Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yükseltiriz enerjini mikanımBilmiyorum ikizler burcu olmak böyle bir şey
Teşekkür ederimaaaa iyi ki doğdun Mia- nice mutlu, hayallerine ulaştığın, gönlünce geçirdiğin güzel günlerin olsun
Bugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirimBugün nasılsın
Sen nasılsın ? Doğum günü kızıBugün nasılsın
Bir ikizler olarak seni çok iyi anlıyorumBilmiyorum ikizler burcu olmak böyle bir şey
Miacım nice mutlu senelerSabahtan etrafı toplayıp süpürdüm
Kahvaltılık atıştırdım çayımı içtim.
Dinleniyim bugün de doğum günüm başka iş yapmayacağım
Akşama tavuk yaparım fırında yanına salata pilav yeterli.
Öğle olmadan bu kadar şey yaşamışsınBugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirim
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu mutlu olsun Mia- bilmiyordum bugün olduğunu
Teşekkür ederim
Ohh maşallahBugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirim
Eylülü aldım geldim dışarısı yine sisli zombiler basmış gibi
Teşekkür ederimMiacım nice mutlu seneler
Öğle olmadan bu kadar şey yaşamışsın
Bu ne hız. Güne kaçta başladın
Nispet gibi olmasın ama burası yine güneşliEylülü aldım geldim dışarısı yine sisli zombiler basmış gibi
7.30 daMiacım nice mutlu seneler
Öğle olmadan bu kadar şey yaşamışsın
Bu ne hız. Güne kaçta başladın
Taşınacağımız ev belli ama buradan çıkmaya daha zamanımız var, bu sırada eksikleri halletmeye fazlalıkları göndermeye çalışıyorum , artık daha bilinçli alışveriş yapıyorum ama yine de zamanla biriken şeyler var tabiki, dokunmadığımız kullanmadığımız bir şey olmasın istiyorum evde bakalım nasıl olacak baya emek istiyorEline sağlık
Taşınacağınız ev belli mi küçük ev iyidir çabuk dağılır ama çabuk toplanır
Sen orayı da çok güzel yaparsın
Nice yıllara sağlıkla, huzurla, ailenleAaa evet bugün benim doğum günümdü dimi
Resmiyette yılbaşı olduğu için unutuyorum
Teşekkürler canım Ankacım Nice mutlu yıllarımız olsun birlikte
Bir krem var, contratubex diye ameliyatlar sonrası da veriyor doktorlar, hemen ondan alıp kullanmaya başlarsan iz kalmaz diye düşünüyorum, benzeri kayınpederime oldu yüzüne o ilaçla geçirdik, çok üzüldüm çok korkmuşsundurBu gece çok garip bir olay yaşadım
Saat 2 de kedim şifonyerin üzerinden yatağa atladı
Hep yapıyordu ama ben sesini duyduğum için yüzümü koruyordum
Bu sefer duymamışım
Direk burnuma atladı yaaa
4 kilo var kendisi yazarken bile burnum sızlıyor
Burnum kanamaya başladı
Acıdan ağladım uyuyamadım
Burnum kırılmadı ama dudağım patlamış şiş
Sabah kanları güzel yıkayamadım sandım burnum dudağım yanağım çizik içinde
Yüzüme atlayınca oda korkmuş korkuyla çizmiş ben burnumun acısından o acıları hissetmemişim bile