Popüler Konu Minimal Yaşam

Canımmm geçmiş olsun
Noldu 😔regl ağrısı mı

Zayıftım 60 olmuşum😬😬
Sağol Evet canım ilaç içtim dayanamadım biraz daha iyiyim ❤️
Ya boyun uzun ama 60 gayet normaldir. Ama kendimi kötü hissediyosan dikkat edersin istediğin zaman. Şuan gerçekten istemediğin için olmuyo kendimden biliyorum 😂😂

Günaydın 🥰 S sarahconnor kaç kilosun zaten zayıfsin yahuu.
Bugün çok ağrılarım var 😢
Ev hala duruyo ben uzanıyorum sıcak su torbası yaptım. Öğlene kadar hafifler muhtemelen evi o zaman toparlayıp pilates yaparım yemek yaparım
Geçmiş olsun 💐
Canımmm geçmiş olsun
Noldu 😔regl ağrısı mı

Zayıftım 60 olmuşum😬😬
Zayıflamışım 65 olmuşum 🙈 anladın sen 😂
Selam kızlar telefonum bozuldu
Tabletten zor girdim
Tamir olunca geleceğim ühüüü 🥹
Yaa niye bozuldu😞 hemen düzelir inşallah 🙏

Bugün dersim öğlen bitiyor. Dün pazardan turşu malzemeleri almıştım. Bugün annemle turşu kurduk. Lahananın dış kısmıyla bulgurlu lahana sarması sardık. Kek yaptım. Söz konusu mutfak olunca ne kadar çalışkanım 🤭
Bulgurlu lahana sarması güzel oluyor mu
Yaprak yedim de lahana hiç yemedim

Camdaki kız izliyorum arada açıp bakıyorum diyelim konuya hala hakim değilim daha önce izlememiştim

Nalan ın babası öldü şöförde fırsat bu fırsat ben yanımdayım yalnız değilsin cart curt
Bir bana mı romantik gelmiyor böyle şeyler

Fırsatçı gibi görüyorum bu insanları
O üzüntü ile araba konuşup ben yanındayım dese insan ona da ilgi duyar😬😬

Camdaki kız izliyorum arada açıp bakıyorum diyelim konuya hala hakim değilim daha önce izlememiştim

Nalan ın babası öldü şöförde fırsat bu fırsat ben yanımdayım yalnız değilsin cart curt

Romantik hiç bir şey bana artık pek dokunmuyor 😂 ama güzel tespit bence de fırsatçılık 🤭

Kitabını okumustum ben diziyi hiç izlemedim. Nalan da adama yapıştı birakmiyodu kitapta 😁😁

Muhteşem 🤤 içini kalın bulgurla ama kısır gibi hazırlıyoruz ben sararken de baya yiyorum 🙈 pişince üzerine sarımsaklı zeytinyağlı sos mmmm enfes 😋😂
Ayy çok severim ben sararken yemeyi. Sararken o kadar çok yerim ki akşam yiyemem 🤭

Canımmm geçmiş olsun
Noldu 😔regl ağrısı mı

Zayıftım 60 olmuşum😬😬
60 çok değil, öyle bir bahsediyorsun ki ben de kilolusun sandım😊
Ben de 57yim.

Sağol Evet canım ilaç içtim dayanamadım biraz daha iyiyim ❤️
Ya boyun uzun ama 60 gayet normaldir. Ama kendimi kötü hissediyosan dikkat edersin istediğin zaman. Şuan gerçekten istemediğin için olmuyo kendimden biliyorum 😂😂
Boyunu nerden biliyorsun ya😄 nerde gördünüz birbirinizi, hem de boydan😄 bak yine başladık🤪

Belki de yaşımızla alakalı genç olsak farklı bakardık ama gerçekten çok kötü yaa🤦‍♀️
Yaşlı da yaptın kendini, kendinle birlikte bizi de tabi🤣

X