- 8 Şubat 2016
- 6.379
- 14.328
- 30
Ohh ne güzel ellerine sağlık. Ben daha kahvaltı bulaşığı topliycamBeyaz spor ayakkabı ve terlikleri kutulayıp kaldırdım. Nevresim değiştirdim. Bunları yazmayı unutmuşum. Evi temizlik yapılacak düzeye getirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ne güzel ellerine sağlık. Ben daha kahvaltı bulaşığı topliycamBeyaz spor ayakkabı ve terlikleri kutulayıp kaldırdım. Nevresim değiştirdim. Bunları yazmayı unutmuşum. Evi temizlik yapılacak düzeye getirdim
PeluşBu tüyler daha ne kadar uzayacak acaba
Makineye yeni camasir attım mutfaga geçtimOhh ne güzel ellerine sağlık. Ben daha kahvaltı bulaşığı topliycam
Bende şimdi geçtim mutfağa hadi bismillah o zamanMakineye yeni camasir attım mutfaga geçtim
Başlıyorum
Yanlış yapmışsınYok uyumadım. Kalktım evi topladım. Yıkanmış bulaşıkları yerleştirdim. Kızımın dolabına şöyle bir göz gezdirdim. Önceden verilmek üzere ayırdıklarım vardı, onları poşetledim ki bir an önce vereyim. Yıpranmışları da eleyip ayrı poşetledim. Bir arkadaşıma patik sözü vermiştim, hiç patiği olmamış onu da ayarladım. Şimdi kahvaltı yapacağım..
Ben de şimdi çıktım mutfaktanBende şimdi geçtim mutfağa hadi bismillah o zaman
Önerilerimin bir gün hayat bulması çok onure etti beğenirsin inşallah canım. Dişil enerji konuşuyorduk sanırımBu kitaba başlıyorum Anka bu kitabın yazarına YouTube ta denk geldim. Kitabı aldım. Bugün geçmiş gereksiz fotoları silerken 2022 de bu kitap kayıtlıymış. Sonra hatırladım sen bana bu kitabı önermiştin
Geçmiş olsun canım Allah korusun ya kimsenin kimseye tahammülü kalmadıSelamlar
Kızımı aldım sofra hazırladım okula bırakıp markete geçtim aldım eve geldim. 5 dk dinlendim. Aldıklarımı yerleştirdim.
Yemek yedim.
Kızımı almaya gittim trafik tıkandı kavga çıktı ortada kaldım neyse atlattık eve geldim.
Ajanda gibi güzel defter, not kağıtları gibi bir paket mutlu ederdi beni sanırım o yaşlarda Serkan karaismailoğlu’nun dünyanın en yalnız beyni kitabı da çok güzel tam o yaş içinKızlar lise öğrencisi bir kız çocuğuna nasıl bir hediye alınır
Kıyafet istemiyorum çünkü tarzını bilmiyorum
Çalışkan başarılı bir kız
Oğlum kupa alalım diyor ama çok basit geldi bana
Canımmm geçmiş olsunGünaydın S sarahconnor kaç kilosun zaten zayıfsin yahuu.
Bugün çok ağrılarım var
Ev hala duruyo ben uzanıyorum sıcak su torbası yaptım. Öğlene kadar hafifler muhtemelen evi o zaman toparlayıp pilates yaparım yemek yaparım
Hastamıydı neden uyandı kiBu gece bende düzgün uyuyamadım oğlum 6 aylık bebek gibiydi gece sürekli ne zaman sabah olacak diye uyandırdı beni