Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar sabah siteye giremedim öğleden sonra da kv yardıma gittim yeni evine taşınıyor.

Kuaföre gidemedim bu ay kızım hasta olunca erteledim önümüzdeki ay giderim artık
Bu yılda saçlarımı boyatiyim da sonra kendi haline bırakacağım çok sıkıcı boya işleri 🤦‍♀

Selam kızlar sabah siteye giremedim öğleden sonra da kv yardıma gittim yeni evine taşınıyor.

Kuaföre gidemedim bu ay kızım hasta olunca erteledim önümüzdeki ay giderim artık
Bu yılda saçlarımı boyatiyim da sonra kendi haline bırakacağım çok sıkıcı boya işleri 🤦‍♀
Ben de çok sıkıldım boya işinden ama çok beyaz

Beyaz çok mu

Günaydin canım 😍
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım 😅
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim 🤭

Sana kızıl yakışıyor 😍
Ben kahveye boyatiyorum ama renk tonu yıkadıkca tuhaf oluyor sürekli bakım yap kuafore git uğraşmak sıkıcı oldu. Kendi haline dönsün artık saçım git gide gri oluyor farklı havası olur belki 😅
😍 Teşekkür ederim canım kızıl kullanmakta çok zor. Kendi halini görmeyi istiyorum bende aslında hiç görmedim 18 yaşımdan beri boyuyorum 😬😬 Sana da her renk yakisiyo gerçekten bakır yapmak istiyodun ya onu da yap ondan sonra kendi haline bırak 😁😁

Günaydınlaar Bugün buz dolabı temizleyip liste yaparım. Yemek makarna yapcam bugün kremalı yeter 😁
Sporumu yaparım 💪
Mia bu arada lazer cihazımı düzenli kullanmaya başladım sana alma demiştim ama alabilirsin. O salonlarda ki cihazdan hiç farkı yokmuş . 2 günde bir yapıyorum yüzüme. Ben sorunu kökten komple çözeceğini düşünmüştüm öyle bişeyin mümkün olmadığını öğrenince gayet yeterli geldi 2 hafta felan çıkmıyor tüyler

Günaydınlaar Bugün buz dolabı temizleyip liste yaparım. Yemek makarna yapcam bugün kremalı yeter 😁
Sporumu yaparım 💪
Mia bu arada lazer cihazımı düzenli kullanmaya başladım sana alma demiştim ama alabilirsin. O salonlarda ki cihazdan hiç farkı yokmuş . 2 günde bir yapıyorum yüzüme. Ben sorunu kökten komple çözeceğini düşünmüştüm öyle bişeyin mümkün olmadığını öğrenince gayet yeterli geldi 2 hafta felan çıkmıyor tüyler
Markası neydi senin

Geçen gördüm mağazada tekrar bakıyım taksitle alırım belki bu pazar bakıyım. İndirim falan denk gelirse umarım zam gelmez ama gelir büyük ihtimal
Ben de taksitle almıştım. Benim aldığım zaman 2 bin liraydı o zamana göre epey pahalı gelmişti 😁 inşallah indirim denk gelir canım 😍

X