Popüler Konu Minimal Yaşam

Neden ev değişikliği
Tayin veya okul nedeni ile mi

İyi geliyor küçük büyük farketmez arada mekân değişikliği

Güzel anılarınız olur inşallah

Evet bende de var iyi hatırlattın kullanayım çünkü geçmiyor gerçekten izler başka türlü

Sürekli hareket halinde alışkınım aslında ama bu kadarını beklemiyordum

Yok aynı ilçede taşınacağız, ev sahibimizle yıllardır sıkıntılıyız, tak dedi artık yaza çıkacağız umarım
insanı yoruyor kiracı olmak

Ben de yüksek katlı bir binada oturuyordum 6 şubat depremi sonrası taşındım
Şimdi ocak sonu gibi tekrar taşınacağım

Çok zor işler evde de bişey yapasım gelmiyor nasılsa taşınacağım diye

İnşallah bu ev sahibi gönlünüze göre olur

Geçmiş olsun benim oğlum da 2 gün önce abisinin yatağından kendi yatağına atlarken burnuma tosladı ama bildiğiniz kavgada yumruk yemiş gibi oldum kanamadı ama şişti. Nasıl ağırdığını tahmin edebiliyorum

Geçmiş olsun
Görünmez kaza olmuş üzüldüm

Yavaş yavaş yapınca zorlamaz seni hemde ev belli olunca neyi nereye koyacağını da düşünürsün daha pratik olur

süpersin
Bir ikizler olarak seni çok iyi anlıyorum

5 dakika önce mutluyken 5 dakika sonra savaş çıkmış gibi oluyor
bende ikizler olarak 2'nize sarılıyorum, bence çok tatlıyız biz
ay ben çok korkarım gece böyle işlerden, odanın kapısını kapatsan durmaz mı içeride?
geçmiş olsun canım, en çok acıyan yerlerden biri dimi burnumuz, sızlar resmen.

Evet çok acıyor hala
Şükür kırılmadı

Sana da çok geçmiş olsun
Görünmez kazalar

bence de tatlıyız ama nedense bizi pek sevmiyorlar

Teşekkür ederim bebeklikten beri oğlumun odası kapalı alışkın olduğu halde ona bile miyavlıyor bazen

Ben kapatsam hiç susmaz alışkın yanımda yatmaya

Bir gün uyurken boğacak beniufak tefek kazalarla kurtulduğuma şükrediyorum

onunla geçmiş olsun, inşallah bir daha yapmaz. yaran hafif iyileşince sür kremi, gerçi yumuşak dokuda kabuk çok tutmaz ama yine de kanayan yaraya sürme olur mu.

Benim ki de bu aralar geceleri dolabı tirmaliyo sürekli beni uyandırmak için uyanıyorum yere yatiyo sevecekmisim gece saat üüüç ikinci gün aldım kucağıma sarıldım gitmek istedi hayır sevcem dedim kaçtı bidaha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…