Mia manken misin elbise aliyon bacımSelam kızlar Bugün bir bölüm dizi izledim
Kahve makinesi çaycı ve caydanliğı temizledim.
Kızımı almaya geldim.
Başka işim yok akşama bakım yaparım.
Dün çorap toka ve elbise siparişi verdim.
2 dizi film platformu üyeliğimi aktif ettim.
Daha limitim var hediye ve başka birsey beğenirsem alırım
Şişme mont istiyorum aslında kararsız kaldım
Teşekkür ederimSende güle güle giyin canım
ya ben buradaki o espri seviyesine bayılıyorum, zayıf olman ayrıca bi gıcık ediyor ama 53 kilo mu olur beMia manken misin elbise aliyon bacım
Güle güle giyin eminim çok güzel bisey almisindir.
Bende kaban aldım kendime limitim bitti
Ben de çocuklara pişti öğretmek istiyorummadem siparişler verilmiş, bende itiraf edeyim; çocuklara tabu xl ve okey takımı siparişi verdim, artık ailecek birşeyler yapma ihtiyacı duyuyoruz, aklıma ilk gelen eğlenceli oyunlar bunlar oldu.
aa unutmuşum bak onu, uno var onunla takılıyorduk evde normal kartta alayım bi araBen de çocuklara pişti öğretmek istiyorum
ya ben buradaki o espri seviyesine bayılıyorum, zayıf olman ayrıca bi gıcık ediyor ama 53 kilo mu olur be
Ohh güle güle oynayınmadem siparişler verilmiş, bende itiraf edeyim; çocuklara tabu xl ve okey takımı siparişi verdim, artık ailecek birşeyler yapma ihtiyacı duyuyoruz, aklıma ilk gelen eğlenceli oyunlar bunlar oldu.
Podyuma çıkıcamMia manken misin elbise aliyon bacım
Güle güle giyin eminim çok güzel bisey almisindir.
Bende kaban aldım kendime limitim bitti
Okey bende aldım arkadaşlar gelince oynuyoruzmadem siparişler verilmiş, bende itiraf edeyim; çocuklara tabu xl ve okey takımı siparişi verdim, artık ailecek birşeyler yapma ihtiyacı duyuyoruz, aklıma ilk gelen eğlenceli oyunlar bunlar oldu.
Ohh afiyet olsunYaa çok teşekkür ederim
53 kiloyu görünce bende bı şaşırmadım değil baya mutlu oldum gittim pişmaniye aldım kendime ödül olarak
Cikariz neyimiz eksikPodyuma çıkıcam
Sende güle güle giy canım
Bizde junior var çok uzun sürüyor bitmiyo bı türlüOkey bende aldım arkadaşlar gelince oynuyoruz
Monopoly oynayan varmi güzel mi.
3 kişi oynanmaz miBizim evde 4. Eksik şuan bir boşluk hissetmedim değil
3 kişilik oyunlar bakıyım bari3 kişi oynanmaz mi
Neyse heros oynar bizim dördüncü tamam
Bende alıyım bariBizde junior var çok uzun sürüyor bitmiyo bı türlü
Ama güzel eğlenceli seviyorum ben Monopoly