• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar nasılsınız:)
aralık başınca evi bölü ay boyu her yeri elden geçireyim diye planlamıştım ama ben aksiyon alana kadar ay bitmiş :KK70: neyce hiçbir şey için geç değildir diyerek şimdi başlıyorum: ocak ayında da o haftaki akışa göre odalara karar vereceğim. çekmeceler elden geçecek, toz alınacak, eksikler belirlenecek, listelenecek, kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak.
aralık son hafta-çocuk odası
yatak odası
oturma odası
banyo
mutfak
salon
Aslında çok detaylara giriyorsun
O yüzden başlamak bu kadar zor geliyor
Başta yüzeysel düşünsen daha verimli olur.
Sonra ilerledikçe detaylara girersin.

Spor yaparken ben 😄

Eklentiler

• 17038529442511564260875303119522.webp
    17038529442511564260875303119522.webp
    115,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar oğlumu tehdit etmek zorunda kaldım geçen gün legolari oyuncakları toplamazsan ben toplayıp kaldircam atcam hepsini dedim her gün odasını topluyo 😄 öyle olunca içime battı ama napiyim güzel güzel söyledim atmak zorunda kalacağım oğlum canım benim dedim 🤪🤪
biz en son bu cümleyi kurduğumuzda, "hadi birlikte atalım" demişti.

Benimkilere çöpe atarım dediğim de benden önce gidip attıkları oldu 🤦‍♀️😂😂
😄 Hayatta atmaz kıymetli mali . Dergilerini felan da sakliyo elletmiyo hiç. Oyun hamuru oyuncakları var oynamiyo hiç atalım diyorum kız arkadaşlarım gelince oynuyorlar anne diyo 😂

😄 Hayatta atmaz kıymetli mali . Dergilerini felan da sakliyo elletmiyo hiç. Oyun hamuru oyuncakları var oynamiyo hiç atalım diyorum kız arkadaşlarım gelince oynuyorlar anne diyo 😂
Benimkilerin tam tersi kıymet bilsinler diye az oyuncak aldım ama yine de umurlarında değiller 😂

Şimdi daha da sorumluluk alır.
Sevdigi şeylere özenli davranır. Bazen net olmakta fayda var. 😅
Atarım dediğim de atmayacagimi anlamış demek ki 😄 şimdi inandı çünkü çok ciddiydim toplarken hepsini atasim gelmişti valla 😄

Oyuncak olarak LEGO oynuyo. Puzzle yapiyo küçük arabalar koleksiyonu var hepsi dağılan şeyler 😂
[/QUOTE]

Kutu oyunlarını komple sakladım biraz daha büyümelerini bekliyorum 🤭
O tarz küçük şeyleri Defne’den ötürü çıkarmıyorum zaten. Legoların çok minik parçaları oluyor henüz almadık o yüzden

Oyuncak olarak LEGO oynuyo. Puzzle yapiyo küçük arabalar koleksiyonu var hepsi dağılan şeyler 😂

Kutu oyunlarını komple sakladım biraz daha büyümelerini bekliyorum 🤭
O tarz küçük şeyleri Defne’den ötürü çıkarmıyorum zaten. Legoların çok minik parçaları oluyor henüz almadık o yüzden
[/QUOTE]
Yaa yerim onu ben her yaşa uygun olanı var zaten alırsınız sonra 🥰

Back
X