Ohh ne güzel benim bir işim var ki sorma nerden başlasam die düşünmekten işe başlayamıyorum...Akşam söz mesasimi var aşağı katta
etek giymicem aile arasındaymış
pantolon ve kolları tüllü kazak almıştım onları giyicim.
kızıma sipariş ettiğim kıyafetler gelmedi artık evden bakıcam.
Dün uyuduğum da saat 1:30 du
banyo wc yıkandı
kutularımı taşıdım topladım güzelce.
bugün 1 saatlik işim kaldı.
Bakalım kaç poşet çıkacak evden :)canımm ben burdayım.. ama baya olmuş okumayalı.. ben bi son sayfaları okuyayım.. bende ev taşımayı beklediğim için daha hiçbirşey yapmadım.. bi hafta sonra sanırım başlarım yavaştan düzenlemeye ve deee minimalee :)
Selamm canımmm bu aralar üzerimde bir uyuşukluk bir uyku hali var ki sorma gördüğüm fazlalıkları hayatımdan çıkarmaya devam ediyorum aslında bir toparlansam daha çok var gecen hafta oğlanın bazasına giriştim bir sürü şey çıktı bi foto atıyım size daha dolap içleri var kendimin kışlıklarından da eledim bir poşet askılıklı olan bölüm kaldı oraya da bir güç bulsam kendim de girişeceğim
Ohh ne güzel benim bir işim var ki sorma nerden başlasam die düşünmekten işe başlayamıyorum...
Bizimde yarın Mevlüt var hiç Mevlüt de giyebilecek birşeyim yok bir ara birşey alsam mı die düşündüm ama sonra ince triko bir hırkam vardı pantolon üstüne onu giyerim die düşündüm
Herşeyi yazığ planlamak çok g0zel oluyo demi.Akşam söz mesasimi var aşağı katta
etek giymicem aile arasındaymış
pantolon ve kolları tüllü kazak almıştım onları giyicim.
kızıma sipariş ettiğim kıyafetler gelmedi artık evden bakıcam.
Dün uyuduğum da saat 1:30 du
banyo wc yıkandı
kutularımı taşıdım topladım güzelce.
bugün 1 saatlik işim kaldı.
Baza altından çıkan fazlalıklar
Eki Görüntüle 2054876
Kızım artık nerdeyse genç kız oldu winx li yatak örtüsü duruyor eski yastıklar koltuk örtüleri bir kayınvalidemin bişeylerin üstünü örterim die verdiği eski çarşaflar
Günaydınlar
Oğlumun kıyamadığım 2 ayakkabısını 1 botunu daha verileceklere ayırdım kıyamıyordum bayağıda kaliteli kız belki giyer diye tutuyordum bu sefer eşim beni ikna etti kız giymez ver diye
Ailecek minimalizme alışıyoruz galiba
Bir de eşimin deri ceketini verileceklere ayırdım.
Herşeyi yazığ planlamak çok g0zel oluyo demi.
Herşey kontrol altında hissediyo insan
Bugün çok şükür geçmiş günleri telafi ettim
Mutfağımda atacak birşey bulamadım ama banyoyu elden geçirdim diyebilirim
Makyaj malzemelerimi ayıkladım 3 göz kalemi 1 tane far bir iki far fırçası eski bir yüz süngeri
Altında 12m olan 2 tane dibi gelmiş deredorant
2 tane boş parfüm şisesi
Kokusunu beğenmeyip bitiremediğim duş jeli
Kullanmadığım banyo takımı
3 tane dantelli misafir havlusu
1 tane boş sprey şişesi
Banyo için kullandığım temizlik süngeri (çok eskidiydi)
1 çift banyo terliği (hiçbirimiz giymiyoruz)
1 tane temizlik kovası
banyo dolabım ferah ferah duruyor
gözüme en çok misafir kullanır diye atmadığım bornoz var onuda verileceklere ayırdım mı tamamdır :)
Bir aylık alışveriş listende neler olacak acaba bizimle paylaşırmısın bende ekonomi topiklerinden çıkamayanlardanım
evet fırsattan istifade edip yeni eve sadece kullanacaklarım taşınacak :)Ay sen taşınıyo musun.
Mükemmel bi fırsat bu.
Taşınsam gideceğim yer bambaşka biyer olurdu.
Bu fırsatı iyi değerlendir.
Kendine başka bi hayat yaratmak için mükemmel bi fırsat.
Kurulu düzeni dağınık istif dolu bi evi düzenlemek çok zor.
Ama taşınırken iş kolaylaşır bence.
Ah keşke bende taşınsam
daha ev temizliğine başlamadık canım.. son duvar kağıdı kaldı.. ustalar ona bi girip bitirse ondan sonra temizliğine gidecez. şuan oturduğum evde de henüz birşey yapmadım.. haftasonunu bekliyordum.. bu haftasonu toparlanmaya başlar sonraki haftasonu da bitirmeyi düşünüyoruz..Bakalım kaç poşet çıkacak evden :)
diğer evin temizliği ne oldu.
en zoru boya kazımak ya
bizde toplanıp 1 günde temizlemiştik.
sonra tasındık.
ertesi gün ben keyifle yerleşicektim ki. olmadı :)
Baza altı çok zordu benim bi ben yoktum içinde yani
2 çuval fazlalık çıkmıştı
3 kutuda incelenicek esyalar var.
evettt foto bekliyorum :)
Kizceler günaydın konunuz çok güzel.bende kendimce yapmaya çalışıyorum ama eşimle annem istifci mübarek hiç bişey atrirmiyolar onlar görmeden koyuyorum çöpe :) sonra onlar arıyor nerde diye
Bende daha el atamadım oraya kız sorma bi gün lazım olur diye yıllarca saklama mantığını anlamıyorum.yil yeni nasip yeni demislerbenim eşim de patikler için yok bunlar bizim kültürümüz
yok yazmalar için annemler o kadar uğraşmış diye diye 5 yıldır onlara hizmet ediyordum..
daha o dolaba geçemedim çünkü eşimin iş için tura çıkmasını bekliyorum yoksa oda attırmıyor :)
yıl yeni nasip yeni hee :) tuttum ben bu sözü :) ayy verelimde kullananlar nasiplensin bari demiBende daha el atamadım oraya kız sorma bi gün lazım olur diye yıllarca saklama mantığını anlamıyorum.yil yeni nasip yeni demisler