Ya bende herşeyi olduğu gibi hurçta biriktitiyodum ama dediğiniz gibi fazla olacak biraz.
Bide 2. Çocuğumda kız oldu diyelim olduğu gibi ablasının kıyafetleriylemi büyüyecek ?
İllaki yenilerini alırım onada olursa.
2. Çocuk düşünürmüyüm oda meçhul.
Hem erkek olma ihtimalide var.
O yüzden bende onları beğendiklerimden ayırcam. Kalanını vermeyi düşünüyorum.
Bir ara onada el atcam.
Hepsini olduğu gibi biriktirmek saçma.
kıyafetleri hurçlara koyabilirsin ben öyle yaptım düzenlenicek daha.
pusetleri ve yürüteci kalın poşetlere koyup depoya kaldırıcam.
lekeli olanları ve bazı sünmüş kıyafetlerini ayırdım zaten.
bazılarını verdim.
güzel olanlar kaldı
2. belki erkek olucak
kız da olsa birazcık değişik giydirmek isterim o zamanki modaya göre.
pahalı parçaları saklıyorum yani.
vakumlu poşet hiç kullanmadım deneyimlerini anlatabilir misin.Ben bu gün vakumlu poşet alıp ona koymayı düşünüyorum benimde kıyafet o kadar çok ki atmaya kıyamıyorum bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne olursa artık
malasef depom yok ve evim 2+1 taşınmadan dolap yaptırmıştım ama yeni hayatımda yetmiyor. ne kadar minimal yaşayacağım desemde hediye bebek eşya ve oyuncakları beni zorluyor.Vakumlu posetlere koyulabilir.
Benim oglumdan kalanlar var biraz.
Fazlaliklari koydugumuz bir merdiven boslugumus var oda gibi kapali yani kilitli.
Orada benim fazlaliklar.
Yorgan , yatak, erzak, oglumun kuculenlerinden arabasindan baya bisiler var.
Tabak canakda var.
Annemde koyuyo bende.
benim 5 yıl sonra oldu onun için 2. olursa hayır demem olmazsa da allah bu bebeme ömür versin. 5 yıl sonra oldu diye alma konusunda çoşmadım ihtiyaçtan ötesini almadım. 2. olursa 2 yeni hastane çıkışı alırım gerisine de ihtiyaç duydukça devam ederim diye düşünüyorum.benimki de 1 yaşında. henüz 2.çocuğu düşünmek için erken gibi geldi bana :) ama hiçbirşeyini atmaya kıyamadım lekeli kıyafetlerini bile saklıyorum :)) konu bebiş olunca kolay atılmıyor. koydum hurçlara dolabın içinde duruyor bakalım onlara ne zaman sıra gelecek.
Bende yeni denicem bakalım nasıl olacakvakumlu poşet hiç kullanmadım deneyimlerini anlatabilir misin.
öyle çok erkek erkek kıyafeti yok zaten. genelde unisex ürünler alıyorum 2. kız olsa (ki inşallah kız olur) da giyer. hurç iyi fikirmiş teşekkürler. ben ay ay koliledim ama ipin ucu kaçtı heryer koli oldu.
Bende yeni denicem bakalım nasıl olacak
Inan ayni durumdayiz aslinda.malasef depom yok ve evim 2+1 taşınmadan dolap yaptırmıştım ama yeni hayatımda yetmiyor. ne kadar minimal yaşayacağım desemde hediye bebek eşya ve oyuncakları beni zorluyor.
Yorganları mi da koyucam bakalım gerçi kocaman bı yük dolabın var hepsini oraya koyuyorum oğlumun kıyafetleri burçlarda duruyordu ayrı ayrı hepsini bı büyük vakumluda topladım bı kaç tane iyi olmayanların dan ayırdım aticamvakkumlu poşet pofidik seyler için iyi oluyor.
yastık kadife battaniyeler için kullanıyorum ben.
bebek kıyafetlerini hurçlara tıkıştırın birşey olmaz.
Kızlar annemlerin eve girişeyim diyorum ama nerden girişsem bilemedim bi fikir verin
Anneniz izin veriyosa ne mutlu sizeKızlar annemlerin eve girişeyim diyorum ama nerden girişsem bilemedim bi fikir verin
Anneniz izin veriyosa ne mutlu size
Ben bi girissem 1 konteynir doldururum net.
Ama izin vermiyo.
Tamam aticam diyo azicik atiyor sonra lazim olur diyo.
Gecen benim atacaklarimdan topladi esofman alt falan.
Anne napicaksin senin var diyorum olsun giyerim dedi aldi
Sonra diyoki okadar cok olduki hangisini giycem ben diyor.
Anneme acikca dedim ben.
Anne Allah gostermesin sana bisi olsa hepsi atilacak direk cöp neden biriktiriyosun neden arkandan çulcu dedirtceksin diyorum.
Haklisin diyor yine ayni
Baga yolla :)Anneler böyle kanki
eskiden herşey kolay alınamıyodu
hersey değerlendiriliyodu.
alışmışlar.
Ev düzeni için aldıklarımı göstericektım size dosya büyük diyo :)
Bence hiç o topa girme :)
Tepkileri çok sert oluyo.
ben bekarken bile karışmıyodum.
yine mutfağı ufaktan sadeleştirmiştim.
eski robotları kaldırmıştım.
ilaçları kutuya koymuştum.
geçen ev taşırkende banyosunu temizledim yerleştirdim.
bir sürü banyo lifi attım birsürü gerekiz seyler vardı fırsatı değerlendirdim :)
Anneniz izin veriyosa ne mutlu size
Ben bi girissem 1 konteynir doldururum net.
Ama izin vermiyo.
Tamam aticam diyo azicik atiyor sonra lazim olur diyo.
Gecen benim atacaklarimdan topladi esofman alt falan.
Anne napicaksin senin var diyorum olsun giyerim dedi aldi
Sonra diyoki okadar cok olduki hangisini giycem ben diyor.
Anneme acikca dedim ben.
Anne Allah gostermesin sana bisi olsa hepsi atilacak direk cöp neden biriktiriyosun neden arkandan çulcu dedirtceksin diyorum.
Haklisin diyor yine ayni
Baga yolla :)