- 8 Şubat 2016
- 6.335
- 14.188
- 30
Çok geçmiş olsun canım halsizlik gelmiş sabahtan demek ki hemen atlatır inşallahEylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım halsizlik gelmiş sabahtan demek ki hemen atlatır inşallahEylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik
SağolÇok geçmiş olsun canım halsizlik gelmiş sabahtan demek ki hemen atlatır inşallah
Eylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik
ayy Eylül'e de Heros'a da geçmiş olsun, işler kalsın aynen, sağlık olduktan sonra hepsi hallolur.Bitecek gibi değil
Herosla uğraşıyorum bı yandan da hasta mı oluyo anlamadım oğlum dusa girmişti kesin banyodan su içti
Sağol canımayy Eylül'e de Heros'a da geçmiş olsun, işler kalsın aynen, sağlık olduktan sonra hepsi hallolur.
Yaş mama yedi miSağolun kizlar inşallah geçer bugün
Geçmiş olsun canımEylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik
Canım arada benim kedi de banyodan su içmeye çalışıyor sanki susuz kalıyorBitecek gibi değil
Herosla uğraşıyorum bı yandan da hasta mı oluyo anlamadım oğlum dusa girmişti kesin banyodan su içti
Ödül maması yemişti ama daha önce yediği mamaydi. Halsizlik felan yok keyfi yerinde gibi ama yarında devam ederse veterinere götürürümYaş mama yedi mi
Ya da soğuk yaş mama yedi mi
Konserve balık da yapabiliyor
İştahı nasıl
Kusma var mı
Ödül maması yedi canım ondan mı bilemedim kiGeçmiş olsun canım
Canım arada benim kedi de banyodan su içmeye çalışıyor sanki susuz kalıyor
Yaş mama filan veriyormusun ya da mamasını değiştirdin mi
Çağımızın sorunu herseyin yapay gelmesi.Kendimi derin ve anlamlı bir arkadaşlık içinde hissetmiyorum insanlarlayken, yapay geliyor her şey. Ay ben niye böyle oldum ne güzel günü geçiriyorduk işte