- 19 Şubat 2021
- 4.881
- 11.837
- 38
Bilirim oraların soğukluğunu1 derece şuan ama baya hissediliyor soğuk sis 2 gün sürecekmiş
Uzerimde hirka kombi 40 derecede okudum seni.Bilirim oraların soğukluğunu
Ayaz olur hatta yüz felci bile geçirtir
İstanbul eh işte soğuklukta
Hatta şuan evın bütün petekleri kapalı her yer güneşli ve ben askılı bluz ile oturuyorum
Bizim kombi de 40 da yaniyo ev şuan 18 derece isinmiyo evUzerimde hirka kombi 40 derecede okudum seni.
Askılı, petekler kapalı ve güneşli.
Gidiyim sıcak kahve yapıyım içim ısınsın
Senin üstün teras ya zor ısınırBizim kombi de 40 da yaniyo ev şuan 18 derece isinmiyo ev
Aaa ne zaman oldu bayadir yagmiyodur. İlk taşındığımiz sene yağmıştı buraya kar bidaha hiç yağmadı 3 yıl olduBiz bir kere İzmir'e gitmistik kar yağmıştı
hayattaki şansımBiz bir kere İzmir'e gitmistik kar yağmıştı
Çok oldu tabi 15 yıl öncedir belki akrabamızın nişanı vardı. Menemen deydim. Küçük ama güzel bir yerdi.Aaa ne zaman oldu bayadir yagmiyodur. İlk taşındığımiz sene yağmıştı buraya kar bidaha hiç yağmadı 3 yıl oldu
İzmir çok güzel ya çok seviyorum ben sık sık gideriz gezmeyeÇok oldu tabi 15 yıl öncedir belki akrabamızın nişanı vardı. Menemen deydim. Küçük ama güzel bir yerdi.
Umarım bende yine gelebilirimİzmir çok güzel ya çok seviyorum ben sık sık gideriz gezmeye
İnşallahUmarım bende yine gelebilirim
Yazıyorum yazıyorum buradayımben aradaPsidan 'ın beğenilerini görüyorum, ama hiç yazmıyor sanki dimi?
Biriktirip yazıyorumBazen yazıyoryazınca uzun uzun yazıyor
Her gün yaz kısa kısa yazSanki buraya uzun uzun bildirimler yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Bu ara kitap okuma listemi tamamlamaya çalışıyorum, 12 ay için yazdığım son 2 kitaptayım, araya başka kitaplarda aldığım için son haftalara kaldı, hepsini tamamlayınca kaç kitap okumuşum sayacağım
Ben deHer gün yaz kısa kısa yaz
Benim liste yalan oldu hep başka kitaplar okudum