kitaplığı da kurmaya gelebilirim
Oğlun geldi mi canım yazık çocuk hasta olmaz inşallah sıcak biseyler icsiin
Çok güzel olmuş eline sağlıkBunu Ben kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?