Anka benimkini yüz yogası olarak değiştirelim.

Hayırlı olsun canım gözünaydın

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Aynen darısı bana

Allah bağışlasın
Çok güzel bir haber.
Sağlıklı bir ömrünuz olsun.

Sağlıklı uzun mutlu ömürler dilerim

Kızlar saç diplerinde aşırı kuruluk olan biri vardı kimdi hatırlayamadım. Arama yaptım bulamadım. Kimdi kendisini bi hatırlatabilir mi

Ayyy maşallah rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin. Vatanına, ailesine hayırlı evlat olsun kuzum nasılsınız? İyisiniz inşallah ikiniz de

Kızlar saç diplerinde aşırı kuruluk olan biri vardı kimdi hatırlayamadım. Arama yaptım bulamadım. Kimdi kendisini bi hatırlatabilir mi
Benim var ama buraya yazdım mı bilmiyorum

Yaaa ne güzel haber bu Allah anali babali büyütsün insallah canim

Iyi bayramlar kizlar hepinize. Bol dinlenmeli geçti bizimkisi az da temizlik düzen. Iyi geldi evde durmak.
Bu sabah uyandim dedim ki hayatimda diyet yok artık. Temiz beslenmeye geçiyorum ve paketli gıda yemicem ayrica da 2 öğün dışında beslenmeyi dusunmuyorum dedim kendi kendime. Paketli gida yedikce yiyorum yedikce yiyorum ve sürekli tatli ye ye vücuda zarar veriyorum. Tatli hakkimi 15 günde bir seklinde yapacağım. Gercekten güzel bi başlangıç oldu. 15 dk temizlik yarin basladigina göre ben kalkayim da vestiyeri de temizleyeyim en azindan o da bitsin. Öpüyorum hepinizi.

Benim vardı kuruluk ve kaşıntı yapmıştı çözümü buldum çok şükür
Esiminde vardı o da benim şampuanı kullanarak çözüm buldu.

Sen hangi şampuanı kullanıyorsun
Groomed markası
Birde katı sampuan denemiştim ama 1 ay bile dayanmadı bitti
Bu baya 2 ay gidecek gibi tek ben kullansam 3 ay giderdi sanırım
Fazla köpürmüyor ama saçı temizliyor birde kremli olmamasına rağmen saçım yumuşak
Dus sonrası kabarmasin diye elseve saç bakım kremi sürüyorum uçlarına o ürünü tek geçerim aşırı memnunum

Birde saçım hafif dalgalı normalde düz olurdu
Ama saç nemini korudukca dalgalar çıkmaya başladı yani doğru yoldayım

Ara ara başka sampuanlarda deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…