Popüler Konu Minimal Yaşam

bende öyleydim bu ara artık beni kimse düşünmüyor'a evrildi düşüncem, ben herkesin gönlünü yapıyorum bi şekilde ama kimse beni düşünmüyor, çocuktan da beklenti olur mu? olmaz ama sanırım biraz sabrım tükendi, geçecek inşallah.

2 gün izin aldım, evimi derleyip toparlayacağım, yemek yapacağım, evde keyif yapmak isterken annem telefonda iyi olmuş beraber takılırız dedi :olamaz: :KK70: ben hala kimseye yetemiyorum hadi bakalım :KK73::KK73:
Ben de o duyguya çok giriyorum, çocuklardan bile bekliyor insan bir şeyler mesela annem bütün gün uğraşmış şu yemeği yiyim demelerini ya da odamız tertemiz olmuş bir iki gün bari bozmayalım düzenli kalsın vs 🙈
Anneni çağır beraber evi toparlayın o zaman😂 beraber kaliteli vakit geçirmiş olursunuz 🤭 şaka bi yana annen yakınsa kahvaltıya falan gidip dönünce evdeki planlarını gerçekleştirirsin

Ben de o duyguya çok giriyorum, çocuklardan bile bekliyor insan bir şeyler mesela annem bütün gün uğraşmış şu yemeği yiyim demelerini ya da odamız tertemiz olmuş bir iki gün bari bozmayalım düzenli kalsın vs 🙈
Anneni çağır beraber evi toparlayın o zaman😂 beraber kaliteli vakit geçirmiş olursunuz 🤭 şaka bi yana annen yakınsa kahvaltıya falan gidip dönünce evdeki planlarını gerçekleştirirsin
aynen canım, annemde beni öyle ikna etti, alırsın beraber pişirir ya birlikte yeriz ya da alır evine götürürsün dedi :olamaz: neyse bu da bi süreç, bunu da yaşayıp tecrübeleneceğiz inşallah diyelim. ben iznimin keyfini çıkarmaya niyetliyim.

Selamlar
Ben de bugün annemi arayıp yarın bize gel, hatta kahvaltıya gel dedim. Sabah gelecek, 1 akşam kalıp döner. Yalnızken kahvaltıyı geçiştiriyorum biri olunca sağlam yaparız diye düşündüm😊 akşama da kuru pilav yapacağım yanına salata veya turşu çıkarırım. Anneme pantolon ve kazak aldım haberi yok henüz, onları denetirim olursa ne âlâ olmazsa iade olur artık.. anne kız karşılıklı kahve içer laflarız. Kızım da çok düşkün anneannesine, ona okul dönüşü sürpriz olacak. Yarını böyle planladım bakalım..

Günaydın🌸

Eklentiler

• IMG_8731.jpeg
    IMG_8731.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 33
Nasılsınız canlar
belleza belleza ne şanslısın bu şansının bol bol tadını çıkar☺️

Ben ne yaptım bugun
Sabah tartıldım dedim belki rüya görmüşsümdür ama değil hala 60 ım😬

Rejime diyete aralıklı oruca karataya ne varsa hepsine birden başladım🤦‍♀️
Dün tatlıyı bırak ağzıma sürmeyi kendisi ile göz göze bile gelmedim
En son 4 de yedim şuan oldu ağzıma lokma koymadım
Su ve çayla idare ediyorum
Açlık hissetmiyorum eski kiloma geri dönecem inşallah 😬

Gelelim gün içi yaptıklarıma
Oğlumu metrobüse bıraktım
Kediciklere mama hazırlamıştım dünden onları verdım☺️onlarda alıştı her sabah 6:30 da arabamı bekliyolar🙈
Markete indim yeşillik aldım kahvaltılık aldım

Yemek olarak arnavut ciğeri şehriye çorbası ve yeşil mercimek salatası yaptım
Bakliyat dolabını boşaltıp sildim
Oğlumun odasını ve mutfağı süpürdüm
Çok yorulmuş hissediyorum şimdi oturdum

Nasılsınız canlar
belleza belleza ne şanslısın bu şansının bol bol tadını çıkar☺️

Ben ne yaptım bugun
Sabah tartıldım dedim belki rüya görmüşsümdür ama değil hala 60 ım😬

Rejime diyete aralıklı oruca karataya ne varsa hepsine birden başladım🤦‍♀️
Dün tatlıyı bırak ağzıma sürmeyi kendisi ile göz göze bile gelmedim
En son 4 de yedim şuan oldu ağzıma lokma koymadım
Su ve çayla idare ediyorum
Açlık hissetmiyorum eski kiloma geri dönecem inşallah 😬

Gelelim gün içi yaptıklarıma
Oğlumu metrobüse bıraktım
Kediciklere mama hazırlamıştım dünden onları verdım☺️onlarda alıştı her sabah 6:30 da arabamı bekliyolar🙈
Markete indim yeşillik aldım kahvaltılık aldım

Yemek olarak arnavut ciğeri şehriye çorbası ve yeşil mercimek salatası yaptım
Bakliyat dolabını boşaltıp sildim
Oğlumun odasını ve mutfağı süpürdüm
Çok yorulmuş hissediyorum şimdi oturdum
Yarım ekmekle yaptığım sandviçle yazdıklarını okudum 😂😂

Günaydıın 🥰
Bugün ortalığı toparlayıp yemek ve alışveriş listesi yaparım yarın alışveriş günümüz. Dolabı temizlerim hazır boşalmışken 😅
Bide ufak bir bakım günüm olur. Saç yağı yüz maskesi yaparım. Sporumu yaparım💪

X