Popüler Konu Minimal Yaşam

Bugün nasılsın 😊
Bugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirim 😂

Sabahtan etrafı toplayıp süpürdüm
Kahvaltılık atıştırdım çayımı içtim.
Dinleniyim bugün de doğum günüm başka iş yapmayacağım
Akşama tavuk yaparım fırında yanına salata pilav yeterli.
Miacım nice mutlu seneler🎂

Bugün daha iyi hissediyorum, sabah oğlumu okuluna bırakıp kısa bir yürüyüş yaptım ekmek alıp eve döndüm. Annemle sabah kahvesi içtim. Sonra güzel bir kahvaltı sonrası arkadaşım kahveye çağırmıştı oraya geçip hızlı bir kahve eşliğinde sohbet iyi geldi. Şimdi de okuldayım. Yeni kıyafetlerimi giydim belki ondan da daha iyi hissediyor olabilirim 😂
Öğle olmadan bu kadar şey yaşamışsın
Bu ne hız. Güne kaçta başladın😊

Ohh maşallah 😍

Bu gece çok garip bir olay yaşadım

Saat 2 de kedim şifonyerin üzerinden yatağa atladı
Hep yapıyordu ama ben sesini duyduğum için yüzümü koruyordum
Bu sefer duymamışım
Direk burnuma atladı yaaa
4 kilo var kendisi yazarken bile burnum sızlıyor

Burnum kanamaya başladı
Acıdan ağladım uyuyamadım
Burnum kırılmadı ama dudağım patlamış şiş
Sabah kanları güzel yıkayamadım sandım burnum dudağım yanağım çizik içinde
Yüzüme atlayınca oda korkmuş korkuyla çizmiş ben burnumun acısından o acıları hissetmemişim bile

Eline sağlık 😊
Taşınacağınız ev belli mi küçük ev iyidir çabuk dağılır ama çabuk toplanır 😁
Sen orayı da çok güzel yaparsın
Taşınacağımız ev belli ama buradan çıkmaya daha zamanımız var, bu sırada eksikleri halletmeye fazlalıkları göndermeye çalışıyorum , artık daha bilinçli alışveriş yapıyorum ama yine de zamanla biriken şeyler var tabiki, dokunmadığımız kullanmadığımız bir şey olmasın istiyorum evde bakalım nasıl olacak baya emek istiyor 🥲

Bu gece çok garip bir olay yaşadım

Saat 2 de kedim şifonyerin üzerinden yatağa atladı
Hep yapıyordu ama ben sesini duyduğum için yüzümü koruyordum
Bu sefer duymamışım
Direk burnuma atladı yaaa
4 kilo var kendisi yazarken bile burnum sızlıyor

Burnum kanamaya başladı
Acıdan ağladım uyuyamadım
Burnum kırılmadı ama dudağım patlamış şiş
Sabah kanları güzel yıkayamadım sandım burnum dudağım yanağım çizik içinde
Yüzüme atlayınca oda korkmuş korkuyla çizmiş ben burnumun acısından o acıları hissetmemişim bile
Bir krem var, contratubex diye ameliyatlar sonrası da veriyor doktorlar, hemen ondan alıp kullanmaya başlarsan iz kalmaz diye düşünüyorum, benzeri kayınpederime oldu yüzüne o ilaçla geçirdik, çok üzüldüm çok korkmuşsundur 😢

X