Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaaaydınnnnn :KK73: akşam yemeğinden sonra spor yapmış biri geldi, acayip iyi geldi bana ama evdekiler sevmedi bu düzeni, bakalım hangimizin fendi yenecek :)

Günaydınlar
Burası karanlık ve yağmurlu bugün
Kızımı sabah kaldırdığımda anne gece değil mi dedi😊
Okula bıraktım, biraz yürüyüp döndüm.
Toplu bir ev, sıcacık bir duş, güzel bir kahvaltı, mum ışığı, kahve ve kitap için harekete geçmek lazım😄
Akşama kuru, pilav, salata, kabak tatlısı yapacağım.

Kızlar arkadaşlık konusunda bence burası bile bize iyi geliyor. Burda birbirimizle paylaştığımız bir takım şeyler olduğu için insan arkadaş eksikliği hissetmiyor. Bir de sosyal medya etkisi var her şeyden herkesten haberimiz olduğu için, görüşmeden de görüşmüş gibi sürdürüyoruz ilişkilerimizi. Benim bir kaç tane çok eski arkadaşım var ama yılda 1 veya 2 kez buluşabiliyoruz. Telefonda da çok sık konuşmayız.. Oturduğum yerde şimdi okul sayesinde veli arkadaşlar var. 4 kişilik bir grup olduk, sıkıyız, her gün birbirimizle haberleşiyoruz. Spontane kahvaltı, kahve olaylarına girebiliyoruz. Çünkü evlerimiz birbirine çok yakın. Ve aynı yaşta çocuklarımız olduğu için biraz da planları onlar yapıyor. Birbirlerinin evine gitmek istiyorlar, parka ya da avmye hamburger yemeğe vs gitmek istiyorlar. Bazen de biz planlıyoruz. Bu şekilde geçiyor günler. Seneye 4. Sınıf olacaklar. Mezun olup ayrı okullar ayrı arkadaşlıklar kurduklarında bizler bu kadar samimi kalabilecek miyiz bilmiyorum. İlla ki uzaklaşma olur.

Uzun zamandır benzer duygular içindeyim

Yalnızlıkla mutluyum çok az arkadaşım var az olması benim tercihim
Saatlerce kimseyi dinleyemiyorum
Dediğin gibi herkes yapay geliyor

Eşimin yada bazı arkadaşların çok çevresi var ve hep bir dedikodu 😬
Herkes yüze gülüyor arkadan konuşuyor

Ben kolay kolay insan almadığım gibi kolayca da çıkaramıyorum
Bakıyorum etrafımda kanka olanlar iki gün son kanlı bıçaklı
Hızlarına da yetişemiyorum🤦‍♀️

Ben ilişkilerimde kendi yerimi belirledim beklentimi azalttım
Bunu birazda annem öğretti
Sen ne kadar değer verirsen ver çabalarsan çabala o istediğini veriyor

O yüzden içimden geldiği gibi
Karşımdakinin de içinden geldiği kabulüm🙈

Biraz karışık oldu ama sen anladın beni😘
Doğru diyorsun

Ben doğam gereği kolaylıkla samimi olabilen bir ortama hemen ısınan biri değilim zaten

Doğamı kabul etmeliyim sanırım 😅

Günaydınlar
Burası karanlık ve yağmurlu bugün
Kızımı sabah kaldırdığımda anne gece değil mi dedi😊
Okula bıraktım, biraz yürüyüp döndüm.
Toplu bir ev, sıcacık bir duş, güzel bir kahvaltı, mum ışığı, kahve ve kitap için harekete geçmek lazım😄
Akşama kuru, pilav, salata, kabak tatlısı yapacağım.

Kızlar arkadaşlık konusunda bence burası bile bize iyi geliyor. Burda birbirimizle paylaştığımız bir takım şeyler olduğu için insan arkadaş eksikliği hissetmiyor. Bir de sosyal medya etkisi var her şeyden herkesten haberimiz olduğu için, görüşmeden de görüşmüş gibi sürdürüyoruz ilişkilerimizi. Benim bir kaç tane çok eski arkadaşım var ama yılda 1 veya 2 kez buluşabiliyoruz. Telefonda da çok sık konuşmayız.. Oturduğum yerde şimdi okul sayesinde veli arkadaşlar var. 4 kişilik bir grup olduk, sıkıyız, her gün birbirimizle haberleşiyoruz. Spontane kahvaltı, kahve olaylarına girebiliyoruz. Çünkü evlerimiz birbirine çok yakın. Ve aynı yaşta çocuklarımız olduğu için biraz da planları onlar yapıyor. Birbirlerinin evine gitmek istiyorlar, parka ya da avmye hamburger yemeğe vs gitmek istiyorlar. Bazen de biz planlıyoruz. Bu şekilde geçiyor günler. Seneye 4. Sınıf olacaklar. Mezun olup ayrı okullar ayrı arkadaşlıklar kurduklarında bizler bu kadar samimi kalabilecek miyiz bilmiyorum. İlla ki uzaklaşma olur.
Burası çok iyi
Aynı ortaokula devam etmeyecek mi çocuklar

