Popüler Konu Minimal Yaşam

Ohh ne güzel benim bir işim var ki sorma nerden başlasam die düşünmekten işe başlayamıyorum...

Bizimde yarın Mevlüt var hiç Mevlüt de giyebilecek birşeyim yok bir ara birşey alsam mı die düşündüm ama sonra ince triko bir hırkam vardı pantolon üstüne onu giyerim die düşündüm

Bakalım kaç poşet çıkacak evden :)
diğer evin temizliği ne oldu.
en zoru boya kazımak ya
bizde toplanıp 1 günde temizlemiştik.
sonra tasındık.
ertesi gün ben keyifle yerleşicektim ki. olmadı :)

Baza altı çok zordu benim bi ben yoktum içinde yani
2 çuval fazlalık çıkmıştı
3 kutuda incelenicek esyalar var.
evettt foto bekliyorum :)

Benimde yoktu
kıyafetlerim genelde salaştı.
mevlüt olsa bişi olsa ne giycem diyodum.
2 yıldır dikkatli seçiyorum kıyafetleri
biraz olgun klasik seylere yöneldim.
yüksek bel kot çok seviyorum
üstüne kazak bluz hırka ne giysem oluyor.

Baza altından çıkan fazlalıklar

Kızım artık nerdeyse genç kız oldu winx li yatak örtüsü duruyor eski yastıklar koltuk örtüleri bir kayınvalidemin bişeylerin üstünü örterim die verdiği eski çarşaflar

Günaydınlar
Oğlumun kıyamadığım 2 ayakkabısını 1 botunu daha verileceklere ayırdım kıyamıyordum bayağıda kaliteli kız belki giyer diye tutuyordum bu sefer eşim beni ikna etti kız giymez ver diye
Ailecek minimalizme alışıyoruz galiba
Bir de eşimin deri ceketini verileceklere ayırdım.

Herşeyi yazığ planlamak çok g0zel oluyo demi.
Herşey kontrol altında hissediyo insan

Bende eşimin ayakkabılarını elemiştim.
hem giymiyo bekletiyo.
çok azalttık bizde ayakkabıyı.
siz yine iyisiniz ailecek düzenli.
ben eşimle savaşıyorum :)

Herşeyi yazığ planlamak çok g0zel oluyo demi.
Herşey kontrol altında hissediyo insan

Aynen daha kağıda yazarım
madde madde yapılacakları
sürelerini bile kenarına eklerim.
eve gidince nerden başlasam diye zaman kaybetmem.
son haftadır böyle daha istekliyim.
buraya yazdığım içinde.
sorumluluk hissediyorum :)

Bugün çok şükür geçmiş günleri telafi ettim
Mutfağımda atacak birşey bulamadım ama banyoyu elden geçirdim diyebilirim
Makyaj malzemelerimi ayıkladım 3 göz kalemi 1 tane far bir iki far fırçası eski bir yüz süngeri
Altında 12m olan 2 tane dibi gelmiş deredorant
2 tane boş parfüm şisesi
Kokusunu beğenmeyip bitiremediğim duş jeli
Kullanmadığım banyo takımı
3 tane dantelli misafir havlusu
1 tane boş sprey şişesi
Banyo için kullandığım temizlik süngeri (çok eskidiydi)
1 çift banyo terliği (hiçbirimiz giymiyoruz)
1 tane temizlik kovası
banyo dolabım ferah ferah duruyor
gözüme en çok misafir kullanır diye atmadığım bornoz var onuda verileceklere ayırdım mı tamamdır :)

Oh banyo da tamam :)
benim de minik minik havlularım var onlardan biraz vericem.
listeme ekliyim :)

Bir aylık alışveriş listende neler olacak acaba bizimle paylaşırmısın bende ekonomi topiklerinden çıkamayanlardanım

Canım liste yapmadan önce eksiklere baktım sonra da beni bu ay idare eder mi biter mi diye kontrol ettiğim ürünler oldu
Örneğin şampuan ve saç kremim azalmıştı onları yazdım
el yıkama sabunu
kahvaltılık ürünlerim bitmişti
peynir zeytin
çalıştığımız için eşim pazar günleri salam sosis gbi şeyler yemek istiyor ona göre malzeme alıp yarısını buzluğa koydum 1 ay hatta 2 ay bizi idare eder diye düşünüyorum
yağ bakliyat pirinç eksiğim yoktu bu ay almayacağım
makarna çay gofret puding süt
aslında yeme şekli de belli oluyor bir ailenin yaptığım tatlılar ya da yemekler belli 1 aylık almaya çalıştım
pazar ve yoğurt yumurta tarzı ürünler haricinde alışveriş yapmak istemiyorum
bakalım becerebilecek miyim?

evet fırsattan istifade edip yeni eve sadece kullanacaklarım taşınacak :)

daha ev temizliğine başlamadık canım.. son duvar kağıdı kaldı.. ustalar ona bi girip bitirse ondan sonra temizliğine gidecez. şuan oturduğum evde de henüz birşey yapmadım.. haftasonunu bekliyordum.. bu haftasonu toparlanmaya başlar sonraki haftasonu da bitirmeyi düşünüyoruz..

bu hafta sonu oğlumun küçülenlerini hurca kaldırmayı planlıyorum.
kendi dolabımda giymediğim , büyük gelen, eski, delik, ne varsa onları da temizleyeceğim.
bu ara diyet için motivasyonum düştü motive olmak için kendime sınır koydum. 63 kg olmadan kendime giyecek hişbirşey almayacağım. şu an 67,4 kg önecelikle 4.4kg gitmesi lazım.

Kizceler günaydın konunuz çok güzel.bende kendimce yapmaya çalışıyorum ama eşimle annem istifci mübarek hiç bişey atrirmiyolar onlar görmeden koyuyorum çöpe :) sonra onlar arıyor nerde diye

Kizceler günaydın konunuz çok güzel.bende kendimce yapmaya çalışıyorum ama eşimle annem istifci mübarek hiç bişey atrirmiyolar onlar görmeden koyuyorum çöpe :) sonra onlar arıyor nerde diye

benim eşim de patikler için yok bunlar bizim kültürümüz
yok yazmalar için annemler o kadar uğraşmış diye diye 5 yıldır onlara hizmet ediyordum..
daha o dolaba geçemedim çünkü eşimin iş için tura çıkmasını bekliyorum yoksa oda attırmıyor :)

Bende daha el atamadım oraya kız sorma bi gün lazım olur diye yıllarca saklama mantığını anlamıyorum.yil yeni nasip yeni demisler

Bende daha el atamadım oraya kız sorma bi gün lazım olur diye yıllarca saklama mantığını anlamıyorum.yil yeni nasip yeni demisler
yıl yeni nasip yeni hee :) tuttum ben bu sözü :) ayy verelimde kullananlar nasiplensin bari demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…