- 23 Ağustos 2012
- 14.522
- 38.335
- 798
ahahah, beni de gaza getirdiniz, eşim soğuyacak dedi, allahtan tuttum kendimi, kabanları falan kaldırıyordum yoksa iyiceGüneş görür görmez kisliklari kaldırmamız iyi oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah, beni de gaza getirdiniz, eşim soğuyacak dedi, allahtan tuttum kendimi, kabanları falan kaldırıyordum yoksa iyiceGüneş görür görmez kisliklari kaldırmamız iyi oldu![]()
İdare edecek kadar kışlık bıraktık yine deahahah, beni de gaza getirdiniz, eşim soğuyacak dedi, allahtan tuttum kendimi, kabanları falan kaldırıyordum yoksa iyice![]()
Ben kabanlari kaldırdım giymedigim 2 kabanı ayırdım hatta dışarıya bıraktımahahah, beni de gaza getirdiniz, eşim soğuyacak dedi, allahtan tuttum kendimi, kabanları falan kaldırıyordum yoksa iyice![]()
Hiç kışlık bırakmadın miBen kabanlari kaldırdım giymedigim 2 kabanı ayırdım hatta dışarıya bıraktım![]()
evet bende öyle umuyorum.Bir kaç güne ısınır havalar zaten![]()
Bıraktim bıraktım ince kaban bıraktım bi tane yeter o![]()
Hepsini yiyemedik saklama kaplarına doldurup getirdim sevdiğim yemeklerdenbizim de yağmurlu hava, yarın daha da soğuyacakmış, 0 derece gösteriyor, ama benim aklım hala S sarahconnor 'ın kv menüsünde, o neydi öyle ya, maşallah ellerinize sağlık.
Evet çok iyi oldu topikçe hemen yaza hazır mışızGüneş görür görmez kisliklari kaldırmamız iyi oldu![]()
ayy en sevdiğim iftar şekli, kalanlardan eve götürmeliHepsini yiyemedik saklama kaplarına doldurup getirdim sevdiğim yemeklerden![]()
ayy, gözaltılar, valilik bi çok yolu kapatmış falan derken istanbul trafiği felçmiş, yazık kuzum hasta olmasın inşallah.Sabah oğlanın montunu yıkayım diye aldım
Dedim zaten üşümezsin otobüsle gidiyorsun ince olanlardan giy
Yollar kapanmış inip baya bir yürümek zorunda kalmış
Sesli mesaj atıyor dondum anne montu yıkayacak zamanı buldun diye![]()
Benim de en sevdiğimayy en sevdiğim iftar şekli, kalanlardan eve götürmeli
ayy, gözaltılar, valilik bi çok yolu kapatmış falan derken istanbul trafiği felçmiş, yazık kuzum hasta olmasın inşallah.
Dolabı duvara sabitliyor musunuz peki, biz mobilyacıdan fiyat alıp belki ikea da bakabiliriz dedikYazın dolabim gelse kursam diye bekliyorum
Banyoyu bitirdim bugünlük yeter birazdan yemek yaparım.
Duruma göre sabitlerizDolabı duvara sabitliyor musunuz peki, biz mobilyacıdan fiyat alıp belki ikea da bakabiliriz dedik
Kolay gelsinGündemi takip etmeye korkuyorum neler oluyor böyle.
Yatak odasını bitirdim yatağın altını dolapları çektim supurdum sildim
Nevresim değişti
Tülü perdeyi makineye attım
Toz aldım
Bugünlük yeter.