- 23 Eylül 2013
- 24.548
- 50.427
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değil mi, çok güzel bir yer. Sana yazarken şunu farkettim, arkadaşlarım var mesela. Onlar içsel meseleleriyle o kadar kısır döngüdeler ki, ne kuşların cıvıltısını duyuyorlar ne de hangi sırada çiçek açtığını biliyorlar. Tabii ki bilmeyebilirler. Bu da bir tercih. Ancak hayatı ıskalama değil mi bu senceNe güzel bir yerde yaşıyorsun![]()
Üstüne sökmeden mi kaplama yaptınız ?Üstündeki vernigi silip başka renk vernik atılır
Tabi ağaç rengi de önemli bazıları açık renk oluyor bazıları daha kirmizi olur
Gıcırtı için ara dolgu malzemesi oluyor ama yinede zamanla ses her zaman olur.
fazlaca maliyetli oluyor
Bizimde ahsapti ama tamiri pahalı tutacağı için üstüne laminant kapladik.
Çok haklısınEvet değil mi, çok güzel bir yer. Sana yazarken şunu farkettim, arkadaşlarım var mesela. Onlar içsel meseleleriyle o kadar kısır döngüdeler ki, ne kuşların cıvıltısını duyuyorlar ne de hangi sırada çiçek açtığını biliyorlar. Tabii ki bilmeyebilirler. Bu da bir tercih. Ancak hayatı ıskalama değil mi bu senceMia- ?
Tabii ki insanız, her günümüz pembe panjurlu ev modu değil ama ben genelde hayatı iki yol olarak görmeye çalışıyorum. Bir olaya bakış açın ya menfi, ya müsbet olacak. Karar senin. Bu karara göre de ruh halini belirleyen de sensin.
Bir tanıdık yüzünden canım çok sıkkındı geçen hafta. Arkadaşımla konuşurken "E madem bunları biliyorsun da neden yapmıyorsun, bu kadar takıyorsun?" dedi. İnsanız dedim. Bir düşer, bir kalkarız. İnsan aşama aşama...
Kainat bir kitap. Okumamız için hergün tekrar bir daha hiç aynı olmayacak şekilde yaratılıp sunuluyor. Sanırım yavaştan 40 lı yaşlara doğru yol alınca da bir sükunet geliyor. Öze dönüş belki...
Umarım kendime yolculuğum mutlu ve farkındalıkla dolu geçer.
Sizinle de paylaşabildiğim için mutluyum. Teşekkürler hepinize.![]()
Sökmedik yan supurgelikler çıktı sadeceÜstüne sökmeden mi kaplama yaptınız ?
Bak bunları öğrendiğim iyi oldu![]()
Tamam canım bu ayrıntı hoşuma gittiSökmedik yan supurgelikler çıktı sadece![]()
Siz nereyi yaptırıyorsunuz MikanTamam canım bu ayrıntı hoşuma gitti![]()
Mesela seramikleride sökmedik üzerine yaptırdıkTamam canım bu ayrıntı hoşuma gitti![]()
Ev aldık bizSiz nereyi yaptırıyorsunuz Mikan
Ahşaba bayılıyorum ama bakımı zor galiba benim gibi tembel işi değilMikan annemlerin evi tahta. Vernikli. O temizlik ve düzen hastası olduğu için tekrar vernik attırmıştı. Yıpranan tahtaları ayrıca zımparalayıp tekrar vernikliyorlar. Işıl ışıl oluyor.
Mutfak ve koridor seramikti. Onun üzerine laminant parke yaptırdı yıllar önce. Ama diğer odalar tahta. Parke kolay kolay çizilmiyor. Bu avantaj. Ama ahşabın sıcaklığını başka birşey de vermiyor. Benim evim de laminant seramik.Tercihim ahşap olurdu sanırım.![]()
YaaaEv aldık biz![]()
Teşekkür ederimYaaahayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin canım
![]()
Ben erteledimHerkes izlemeyi erteledi mi yoksa![]()
Ama olmaz ki izleyin diye koydum ben onuBen erteledim![]()
Benim erteleme konusunda sıkıntım yok diye bakmadımHerkes izlemeyi erteledi mi yoksa![]()