• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Hafta sonu hava güzeldi gezdik.
Sonra eve erken döndük hem dinlenmiş olduk.
Yapılacak pek iş yok ama hafta sonu çok yoğun geçecek misafirim olacak annemler bizde kalacak
Kv de yemeğe cagiracagim. Ablamda gelir.
Cuma cumartesi davet yemek işleri, pazar hava güzel olursa kızım paten sürmeyi özlemiş parka gideceğiz.
Diğer hafta da arkadaşlarla yemeğe gideriz çay vs bizde içiyoruz en güzeli böyle aslında. 😅

Dark finalini izledim finale kadar ne olduğunu anlamıyorsunuz olayların güzeldi.

Bir sürü finansal videolar izledim.
Mert Başaran sade anlatımı faydası oldu çoğu terimi bilmiyorum borsa konusunu vs.
Dolar mesela yatırım aracı değilmiş. O yüzden birikimi altın ve borsada uzun vadeli yatırım olarak belirledim.
Biz hep toprak yatırımı yapıyoruz zaten arsa tarla gibi en mantıklı yatırım bunlar.
Ufak tefek paralarda bir şekilde degerlensin istiyorum.

erkes gitmedi oğlum kahvaltı bekliyo şimdi kalktım 😅
Süpürge yapmadan önce toparlamak gerekiyo her yer LEGO 😬😬
Legolari toplamazsan çöpe atarım diye tehdit etmiştim atmaya elim varmiyo 😅
Şimdi biraz söylenirim ona toplatirim yine tehditlerle 😅
Keşke tuşum olsaydı bugün kapalı olmak istiyorum 😅😅
ahahah çok iyi, aynı tehditler bende de var, birini de yeni ekledim; oğlum burnunu sildirmiyor (muhtemelen sıkı silince acıtıyorum) eğer sildirmezsen bıyıkların çıkmaz dedim, yazık sildiriyor şimdi, sonrasında aklıma çocukken gerçek sanılan anne yalanları diye bi video var ya, o geldi :KK70: haksızlık mı yaptım oğluma şimdi :cry:

ahahah çok iyi, aynı tehditler bende de var, birini de yeni ekledim; oğlum burnunu sildirmiyor (muhtemelen sıkı silince acıtıyorum) eğer sildirmezsen bıyıkların çıkmaz dedim, yazık sildiriyor şimdi, sonrasında aklıma çocukken gerçek sanılan anne yalanları diye bi video var ya, o geldi :KK70: haksızlık mı yaptım oğluma şimdi :cry:
Çok iyi fikir, bunu ben de kullanacağım 🤩🤣🤣🤣

😅😅 Kahve içersen kararırsin felan vardı
Ben yapabileceğim şeyleri söylüyorum atarım ihtiyacı olan oynamak isteyen oynar felan diyorum en son anne gerçekten sabah topliycam nolur atmayalım diyo tamam diyorum benim suçum aslında hemen ikna oluyorum 😅
Heros bile kandirabiliyo beni 😅

😅😅 Kahve içersen kararırsin felan vardı
Ben yapabileceğim şeyleri söylüyorum atarım ihtiyacı olan oynamak isteyen oynar felan diyorum en son anne gerçekten sabah topliycam nolur atmayalım diyo tamam diyorum benim suçum aslında hemen ikna oluyorum 😅
Heros bile kandirabiliyo beni 😅
Bir gün sakla attım de bakalım ne tepki verecek 😅

Evi oda oda detaylı temizlemeye karar verdim. Ertusun odasından başlıyorum 3 poşet çöp çıktı 😅
Bazayi açtım bi sürü şey ayırdım onları atarım okula giderken okuldan gelince devam ederim detaylı temizliğe ihtiyacı vardı evin. Bazasi kırıldı hafta sonu Ikea ya gideriz yatak bakmaya gidemezsek sitesinden alırım

Back