Aslında çok detaylara giriyorsun
O yüzden başlamak bu kadar zor geliyor
Başta yüzeysel düşünsen daha verimli olur.
Sonra ilerledikçe detaylara girersin.

biz en son bu cümleyi kurduğumuzda, "hadi birlikte atalım" demişti.

Benimkilere çöpe atarım dediğim de benden önce gidip attıkları oldu
Hayatta atmaz kıymetli mali . Dergilerini felan da sakliyo elletmiyo hiç. Oyun hamuru oyuncakları var oynamiyo hiç atalım diyorum kız arkadaşlarım gelince oynuyorlar anne diyo

Hayatta atmaz kıymetli mali . Dergilerini felan da sakliyo elletmiyo hiç. Oyun hamuru oyuncakları var oynamiyo hiç atalım diyorum kız arkadaşlarım gelince oynuyorlar anne diyo
Benimkilerin tam tersi kıymet bilsinler diye az oyuncak aldım ama yine de umurlarında değiller

Şimdi daha da sorumluluk alır.
Sevdigi şeylere özenli davranır. Bazen net olmakta fayda var.
Atarım dediğim de atmayacagimi anlamış demek ki şimdi inandı çünkü çok ciddiydim toplarken hepsini atasim gelmişti valla

Oyuncak olarak LEGO oynuyo. Puzzle yapiyo küçük arabalar koleksiyonu var hepsi dağılan şeyler
[/QUOTE]

Kutu oyunlarını komple sakladım biraz daha büyümelerini bekliyorum
O tarz küçük şeyleri Defne’den ötürü çıkarmıyorum zaten. Legoların çok minik parçaları oluyor henüz almadık o yüzden

Kutu oyunlarını sınıfa aldık orada oynuyor
Eve de yeni yeni almaya başladım.
Tavsiye ettiğiniz oyun var mı?

Oyuncak olarak LEGO oynuyo. Puzzle yapiyo küçük arabalar koleksiyonu var hepsi dağılan şeyler

Kutu oyunlarını komple sakladım biraz daha büyümelerini bekliyorum
O tarz küçük şeyleri Defne’den ötürü çıkarmıyorum zaten. Legoların çok minik parçaları oluyor henüz almadık o yüzden
[/QUOTE]
Yaa yerim onu ben her yaşa uygun olanı var zaten alırsınız sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…