• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin 🥰
Benim ince kaban olmadı çok üşüdüm 😅😅
Koşarak eve döndüm oğlumun arkadaşları vardı sabah çok dağıldı evin her yerini kullandılar oyun oynamak için 😂😂
Ortalığı toparlarim yarında kalan işleri yaparım
Kalın montun kolay yerdeyse çıkart üşüme.
Yaza kadar dursun. 😊 Havalar çok karışık 😅

Ben gündemi takip edemiyorum da takip ettigim haber sitelerinde hiç gelişme yok 😬😬 erişim engeli var sanırım

Mutfagim öğlen dağıldı toplayıp okula giderim sonra gelince dinlenirim biraz.
İşleri bu kez ağırdan alacağım birde böyle deneyeyim 👍

Sen baya toparlamissin kışlıkları 😅
Dolapta var biraz kalın kıyafet 1 tane mont idare edeceğim.
kisliklari da eleyip kaldırdım canım çok az bişey kaldı zaten bayadir aynı şeyleri giydim yiprananlari ayırdım 3 4 parça kaldı kış gelmeden de iki üç parça bişey almıştım o yüzden kaldırmak kolay oldu 😅 bu sene yazın ve kışın alışveriş yaparım diye düşündüm. Yazlıklarıda koyarken baya eledim çünkü hiç birini giyesim gelmiyo 😂😂 soğukluk var kıyafetlerimin hiç birini beğenmiyorum 😂😂😂

kisliklari da eleyip kaldırdım canım çok az bişey kaldı zaten bayadir aynı şeyleri giydim yiprananlari ayırdım 3 4 parça kaldı kış gelmeden de iki üç parça bişey almıştım o yüzden kaldırmak kolay oldu 😅 bu sene yazın ve kışın alışveriş yaparım diye düşündüm. Yazlıklarıda koyarken baya eledim çünkü hiç birini giyesim gelmiyo 😂😂 soğukluk var kıyafetlerimin hiç birini beğenmiyorum 😂😂😂
Senin dolap yenilenmeye ihtiyacı var 😊
Tarzın mi değişti acaba neden beğenmiyorsun 😅

Bunu Ben kurdum 😂😂

Eklentiler

• IMG_20250319_201909.webp
    IMG_20250319_201909.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 29
Back
X