Selam 👋🏻
Yağmurlu fırtına uyarılı bir güne uyandık, geçen hafta da böyleydi bu hafta da hep yağmurlu görünüyor, yağsın da sakin sakin yağsın modundayız 😅

Listedeki son kitabıma başladım dün, sapiens, okumayan varsa tavsiye ederim oldukça merak uyandıran bir dille keyifle anlatıyor yazarın 2 kitabı daha vardı 3leme şeklinde almıştım yeni yılda onları da okuyayım diye düşündüm

Doğru diyorsun

Ben doğam gereği kolaylıkla samimi olabilen bir ortama hemen ısınan biri değilim zaten

Doğamı kabul etmeliyim sanırım 😅
Bence biz çok güzel arkadaş olurduk. Birlikte kısır yapardık 🤭🤭
Benim de çok az arkadaşım var lise arkadaşım en samimi olduğum yazdan yaza görüşürüz. Yeni insan tanımak istemiyom zaten ben 😁😁 en son 2 yıl önce hayatımdan çıkardığım arkadaşim oldu. Sürekli dedikodu yapiyodu 😂😂
Bı tanede vardi ya çocuk baktırmak isteyen o çalışmaya başladı hiç arayıp sormuyo artık bende aramıyorum tabi ki 😅😅

Selam 👋🏻
Yağmurlu fırtına uyarılı bir güne uyandık, geçen hafta da böyleydi bu hafta da hep yağmurlu görünüyor, yağsın da sakin sakin yağsın modundayız 😅

Listedeki son kitabıma başladım dün, sapiens, okumayan varsa tavsiye ederim oldukça merak uyandıran bir dille keyifle anlatıyor yazarın 2 kitabı daha vardı 3leme şeklinde almıştım yeni yılda onları da okuyayım diye düşündüm
Süpersin listene uydun mu tamamen. Bende oğluma Momo almıştım onu okumaya başladım. Dediğin kitaba da bakayım

Arkadaşlık yeni bir macera gibi tanışmak anlamak ileri seviyeye taşımak belli bir yaştan sonra güvenip kabul etmek zorlaşıyor sanki.

Çok sosyal olmak da yorucu geliyor 😅

Ortak paylaşım arkadasliklari mutlaka oluyor
Veliler, iş arkadaşları, kurs arkadaşları gibi ortak payda bitince arkadaşlıkta bitiyor doğal bir süreç.

Burasının da ayrı bir yeri var belleza belleza ya katılıyorum. 😊

Selam 👋🏻

Ben okumuştum çok güzel kitap 🥰
Keyifli okumalar

Sporumu yaptiiim kahvemi içeceğim bende 😍 sabahtan işleri yaptim herosu veterinere götürdük 2 tane iğne yaptılar ilaç vitamin verdiler iyi gelir inşallah. İlacı zorla icirdim duymadığım hakaret küfür kalmadı 😂😂 şimdi yine balkon keyfi yapiyo hanım abla 🥰

Bugün okulda kısır yaptık 20 kişilik falan 😅
Sonra eve geldim hava güzeldi annem ve kızımla çarşıya çıktık. Oğlum yılbaşı çekilişi yapmıştı. Onun için hediye aldım. Alınması gereken bir kaç bir şey daha vardı onları hallettim. Yoruldum biraz neyseki yarın boş gün 🥳

Bugün okulda kısır yaptık 20 kişilik falan 😅
Sonra eve geldim hava güzeldi annem ve kızımla çarşıya çıktık. Oğlum yılbaşı çekilişi yapmıştı. Onun için hediye aldım. Alınması gereken bir kaç bir şey daha vardı onları hallettim. Yoruldum biraz neyseki yarın boş gün 🥳
Oh afiyet olsun keske bende olaydım belki iyi gelirdi bedenim sağ ama ruhum yok modumdayim şuan 🥴

X