Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar...
Cumartesi günü Eylülü sınava götürdük geldik
10 dk sonra arkadaşım aradı oraya gittik. Eylulunde arkadaşı vardı güzel zaman geçirdiler.

Sonra eve geldim hızlıca bavul hazırlayıp termale gittik.
Pazar sabahı çıktık afyonun merkezine gittik arkadaşlar da geldi gezdik akşam döndük
Eylul buz pateni denedi
Sonra bize geldi arkadaşlarımız okey oynadık.
Erkenden uyumaya gittim ama uyuyamadım.

Sabah Kızım kendini iyi hissetmedi okula gitmedi.
Pek hasta gibi de değil gitmek istemedi. Normalde devamsızlığı yok hasta olmadıkça hep gider okula zorlamak istemedim.

Son düzenleme:
Ben de nöbetçiyim bugün o yüzden ben de bugün yazamam

Şöyle geçmişe baktım da bi dönem gün gün içilecek bitki çaylarını bile planlamışım şimdi rüzgar nereye savurursa
Yaa benim de aslında her şey gün içinde beynimde dönüp duruyo yazmak iyi geliyo.

Geçmiş olsun

Burda hava kapalı yağacak gibi
Heros ishal olmuş sabah yıkamak zorunda kaldım niye oldu ki acaba. Banyodan çıktık balkona çıkmak istedi izin vermedim susmuyo istediği olana kadar ne kadar da bana benziyo
Oğlumla kırtasiyeye gidicez şimdi hazirlanip eksiklerini almaya.
Saçıma bir kaç tane yağ sipariş ettim. Kağıt maske aldım. Tonigim bitmek üzere eksikler bitmiyor

Geçmiş olsun canım, bende diyet yapıyorum hem tırnaklar hemde yanlarındaki etler mahvolmuş vaziyette, hem kırılıyor hemde dibine kadar gidiyor paramparça oldu bu ara.

Günaydin canım geçmiş olsun
Bugün temizlik günü hedef düşünmeye vakit kalmaz yarın yazayım ben
kolay gelsin canım.

ay bende ne yaptım bilmiyorum valla, her hafta sonu ev işi, çamaşır işi. cumartesi akşam oturmamız vardı kız kıza terapi gibi iyi geldi. pazarda yine aynı koşturmaca devam işte.

bugün sabah istediğim seansta yer açılmış, spora yazıldım, zaten salı-cuma pilatese gidiyordum, haftada 3 günde hocayla spora yazıldım bakalım inşallah iyi gelir. kendi kendime kaldığım tek vakit :)

Geçmiş olsun canım, bende diyet yapıyorum hem tırnaklar hemde yanlarındaki etler mahvolmuş vaziyette, hem kırılıyor hemde dibine kadar gidiyor paramparça oldu bu ara.

kolay gelsin canım.
Teşekkür ederim hâlâ işlere baslayamadim ama olsun
Fırında kaşarlı mantar canım çekti onu yapıyorum şuan o daha önemli bence

Yaa çok iyi olmuş çok seviyorum pilatesi

Hocayla daha iyi olur hareketi doğru yapınca daha etkili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…