Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler bakıyorsun yineGünaydın Allah kabul etsin inşallah
Bende hafta sonu çamaşırları hallettim sadece . Bol bol kitap okudum
Gece hiç uyuyamadım öğlen enerjim olursa evi temizlerim
Şuan yatakta Trendyoldan ürün favorileme işiyle meşgulüm![]()
ahahah çok iyi, aynı tehditler bende de var, birini de yeni ekledim; oğlum burnunu sildirmiyor (muhtemelen sıkı silince acıtıyorum) eğer sildirmezsen bıyıkların çıkmaz dedim, yazık sildiriyor şimdi, sonrasında aklıma çocukken gerçek sanılan anne yalanları diye bi video var ya, o geldierkes gitmedi oğlum kahvaltı bekliyo şimdi kalktım
Süpürge yapmadan önce toparlamak gerekiyo her yer LEGO
Legolari toplamazsan çöpe atarım diye tehdit etmiştim atmaya elim varmiyo
Şimdi biraz söylenirim ona toplatirim yine tehditlerle
Keşke tuşum olsaydı bugün kapalı olmak istiyorum![]()
Çok iyi fikir, bunu ben de kullanacağımahahah çok iyi, aynı tehditler bende de var, birini de yeni ekledim; oğlum burnunu sildirmiyor (muhtemelen sıkı silince acıtıyorum) eğer sildirmezsen bıyıkların çıkmaz dedim, yazık sildiriyor şimdi, sonrasında aklıma çocukken gerçek sanılan anne yalanları diye bi video var ya, o geldihaksızlık mı yaptım oğluma şimdi
![]()
ahahah çok iyi, aynı tehditler bende de var, birini de yeni ekledim; oğlum burnunu sildirmiyor (muhtemelen sıkı silince acıtıyorum) eğer sildirmezsen bıyıkların çıkmaz dedim, yazık sildiriyor şimdi, sonrasında aklıma çocukken gerçek sanılan anne yalanları diye bi video var ya, o geldihaksızlık mı yaptım oğluma şimdi
![]()
Bir gün sakla attım de bakalım ne tepki verecekKahve içersen kararırsin felan vardı
Ben yapabileceğim şeyleri söylüyorum atarım ihtiyacı olan oynamak isteyen oynar felan diyorum en son anne gerçekten sabah topliycam nolur atmayalım diyo tamam diyorum benim suçum aslında hemen ikna oluyorum![]()
Heros bile kandirabiliyo beni![]()
Ben sandalet aldım, lumberjack in bir modeli. Hafif baya ben çok beğendimJean
sandalet
çanta
Oğlumun odasına kitaplık baktım seçtim beklemedeyim şuan![]()
AğlarBir gün sakla attım de bakalım ne tepki verecek![]()
Lumberjack bakayım bende hiç bakmadim onaBen sandalet aldım, lumberjack in bir modeli. Hafif baya ben çok beğendim
Ne kadarmışMikan marjin diye marka gördüm yorumları da güzeldi sandalet seçtim ordan bir kaç model beğendim fiyatı da normaldifiyat algımız kayboldu ucuz mu pahalı mı bilemedim
N
1500 2000 2500 lira modellere göre değişiyor ama ben sandalete o kadar para vermek istemezdim yaniNe kadarmış![]()
Evet o civar fiyatlar, 1400 gibiydi benim aldığım. Bak bakalım sen de1500 2000 2500 lira modellere göre değişiyor ama ben sandalete o kadar para vermek istemezdim yaniLumberjack daha uygunmuş baktim da biraz
Benim 2. Lif baya iyi oldu atarım bugün fotosunu yaptıkça gelişiyorHafta sonu örgü ipi şiş aldım lif örmeyi deniycem oğluma hediye![]()
Yaa ben de baya ip aldım bakalımBenim 2. Lif baya iyi oldu atarım bugün fotosunu yaptıkça gelişiyor![]()