Popüler Konu Minimal Yaşam

Eylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik
Çok geçmiş olsun canım halsizlik gelmiş sabahtan demek ki hemen atlatır inşallah

Eylülü doktora götürdüm nezle grip başlangıcı dedi. Öğlene doğru ateşi çıktı sabah iyiydi.
Eve geldik

Bitecek gibi değil 🥲
Herosla uğraşıyorum bı yandan da hasta mı oluyo anlamadım oğlum dusa girmişti kesin banyodan su içti 😔
ayy Eylül'e de Heros'a da geçmiş olsun, işler kalsın aynen, sağlık olduktan sonra hepsi hallolur.

Eve geldik
Geçmiş olsun canım
Bitecek gibi değil 🥲
Herosla uğraşıyorum bı yandan da hasta mı oluyo anlamadım oğlum dusa girmişti kesin banyodan su içti 😔
Canım arada benim kedi de banyodan su içmeye çalışıyor sanki susuz kalıyor🤣🤣🤣

Yaş mama filan veriyormusun ya da mamasını değiştirdin mi

2024 te en çok sorguladığım konu insan ilişkilerim oldu. Ben insanlarla köklü ilişkiler kuramıyorum. Çok verici bir insan da değilim. İnce düşünemiyorum bazen. Aklıma gelse yaparım aslında ama kendim düşünemiyorum çoğu zaman. Biraz üşengeçlikten midir bilmem mesela davet etmek hazırlık yapmak gözümde o kadar büyüyor ki. Mesela okulda çok iyi anlaşıyoruz ama bu ilişkiyi okul dışına taşıyamıyorum ya da taşımıyorum bilemiyorum. Samimi arkadaşlarım var, memlekette ama. Burda da bir tane var çok güvendiğim ve sevdiğim bir arkadaşım. Ama o da kendi sorunlarıyla uğraşıyor bu aralar. Ay öyle bir iç döküş oldu 😅

Kendimi derin ve anlamlı bir arkadaşlık içinde hissetmiyorum insanlarlayken, yapay geliyor her şey. Ay ben niye böyle oldum ne güzel günü geçiriyorduk işte 🙈

Kendimi derin ve anlamlı bir arkadaşlık içinde hissetmiyorum insanlarlayken, yapay geliyor her şey. Ay ben niye böyle oldum ne güzel günü geçiriyorduk işte 🙈
Çağımızın sorunu herseyin yapay gelmesi.

Eskiden dışa dönük biriydim ama arkadaşlarım dan çok kazık yediğim için o tarafım karanlıkta kaldı sanki içe dönük yaşamaya başladım.

Mesela bir arkadaşım var tüm günleri dolu sürekli dışarıda veya misafiri oluyor hafta sonları beraberiz genelde geçen bana minik bir hediye almış ne ara aklına geldim yada nasıl unutmamış diye düşünüyorum mesela ben o kadar düşünceli değilmişim gibi geliyor 😅 seveceği şeyler alırım ama öyle ne alsam diye uzun düşünürüm ama o konuşmuştuk ya sanada aldım der.

Değer veririm çevreme ama o sosyal havaya girmem gerekiyor toplum içine girmeyi sevmiyorum yabancı ortamlarda geriliyorum.
Birkaç tane arkadaşım var yetiyor.

X