Popüler Konu Minimal Yaşam

Yok uyumadım. Kalktım evi topladım. Yıkanmış bulaşıkları yerleştirdim. Kızımın dolabına şöyle bir göz gezdirdim. Önceden verilmek üzere ayırdıklarım vardı, onları poşetledim ki bir an önce vereyim. Yıpranmışları da eleyip ayrı poşetledim. Bir arkadaşıma patik sözü vermiştim, hiç patiği olmamış onu da ayarladım. Şimdi kahvaltı yapacağım..
Yanlış yapmışsın 😅

Şaka şaka verimli bir gün ellerine sağlık ☺️

Bu kitaba başlıyorum Anka Anka bu kitabın yazarına YouTube ta denk geldim. Kitabı aldım. Bugün geçmiş gereksiz fotoları silerken 2022 de bu kitap kayıtlıymış. Sonra hatırladım sen bana bu kitabı önermiştin ☺️
Önerilerimin bir gün hayat bulması çok onure etti :KK53: beğenirsin inşallah canım. Dişil enerji konuşuyorduk sanırım :KK53:

Selamlar
Kızımı aldım sofra hazırladım okula bırakıp markete geçtim aldım eve geldim. 5 dk dinlendim. Aldıklarımı yerleştirdim.
Yemek yedim.
Kızımı almaya gittim trafik tıkandı kavga çıktı ortada kaldım 😅 neyse atlattık eve geldim.

kızlar selam
hepiniz iyisinizdir umarım.

yıl bitti, hedefler olduğu yerde duruyor :)
üstüne borçlar yapıldı :) ne zaman ödenecek bu kadar borç :KK70:
Neyse sağlık olsun :)

kitaplar vakit buldukça okunuyor 8-10 sayfa :)

sağlık konusu yerinde çok şükür.
Multivitamine geçtim. ayrı ayrı alıyordum birçok vitamini, artık uğraşmak zor geldi. içerik olarak da kafama yatan bi vitamin buldum onu kullanıyorum.

kilo 69-70 kg arası gidip geliyordum, şu sıra belirsiz, baskülümün pili bitti.

hafta sonu yazlığa gittim, tertip düzen, temizlik vs yapıldı.
keyif o biçim. :)
yılbaşında da orada olmayı planlıyoruz, görümcemler vs. kısmet bakalım.

hepinizi öpüyorum :KK56:

Selamlar
Kızımı aldım sofra hazırladım okula bırakıp markete geçtim aldım eve geldim. 5 dk dinlendim. Aldıklarımı yerleştirdim.
Yemek yedim.
Kızımı almaya gittim trafik tıkandı kavga çıktı ortada kaldım 😅 neyse atlattık eve geldim.
Geçmiş olsun canım Allah korusun ya kimsenin kimseye tahammülü kalmadı :KK43:

Günaydın kızlar
Bana artık gün 5:30 ayıyor😬

Sabah uykusunu seven bana çok zor geliyor ama uyandıktan sonra da iyi ki erken uyandım diyorum☺️

Eşimle beraber kahvaltı hazırlıyoruz o kendine sandviç yapıyor ben de oğluma kahvaltı

Oğlum bugun okul yemeğini yemek istemediğini söyledi hiç beğenmiyorum arkadaşlarım hep evden getiriyor öğle yemeğini dedi
Sandviç filan istiyor ama hergün her gün olmaz ki
Yemek termosu alıp evden yemek koyarsam olur ancak dedim kabul etti😳

Termos olmadığı için bugun tost yapıp koydum ama çıkıp alacağım öğlen decatlondan

Onu metrobüse bıraktım kedilere de tavuk ve et sulu karışık mama yaptım hep kuru mama beslenmesınler dedim😍

Kabı almak için bekleyecektim ama baktım çok biteremezler belki diye arabamın altına doğru sakladım orda göremez insanlar
Avm ye gitmek için çıkınca alırım☺️

Bugun etli nohut yemeği yapacağım
Yanına da pilav turşu yeter🤪

Kitap olarak Moby Dick okuyorum daha başındayım
Tibet bir gün yapıyorum bir gün unutuyorum
Diyet hak getire tosun gibi oldum yuvarlanacağım🤦‍♀️
Her gün sabah akşam geç saatte yemeyeceğim diyorum akşam kendimi bişey yerken buluyorum😬😬
Acilen kendime gelmeliyim🤷‍♀️

Günaydın 🌞
Alarm çalmış duymamışım çalacak diye bekliyorum 7.20 de kalktım. Hazırlan, çocukları uyandır, beslenmelerini hazırla. Kahvaltı olarak da mercimek çorbası içtik. Çorba seviyorlar, sıkıntı çıkarmadan içtiler. Neyseki geç kalmadım. Uykuluyum halen 🥱

Günaydınlaaar, hava buz gibi ayaz, ev sıcak sokak soğuk iş sıcak derken işe gelince daha sabahtan yorulmuş oluyorum ya, kışın ayazı kaldı, kar varken iyiydi valla.

Kızlar lise öğrencisi bir kız çocuğuna nasıl bir hediye alınır
Kıyafet istemiyorum çünkü tarzını bilmiyorum

Çalışkan başarılı bir kız
Oğlum kupa alalım diyor ama çok basit geldi bana🙈
Ajanda gibi güzel defter, not kağıtları gibi bir paket mutlu ederdi beni sanırım o yaşlarda 😅 Serkan karaismailoğlu’nun dünyanın en yalnız beyni kitabı da çok güzel tam o yaş için 😍

Günaydın 🥰 S sarahconnor kaç kilosun zaten zayıfsin yahuu.
Bugün çok ağrılarım var 😢
Ev hala duruyo ben uzanıyorum sıcak su torbası yaptım. Öğlene kadar hafifler muhtemelen evi o zaman toparlayıp pilates yaparım yemek yaparım

X