MaşallahBenim oğlum da şubatta 15 olacak
Doğduğu gün dün gibi aklımda
Çok hızlı büyüyolar
Bebeklik çocukluk resimlerine bakıp diyorum keşke her anını doya doya tekrar yaşayabilsem
Ne güzel
Amin inşallahhhhMaşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun
Kurs çok sıcaktı 31 derece ben kalın kıyafetlerle tabi fenalık geçirdimDışarı güneşe rağmen soğuk ama
Hele arada bir rüzgar geliyor soğuk tam hasta olmalık
Yazı özledim terletmeyen ılık rüzgarlı
Aynı ya ben de korkuyorum ama öğrenicem inşallah çok kararlıyım :)) dün hoca hastaymış ders yoktu. Haber vermeyi unuttular diye 1 ders de hediye verdiler iyi oldu :))Su üstünde bende duramam galiba denizde hiç duramıyorum korkuyorum havuzu korkudan denemedim bile
Ben de ne aldı acaba diye geçiyordum içimden çok sevindim, umarım faydalandıkları bir kitap olur ben çok sevmiştimBen de bugün kahvaltı yaptık oğlumu kursa bıraktım
Evi süpürdüm
Lahana sarması yaptım tek ben yiyorum evde
Kendimi ödüllendirdim ne ödülü diye sormayın yaptığım gurur duyulacak bişey yok öyle varoluşumun ödülü
Yemek yemeye bahane olsun
Bu aradaPsidan ın dediği kitabı aldım hediye için Dünyanın En Yalnız Beyni kitabı
Tabi yanına kupa da alacağım oğlum tek kitap olmaz dedi bir de çikolata koyarım
Bi tane de oğluma aldım ama önce ben okuyacağım Moby Dick e ara vereceğim
Yeni kitap çok daha sürükleyici
Onları bilmem ama ben çok faydalanacak gibiyimBen de ne aldı acaba diye geçiyordum içimden çok sevindim, umarım faydalandıkları bir kitap olur ben çok sevmiştim
geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.Teşekkür ederim kızlar
Dün mesajlarınızı okudum ağladım iyiki varsınız.
Ne olduğunu bilmiyorum ev kontrolumden çıktı toparlarım sandım daha kötü oldu sonra kendime vakit ayiramadim çalıştım ama olmadı odaklanamadım gittikçe motivasyonum düştü sonra kendime sinirlendim dedim iyi değilim başkalarına yansitmayayim iletişimi kestim daha kötü oldu. Gittikçe dibe battım.
inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmamPunch yapmıştım kolay ilerliyor yapması eğlenceli.
ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.Yazının sonlarına doğru niye yükseldiniz ki anlamadım. Mankenleri niye kriter olarak belirlediniz ,herkes kendine yakışanı giyer.
sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diyeGerçek dostlar sadece iyi günde değil her gün yanındadır. Yüzyüze tanışmasak da ben sizi dostum gibi benimsedim. Hep yanımdasınız gibi hissediyorum. O yüzden sıkıntını paylaşmaktan çekinme sen de lütfen. Sen genel olarak planlı, kontrollü, pozitif bir insan olduğundan biraz paniklemişsin. Ama sadece biraz zamanla hemencecik toparlayacağına eminim. Sürekli bir kaos içinde olanlar var aramızdaseni seviyoruz
mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.Neyse gelişmeleri burdan yazarım belki bir faydası olur.
90 li yıllardan özlediğim şeylerden biri tetris normale dönünce sipariş vereceğim.
Henüz alışveriş planlamadım bol bol temizlik malzemesi alasım geliyor motivasyon olur belki
Günaydınlar herkeseGünaydınlaaar
geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.
inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmam
ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.
sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diye
mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.
sen=ben demektirGünaydınlar herkese
Ya ben kendimi kastetmiştim ama aynı yollardan geçiyoruz tabi seninle
1 Hafta sürdü toparlanmam çok şükür atlattımGünaydınlaaar
geçmesine çok sevindim, eylülde evdeymiş derken işlerin planlı gitmemesi çok normal oluyo mia, aslında bazen de öyle akışına bırakmak lazım bilemedim.
inşallah yaparım bende, bugün kargo teslim edilir, yarın nöbetçiyim, sanırım hafta sonunu bulacak yapmam
ahaha hiç birimiz cevap vermemişiz farkettin mi :) ne yazabilirdik ki zaten o kadar yükselmeye.
sürekli kaos içinde olanlar; mesela ben :) dün çıkıştım evdekilere, girdiğim odayı/katı topluyorum dönüyorum yine karışmış, ben ha bire ev mi toplayacağım diye
mia tetris bende bayılırdım, kanaviçe seti de çok iyi kafa dağıtıyor, ona da bak bi.
Geçmiş olsunSelam kızlar
Cumartesi günü ev eski ışıltısına geri döndü kalan işleri yavaş yavaş yapacagim acelesi olmayan işleri
Pazar günü hem eşim nezle oldu benimde boğazlarım kötüydü bugün daha iyiyim kulaklarım tıkalı gibi onlarda açılırsa daha güzel olacak
Bol bol dinlendik.
Bugünde evi topladım
Banyo havluları yıkanıyor
Dinleniyorum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun