Güle güle kullanınGünaydın kızlar, dün cenazemiz vardı eşimde daha gelmemişti, çocuklar annemdeyken kv ile gittik sonra koştur koştur kızımın canlı dersine geçtik, akşam şöyle bi evi yerleştirdim, hafta sonu artık toparlar süpürürüm.
bu arada bi hayırlı olsununuzu alırım, şarjlı süpürge kervanınına katıldım, dün v12 aldım, stand hediye + 4000 indirim kuponu vardı dedim artık alayım bari bu ev başka türlü olmuyo, pratik bir şeyler şart.
Darısı kurutma makinesine, onu da yıl bitmeden alsam kurtulsam mı acaba diye düşünüyorum, eninde sonunda alıcam aslında boşuna vakit kaybediyorum sadece.
GünaydınnnGünaydın kızlar, dün cenazemiz vardı eşimde daha gelmemişti, çocuklar annemdeyken kv ile gittik sonra koştur koştur kızımın canlı dersine geçtik, akşam şöyle bi evi yerleştirdim, hafta sonu artık toparlar süpürürüm.
bu arada bi hayırlı olsununuzu alırım, şarjlı süpürge kervanınına katıldım, dün v12 aldım, stand hediye + 4000 indirim kuponu vardı dedim artık alayım bari bu ev başka türlü olmuyo, pratik bir şeyler şart.
Darısı kurutma makinesine, onu da yıl bitmeden alsam kurtulsam mı acaba diye düşünüyorum, eninde sonunda alıcam aslında boşuna vakit kaybediyorum sadece.
İkisinde hayat kurtaran ürünler kesinlikle , güzel günlerde kullanGünaydın kızlar, dün cenazemiz vardı eşimde daha gelmemişti, çocuklar annemdeyken kv ile gittik sonra koştur koştur kızımın canlı dersine geçtik, akşam şöyle bi evi yerleştirdim, hafta sonu artık toparlar süpürürüm.
Güle güle kullanınBende ikisinden de istiyorum
teşekkür ederim kızlar, en kısa sürede ikisi de evinizde olsun inşallah. merdivenlerde kabloyla cebelleşmek sinir bozucu oluyo mikan tahmin edersin, eşimde haklısın bizim eve şart demişti, baktım hem kupon hem stand var alıyım bari dedim inşallah kandırılmamışımdır, orjinal türkiye satıcısından aldım o bi içimi rahatlattı. darısı kurutmayaGünaydınnn
Öncelikle başınız sağ olsun
Süpürgen hayırlı olsun. Darısı başıma
Ben de kablolu dikey süpürge var o bile o kadar kurtarıcı ki
teşekkür ederim çok haklısın, epeyce süre marka konusunda git gel yaşamıştım, acaba influcer büyütmesi mi demiştim ama sonra düşündüm, robotu da ihtiyacım olduğunu düşünüp almıştım, alırken de en iyisini aldım o dönemin, ne oldu mis gibi kullandım, bunu da almışken iyisini alayım bari dedim, f/p'yi pek düşünmemiş oldum.İkisinde hayat kurtaran ürünler kesinlikle , güzel günlerde kullan
Başınız sağolsunGünaydın kızlar, dün cenazemiz vardı eşimde daha gelmemişti, çocuklar annemdeyken kv ile gittik sonra koştur koştur kızımın canlı dersine geçtik, akşam şöyle bi evi yerleştirdim, hafta sonu artık toparlar süpürürüm.
Enerjin niye düştüBugün nevresim değiştim, 1 sepet çamaşır katladım. Sonra da pizza ve biberli ekmek yaptık, yedik. Şimdi çay içeceğim. Biraz enerjimin düşük olduğu bir gündü.
Eline sağlıkTamam artık daha çok yazmaya çalışayım
Eve geldim hızlı bir yemek, sonra oğlumun çamaşırlarını kontrol ettim, verilecekleri ayırdım poşetledim 3-4 yeni parça çıktı
3 parça elektronik ayırdım bozulmuş ama eşimin kıyamadığı o görmeden hallettim
1 posta çamaşır yıkandı, kuruttum kaldırdım
3 kitabım vardı okuduğum, tekrar okumayacağım arkadaşıma vermek üzere ayırdım
Önümüzdeki yaza taşınma planımız var oldukça küçük bir eve geçeceğiz o yüzden sık sık eşya elemem gerekiyor
Şimdi izleyemediğim Bahar bölümü eşliğinde ütü yapacağım
Aaa evet bugün benim doğum günümdü dimi
Ay sonradan 20 Aralık diye kesinleştirmiştiniz diye hatırlıyorumAaa evet bugün benim doğum günümdü dimi
Resmiyette yılbaşı olduğu için unutuyorum
Teşekkürler canım Ankacım Nice mutlu yıllarımız olsun birlikte
Evet birkaç yıl önce öğrendim doğum günüm olduğunuMiacim canım bugün doğum günün mü. İyi ki doğdun nice mutlu sağlıklı yaşların olsun. İyi ki seni tanımışım keşke yüz yüze tanıma fırsatım da olsaydı . Olsun ama çok seviyorum seni sizi hepinizi çok seviyorum
Ablam tüm büyüyü bozmuştu yoksa annem baya ikna etmişti benim yılbaşında dogdugumaAy sonradan 20 Aralık diye kesinleştirmiştiniz diye hatırlıyoruminşallah canım
Bugün nasılsınBilmiyorum ikizler burcu olmak böyle bir şey