Popüler Konu Minimal Yaşam

Bu gün çocukları babaannesi gile götürdüm yeni geldik. Yarın sabah oğlumun öğretmeni ziyarete gelecekmiş evi toplayıp bir kaç çeşit ikramlık çıkarmam lazım yetişir inşallah. tabi daha çocuklar yıkanacak

Ben de ne aldı acaba diye geçiyordum içimden çok sevindim, umarım faydalandıkları bir kitap olur ben çok sevmiştim

Günaydınlaaar

geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.
Punch yapmıştım kolay ilerliyor yapması eğlenceli.
inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmam
Yazının sonlarına doğru niye yükseldiniz ki anlamadım. Mankenleri niye kriter olarak belirlediniz ,herkes kendine yakışanı giyer.
ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.
sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diye
mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.

Günaydınlar herkese
Ya ben kendimi kastetmiştim ama aynı yollardan geçiyoruz tabi seninle

1 Hafta sürdü toparlanmam çok şükür atlattım
Punch kolay hazır çizilmiş birsey gelecekse daha kolay olur.

Sizin işiniz daha zor tabi çocuklar iş ev derken zamanınız kısıtlı

Kanaviçe bakıyım güzel birsey bulursam alıyım

Selam kızlar
Cumartesi günü ev eski ışıltısına geri döndü kalan işleri yavaş yavaş yapacagim acelesi olmayan işleri

Pazar günü hem eşim nezle oldu benimde boğazlarım kötüydü bugün daha iyiyim kulaklarım tıkalı gibi onlarda açılırsa daha güzel olacak
Bol bol dinlendik.

Bugünde evi topladım
Banyo havluları yıkanıyor
Dinleniyorum.

Markete gideceğim

Yerli malı kutlaması için öğretmen mısır kuruyemis ve meyve istedi onları hazırlarım.

Marketten gelince haftalik yemek listesi hazırlarım.

Planlama yaparım. Şimdilik bu kadar...

Geçmiş olsun

Bayadır markete liste yapıp çıkmıyordum al, eve taşı ,yerleştir yorucu oldu.
Dinleniyim kızımı alacağım onunla da markete gideriz onunda istediği şeyler vardı kendin seçip alırsın dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…