Anka benimkini yüz yogası olarak değiştirelim.Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4-SUHAN 15 dakika spor
5-Mikan günde 15 dakika temizlik
6-inciitanesi kitap okuma
7-Psidan kitap okuma
8-Aysen012 15 dakika temizlik
9-Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor
11-lindalinda 15 dakika ev toplama
12-mavimli 15 dakika spor
13-sudem34 15 dakika ev toplama
14-mimesis diş bakımı
Perşembe başlıyoruz hazır mıyız
Tamam canımAnka benimkini yüz yogası olarak değiştirelim.
Hayırlı olsun canım gözünaydınHepinize iyi bayramlar
Ben cuma günü doğum yaptımYine normal doğum tadında bi sezaryen macerası şeklinde suyum gelerek hastaneye koşturduk iftar vakti neyse gündüz pedikür ve epilasyon yaptırmıştım artık darısı mikana
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinHepinize iyi bayramlar
Ben cuma günü doğum yaptımYine normal doğum tadında bi sezaryen macerası şeklinde suyum gelerek hastaneye koşturduk iftar vakti neyse gündüz pedikür ve epilasyon yaptırmıştım artık darısı mikana
Allah bağışlasınHepinize iyi bayramlar
İnşallah canımAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Aynen darısı bana
Sağlıkla büyüsün inşallahHepinize iyi bayramlar
Sağlıklı uzun mutlu ömürler dilerimHepinize iyi bayramlar
Ayyy maşallah rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Vatanına, ailesine hayırlı evlat olsun kuzumHepinize iyi bayramlar
Benim var ama buraya yazdım mı bilmiyorumKızlar saç diplerinde aşırı kuruluk olan biri vardı kimdi hatırlayamadım. Arama yaptım bulamadım. Kimdi kendisini bi hatırlatabilir mi
Yaaa ne güzel haber bu Allah anali babali büyütsün insallah canimHepinize iyi bayramlar
Benim vardı kuruluk ve kaşıntı yapmıştı çözümü buldum çok şükürKızlar saç diplerinde aşırı kuruluk olan biri vardı kimdi hatırlayamadım. Arama yaptım bulamadım. Kimdi kendisini bi hatırlatabilir mi
Sen hangi şampuanı kullanıyorsunBenim vardı kuruluk ve kaşıntı yapmıştı çözümü buldum çok şükür
Esiminde vardı o da benim şampuanı kullanarak çözüm buldu.
Groomed markasıSen hangi şampuanı kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?