Geçmiş olsunGünaydınlar
Herkese iyi haftalar
Haftaya hasta başladım
1 haftadır beslenmemi düzenlemeye çalışıyorum. 1 kilo vermişim. Ne zaman yemeğimi azaltsam hasta oluyorm
Bu hafta az öz 2025 hedeflerimi belirleyeceğim. Siz de yazın hadi
Ben de nöbetçiyim bugün o yüzden ben de bugün yazamam
Şöyle geçmişe baktım da bi dönem gün gün içilecek bitki çaylarını bile planlamışımşimdi rüzgar nereye savurursa
Geçmiş olsunGünaydınlar
Herkese iyi haftalar
Haftaya hasta başladım
1 haftadır beslenmemi düzenlemeye çalışıyorum. 1 kilo vermişim. Ne zaman yemeğimi azaltsam hasta oluyorm
Oh ne güzel burası da güneşli
Geçmiş olsun canım, bende diyet yapıyorum hem tırnaklar hemde yanlarındaki etler mahvolmuş vaziyette, hem kırılıyor hemde dibine kadar gidiyor paramparça oldu bu ara.Günaydınlar
Herkese iyi haftalar
Haftaya hasta başladım
kolay gelsin canım.Günaydin canım geçmiş olsun
Bugün temizlik günü hedef düşünmeye vakit kalmaz yarın yazayım ben
Teşekkür ederim hâlâ işlere baslayamadim ama olsunGeçmiş olsun canım, bende diyet yapıyorum hem tırnaklar hemde yanlarındaki etler mahvolmuş vaziyette, hem kırılıyor hemde dibine kadar gidiyor paramparça oldu bu ara.
kolay gelsin canım.
Yaa çok iyi olmuş çok seviyorum pilatesiay bende ne yaptım bilmiyorum valla, her hafta sonu ev işi, çamaşır işi. cumartesi akşam oturmamız vardı kız kıza terapi gibi iyi geldi. pazarda yine aynı koşturmaca devam işte.
bugün sabah istediğim seansta yer açılmış, spora yazıldım, zaten salı-cuma pilatese gidiyordum, haftada 3 günde hocayla spora yazıldım bakalım inşallah iyi gelir. kendi kendime kaldığım tek vakit :)
BendeeeeeÖğlen ablam geldi gitti
Ev yaptırıyor onun planını konuştuk.
Henüz işlere başlamadım
oh afiyet olsun, şimdi bi başlarsın biter anında işin.Teşekkür ederim hâlâ işlere baslayamadim ama olsun
Fırında kaşarlı mantar canım çekti onu yapıyorum şuan o daha önemli bence
Bitecek gibi değiloh afiyet olsun, şimdi bi başlarsın biter anında işin.