Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Evet canım ilaç içtim dayanamadım biraz daha iyiyimCanımmm geçmiş olsun
Noldu regl ağrısı mı
Zayıftım 60 olmuşum
Yaa ben annenler geldi sandım . Tüh hemen yapılır inşallahSelam kızlar telefonum bozuldu
Tabletten zor girdim
Tamir olunca geleceğim ühüüü
Yok hasta değil çok şükür sabah olmasını istiyomus. Doğuştan böyle uykuya karşıHastamıydı neden uyandı ki
Eşimden dolayı olmuyor benceSağol Evet canım ilaç içtim dayanamadım biraz daha iyiyim
Ya boyun uzun ama 60 gayet normaldir. Ama kendimi kötü hissediyosan dikkat edersin istediğin zaman. Şuan gerçekten istemediğin için olmuyo kendimden biliyorum
Geçmiş olsunGünaydın S sarahconnor kaç kilosun zaten zayıfsin yahuu.
Bugün çok ağrılarım var
Ev hala duruyo ben uzanıyorum sıcak su torbası yaptım. Öğlene kadar hafifler muhtemelen evi o zaman toparlayıp pilates yaparım yemek yaparım
Zayıflamışım 65 olmuşum anladın senCanımmm geçmiş olsun
Noldu regl ağrısı mı
Zayıftım 60 olmuşum
Yaa niye bozuldu hemen düzelir inşallahSelam kızlar telefonum bozuldu
Tabletten zor girdim
Bizim evde de kek tatlı eksik olmuyo hiç ama kendimi tutuyorum tabi yediğim günlerde oluyo ama haftada bir iki kez yiyorumEşimden dolayı olmuyor bence
Her akşam elinde bir tatlı
Hiç eşe atıp yırtmaya calışma diyosunBizim evde de kek tatlı eksik olmuyo hiç ama kendimi tutuyorum tabi yediğim günlerde oluyo ama haftada bir iki kez yiyorum
Bulgurlu lahana sarması güzel oluyor muBugün dersim öğlen bitiyor. Dün pazardan turşu malzemeleri almıştım. Bugün annemle turşu kurduk. Lahananın dış kısmıyla bulgurlu lahana sarması sardık. Kek yaptım. Söz konusu mutfak olunca ne kadar çalışkanım
Noldu acaba düştü filan mıSelam kızlar telefonum bozuldu
Tabletten zor girdim
Onlar yesin sen yeme boşver yada erken saatte ye geç saatlere bırakmaHiç eşe atıp yırtmaya calışma diyosun
Haklısın dedim belki kaynarım
Evet sanırım böyle yapmalıyımyaza gercekten yuvarlanacağım dur demezsemOnlar yesin sen yeme boşver yada erken saatte ye geç saatlere bırakma
Muhteşem içini kalın bulgurla ama kısır gibi hazırlıyoruz ben sararken de baya yiyorum pişince üzerine sarımsaklı zeytinyağlı sos mmmm enfesBulgurlu lahana sarması güzel oluyor mu
Yaprak yedim de lahana hiç yemedim
Romantik hiç bir şey bana artık pek dokunmuyor ama güzel tespit bence de fırsatçılıkCamdaki kız izliyorum arada açıp bakıyorum diyelim konuya hala hakim değilim daha önce izlememiştim
Nalan ın babası öldü şöförde fırsat bu fırsat ben yanımdayım yalnız değilsin cart curt
Bir bana mı romantik gelmiyor böyle şeyler
Fırsatçı gibi görüyorum bu insanları
O üzüntü ile araba konuşup ben yanındayım dese insan ona da ilgi duyar
Belki de yaşımızla alakalı genç olsak farklı bakardık ama gerçekten çok kötü yaaRomantik hiç bir şey bana artık pek dokunmuyor ama güzel tespit bence de fırsatçılık
Kitabını okumustum ben diziyi hiç izlemedim. Nalan da adama yapıştı birakmiyodu kitaptaCamdaki kız izliyorum arada açıp bakıyorum diyelim konuya hala hakim değilim daha önce izlememiştim
Nalan ın babası öldü şöförde fırsat bu fırsat ben yanımdayım yalnız değilsin cart curt
Bir bana mı romantik gelmiyor böyle şeyler
Fırsatçı gibi görüyorum bu insanları
O üzüntü ile araba konuşup ben yanındayım dese insan ona da ilgi duyar
Ayy çok severim ben sararken yemeyi. Sararken o kadar çok yerim ki akşam yiyememMuhteşem içini kalın bulgurla ama kısır gibi hazırlıyoruz ben sararken de baya yiyorum pişince üzerine sarımsaklı zeytinyağlı sos mmmm enfes
60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandımCanımmm geçmiş olsun
Noldu regl ağrısı mı
Zayıftım 60 olmuşum
Boyunu nerden biliyorsun ya nerde gördünüz birbirinizi, hem de boydan bak yine başladıkSağol Evet canım ilaç içtim dayanamadım biraz daha iyiyim
Ya boyun uzun ama 60 gayet normaldir. Ama kendimi kötü hissediyosan dikkat edersin istediğin zaman. Şuan gerçekten istemediğin için olmuyo kendimden biliyorum
Yaşlı da yaptın kendini, kendinle birlikte bizi de tabiBelki de yaşımızla alakalı genç olsak farklı bakardık ama gerçekten çok kötü yaa