Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hoooo anlattı çok önce konuştuk bak sen okumamisin oraları o zamanlar ben kilomdan dert yanarken boyum kilom şu diye söylemiştim o da kendi boyunu kilosunu söylemişti 57 felandi yanlış hatırlamıyorsam60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım
Ben de 57yim.
Boyunu nerden biliyorsun ya nerde gördünüz birbirinizi, hem de boydan bak yine başladık
Yaşlı da yaptın kendini, kendinle birlikte bizi de tabi
Ay evet kendinin farkinda değil taş gibi maşallah60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım
Ben de 57yim.
Boyunu nerden biliyorsun ya nerde gördünüz birbirinizi, hem de boydan bak yine başladık
Bende yarın kahvaltıya davet ettim arkadaşlarimi güzel oluyo kahvaltı saatlerce sürüyorBen de bugün kahvaltıya arkadaşlarımı çağırdım, güzel oldu.
Yüzünün yarısını gördüm sadece fotodan valla boydan felan görmedim60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım
Ben de 57yim.
Ağzımdan bal damlıyor bugün60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım
Ben de 57yim.
Zayıf olduğum zamanlardan boydan da atarım bigünYüzünün yarısını gördüm sadece fotodan valla boydan felan görmedim
1.72 yim daha önce yazmıştımspor yapsam sıkı dururum da şimdi yürürken her yerim bıngıl bıngıl oynuyormuş gibi60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım
Ben de 57yim.
At tabi canım her zaman beklerimZayıf olduğum zamanlardan boydan da atarım bigün
Hoş geldiiiinSelam kızlar geldim
Telefonum tamire gitmişti bataryası bozuldu.
Şükür kavuştum
kendimi tutmak için zindana kapatmam lazım kendimiBizim evde de kek tatlı eksik olmuyo hiç ama kendimi tutuyorum tabi yediğim günlerde oluyo ama haftada bir iki kez yiyorum
Ben tutuyosam herkes tutar başarabilirsinkendimi tutmak için zindana kapatmam lazım kendimi
Yalnız değilsinGünaydınlar, bu ara hiç bir şeye yetememe duyguları ile boğuşuyorum maalesef, gerçekten de hiç bir şeye yetişemiyorum.
bende öyleydim bu ara artık beni kimse düşünmüyor'a evrildi düşüncem, ben herkesin gönlünü yapıyorum bi şekilde ama kimse beni düşünmüyor, çocuktan da beklenti olur mu? olmaz ama sanırım biraz sabrım tükendi, geçecek inşallah.Yalnız değilsin
Olduğu kadar diyorum artık, sağlık olsun yeter ki