Afiyet olsun, bizde de sarma ve çorba vardıBugün kuru biber dolması ve sarma pişirdim yanına salata yapacağım.
Sizede afiyet olsunAfiyet olsun, bizde de sarma ve çorba vardı
Mia listeni yaz hatta herkes yazsın ben tıkanıyorum ya yemek bulamıyorum yapacakHaftalik planımı yaptım
Yemek listemi yazdım
Kafam daha rahat çayımı içmeye gidiyorum
Sadece gelir gider hesaplaması kaldı onuda yaparım ilerleyen saatlerde.
Gerçekten hergün ne yapacağım derdi çok zor yaMia listeni yaz hatta herkes yazsın ben tıkanıyorum ya yemek bulamıyorum yapacak
Bugün
Bezelye pülav salata yaptım
(Büyük kız bezelye yemez ona da tavuk yaptım biraz)
Bende bezelye yaptım dün kalanini da bugün yerizMia listeni yaz hatta herkes yazsın ben tıkanıyorum ya yemek bulamıyorum yapacak
Bugün
Bezelye pülav salata yaptım
(Büyük kız bezelye yemez ona da tavuk yaptım biraz)
53Günaydındün evin enkazını toparlamaktan yazamadım. Şimdi yine ortalığı toparladım bulaşık makinesi boşaltmak kaldı.
Katlanacak çamaşırlar var onları katlarım öğlen yemekte var yanına çorba makarna bişi yaparım.
Bu arada 53 kilo olmuşum
Şimdi kilomu korumam lazım
Yaa çok tatlı amaNotlar buldum şöyle bı bakayım dedim
Sınıfta ki suçluları suçlarını yazmış
Hakim felan olur belki inşallah çocuğum kurallar ince çizgisi
Olursun olursuuun yeni yılda olacaksın hissediyorum53
Ben de 58 olsam ya yeter bana valla
Biz burda zayıfları sevmeyiz dostumGünaydındün evin enkazını toparlamaktan yazamadım. Şimdi yine ortalığı toparladım bulaşık makinesi boşaltmak kaldı.
Katlanacak çamaşırlar var onları katlarım öğlen yemekte var yanına çorba makarna bişi yaparım.
Bu arada 53 kilo olmuşum
Şimdi kilomu korumam lazım
Neden ama siz hep zayiftiniz ben sizi seviyodumBiz burda zayıfları sevmeyiz dostum
Biz hiç kıskandıracak kadar zayıf değildikNeden ama siz hep zayiftiniz ben sizi seviyodum
Biz hiç kıskandıracak kadar zayıf değildik
Hep tombik olmaya meyilliydik
Sağdan soldan hep fırlayan etlerimiz vardı
Spor olarak tek yaptığımız salondan mutfağa yürümekti