Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh süpersinGünaaaydınnnnn akşam yemeğinden sonra spor yapmış biri geldi, acayip iyi geldi bana ama evdekiler sevmedi bu düzeni, bakalım hangimizin fendi yenecek :)
Doğru diyorsunUzun zamandır benzer duygular içindeyim
Yalnızlıkla mutluyum çok az arkadaşım var az olması benim tercihim
Saatlerce kimseyi dinleyemiyorum
Dediğin gibi herkes yapay geliyor
Eşimin yada bazı arkadaşların çok çevresi var ve hep bir dedikodu
Herkes yüze gülüyor arkadan konuşuyor
Ben kolay kolay insan almadığım gibi kolayca da çıkaramıyorum
Bakıyorum etrafımda kanka olanlar iki gün son kanlı bıçaklı
Hızlarına da yetişemiyorum
Ben ilişkilerimde kendi yerimi belirledim beklentimi azalttım
Bunu birazda annem öğretti
Sen ne kadar değer verirsen ver çabalarsan çabala o istediğini veriyor
O yüzden içimden geldiği gibi
Karşımdakinin de içinden geldiği kabulüm
Biraz karışık oldu ama sen anladın beni
Burası çok iyiGünaydınlar
Burası karanlık ve yağmurlu bugün
Kızımı sabah kaldırdığımda anne gece değil mi dedi
Okula bıraktım, biraz yürüyüp döndüm.
Toplu bir ev, sıcacık bir duş, güzel bir kahvaltı, mum ışığı, kahve ve kitap için harekete geçmek lazım
Akşama kuru, pilav, salata, kabak tatlısı yapacağım.
Kızlar arkadaşlık konusunda bence burası bile bize iyi geliyor. Burda birbirimizle paylaştığımız bir takım şeyler olduğu için insan arkadaş eksikliği hissetmiyor. Bir de sosyal medya etkisi var her şeyden herkesten haberimiz olduğu için, görüşmeden de görüşmüş gibi sürdürüyoruz ilişkilerimizi. Benim bir kaç tane çok eski arkadaşım var ama yılda 1 veya 2 kez buluşabiliyoruz. Telefonda da çok sık konuşmayız.. Oturduğum yerde şimdi okul sayesinde veli arkadaşlar var. 4 kişilik bir grup olduk, sıkıyız, her gün birbirimizle haberleşiyoruz. Spontane kahvaltı, kahve olaylarına girebiliyoruz. Çünkü evlerimiz birbirine çok yakın. Ve aynı yaşta çocuklarımız olduğu için biraz da planları onlar yapıyor. Birbirlerinin evine gitmek istiyorlar, parka ya da avmye hamburger yemeğe vs gitmek istiyorlar. Bazen de biz planlıyoruz. Bu şekilde geçiyor günler. Seneye 4. Sınıf olacaklar. Mezun olup ayrı okullar ayrı arkadaşlıklar kurduklarında bizler bu kadar samimi kalabilecek miyiz bilmiyorum. İlla ki uzaklaşma olur.
Şu an ki okul yalnızca ilkokulBurası çok iyi
Aynı ortaokula devam etmeyecek mi çocuklar
Bence biz çok güzel arkadaş olurduk. Birlikte kısır yapardıkDoğru diyorsun
Ben doğam gereği kolaylıkla samimi olabilen bir ortama hemen ısınan biri değilim zaten
Doğamı kabul etmeliyim sanırım
Süpersin listene uydun mu tamamen. Bende oğluma Momo almıştım onu okumaya başladım. Dediğin kitaba da bakayımSelam
Yağmurlu fırtına uyarılı bir güne uyandık, geçen hafta da böyleydi bu hafta da hep yağmurlu görünüyor, yağsın da sakin sakin yağsın modundayız
Listedeki son kitabıma başladım dün, sapiens, okumayan varsa tavsiye ederim oldukça merak uyandıran bir dille keyifle anlatıyor yazarın 2 kitabı daha vardı 3leme şeklinde almıştım yeni yılda onları da okuyayım diye düşündüm
Ben okumuştum çok güzel kitapSelam
Yağmurlu fırtına uyarılı bir güne uyandık, geçen hafta da böyleydi bu hafta da hep yağmurlu görünüyor, yağsın da sakin sakin yağsın modundayız
Listedeki son kitabıma başladım dün, sapiens, okumayan varsa tavsiye ederim oldukça merak uyandıran bir dille keyifle anlatıyor yazarın 2 kitabı daha vardı 3leme şeklinde almıştım yeni yılda onları da okuyayım diye düşündüm
Süpersin listene uydun mu tamamen. Bende oğluma Momo almıştım onu okumaya başladım. Dediğin kitaba da bakayım
Tebrik ediyorumAraya başka kitaplar girince liste aksamıştı ama Ekim itibarıyla listeye yoğunlaştım son düzlüğe geldim kendime verdiğim sözü tutmanın gururunu yaşıyorum
Kolay gelsin canımEv işleri bugün ilerliyor
Evi toparladım süpürme silme işine geçtim
Cocuk odası yatak odası bitti
Makineye çamaşır attım.
Şimdi diğer odaları bitiriyim kahve molası veririm.
Sağol canımKolay gelsin canım
Oh afiyet olsun keske bende olaydım belki iyi gelirdi bedenim sağ ama ruhum yok modumdayim şuanBugün okulda kısır yaptık 20 kişilik falan
Sonra eve geldim hava güzeldi annem ve kızımla çarşıya çıktık. Oğlum yılbaşı çekilişi yapmıştı. Onun için hediye aldım. Alınması gereken bir kaç bir şey daha vardı onları hallettim. Yoruldum biraz neyseki yarın boş gün