- 23 Eylül 2013
- 24.189
- 49.439
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok sıkıldım boya işinden ama çok beyazSelam kızlar sabah siteye giremedim öğleden sonra da kv yardıma gittim yeni evine taşınıyor.
Kuaföre gidemedim bu ay kızım hasta olunca erteledim önümüzdeki ay giderim artık
Bu yılda saçlarımı boyatiyim da sonra kendi haline bırakacağım çok sıkıcı boya işleri ♀
Beyazım çok ama yapacak birsey yok.Ben de çok sıkıldım boya işinden ama çok beyaz
Beyaz çok mu
Günaydin canımSelam kızlar sabah siteye giremedim öğleden sonra da kv yardıma gittim yeni evine taşınıyor.
Kuaföre gidemedim bu ay kızım hasta olunca erteledim önümüzdeki ay giderim artık
Bu yılda saçlarımı boyatiyim da sonra kendi haline bırakacağım çok sıkıcı boya işleri ♀
Beyazlarim açık kızıl olduBeyazım çok ama yapacak birsey yok.
Boyatinca güzel oluyorGünaydin canım
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim
Sana kızıl yakışıyorBeyazlarim açık kızıl oldu
Teşekkür ederim canım kızıl kullanmakta çok zor. Kendi halini görmeyi istiyorum bende aslında hiç görmedim 18 yaşımdan beri boyuyorum Sana da her renk yakisiyo gerçekten bakır yapmak istiyodun ya onu da yap ondan sonra kendi haline bırakSana kızıl yakışıyor
Ben kahveye boyatiyorum ama renk tonu yıkadıkca tuhaf oluyor sürekli bakım yap kuafore git uğraşmak sıkıcı oldu. Kendi haline dönsün artık saçım git gide gri oluyor farklı havası olur belki
Bakır yazın yaptırayım güneşte parlıyor ya daha güzel oluyorTeşekkür ederim canım kızıl kullanmakta çok zor. Kendi halini görmeyi istiyorum bende aslında hiç görmedim 18 yaşımdan beri boyuyorum Sana da her renk yakisiyo gerçekten bakır yapmak istiyodun ya onu da yap ondan sonra kendi haline bırak
Çok yakisir valla şuan hayal ettim çok güzel oldunBakır yazın yaptırayım güneşte parlıyor ya daha güzel oluyor
Ayy heveslendim yaÇok yakisir valla şuan hayal ettim çok güzel oldun
Markası neydi seninGünaydınlaar Bugün buz dolabı temizleyip liste yaparım. Yemek makarna yapcam bugün kremalı yeter
Sporumu yaparım
Mia bu arada lazer cihazımı düzenli kullanmaya başladım sana alma demiştim ama alabilirsin. O salonlarda ki cihazdan hiç farkı yokmuş . 2 günde bir yapıyorum yüzüme. Ben sorunu kökten komple çözeceğini düşünmüştüm öyle bişeyin mümkün olmadığını öğrenince gayet yeterli geldi 2 hafta felan çıkmıyor tüyler
Ama çok güzel olur gerçekten gözlerinle felan bi düşünseneee o gözler bakır saçı hak etmiyor muAyy heveslendim ya
Philips Lumea modelini bilmiyorum ama kutusunu attım 6 7 yıl oldu ben alalıMarkası neydi senin
Kız deme öyle şeylerAma çok güzel olur gerçekten gözlerinle felan bi düşünseneee o gözler bakır saçı hak etmiyor mu
Geçen gördüm mağazada tekrar bakıyım taksitle alırım belki bu pazar bakıyım. İndirim falan denk gelirse umarım zam gelmez ama gelir büyük ihtimalPhilips Lumea modelini bilmiyorum ama kutusunu attım 6 7 yıl oldu ben alalı
Ben de taksitle almıştım. Benim aldığım zaman 2 bin liraydı o zamana göre epey pahalı gelmişti inşallah indirim denk gelir canımGeçen gördüm mağazada tekrar bakıyım taksitle alırım belki bu pazar bakıyım. İndirim falan denk gelirse umarım zam gelmez ama gelir büyük ihtimal
Kız deme öyle şeyler
Bugün kuaföre gitmiyim kalabalık olur