altı üstü çekmece düzenlicemseninki benden çok farklı,
hı hı oldu cııınııımmm
topiğin kanında var yükselme.açık artırma mubarek gelen ekliyorOoo kolay gelsin.
Exra detayli isler geldi. Yokmu arttiran
Hayattan soğudum şu an
miminamal hatun.yazı bile minimal3 hedefim
Kiyafetler
Kisisel bakım ürünleri
Kağıtlar
b de benmiminamal hatun.yazı bile minimal
ee bizimkide can be ck okurken yoruldum yaparken düşünemiyorum
Eline sağlıkBugün mutfağa başladım en göz önünde olan yer orası diye
Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı
** Bunlar bitti ,tabak ve bardakların olduğu dolaplar düzenliydi yerinde olmayanları ayırdım sadece oralarda tamam✓
Boş kavanozlari depolama alanına kaldrdim✓
Fincan tarafı(sadece bir fincan takımım var)
Baharat takımı ve caydanliga da el atacağım ve dolapların dışı kaldı onlar yarına kalır.
Benden ilk durum böyle şekilde
bu liste benim "ha" diyince yapabileceğim bir şey değil. ama liste olmadan ne var ne yok çözemiyorum. görmek belki eksik kalmaması açısından bana yardımcı olur.ee bizimkide can be ck okurken yoruldum yaparken düşünemiyorum
neyse geyik bir yanada liste çok iyi olmuş eline sağlık
patron bize doğruları söyle.çok mu yüklendik kendimizeHayatta kalmaya çalış ck
Hayattaki duruşummiminamal hatun.yazı bile minimal
eline sağlık ya harikasın.Bugün mutfağa başladım en göz önünde olan yer orası diye
Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı
** Bunlar bitti ,tabak ve bardakların olduğu dolaplar düzenliydi yerinde olmayanları ayırdım sadece oralarda tamam✓
Boş kavanozlari depolama alanına kaldrdim✓
Fincan tarafı(sadece bir fincan takımım var)
Baharat takımı ve caydanliga da el atacağım ve dolapların dışı kaldı onlar yarına kalır.
Benden ilk durum böyle şekilde
hiç soğudum deme mikan bikaç güne silinen koltuların dili olsada konuşsaHayattan soğudum şu an
Valla ne yaşandı böylepatron bize doğruları söyle.çok mu yüklendik kendimize
genel temzilikte bende böyle liste yapıyorum iyi oluyor bu şekilde görmek ve en önemlisi çizmekbu liste benim "ha" diyince yapabileceğim bir şey değil. ama liste olmadan ne var ne yok çözemiyorum. görmek belki eksik kalmaması açısından bana yardımcı olur.
Eve gidince bütün büyü bozuluyorİş yerindeyken motive etmeye çalışırsanız olacağı bu.
Evde olsam bu kadar gaza gelmezdim.
oturduğumuz yerden konuşması kolay diyorsunİş yerindeyken motive etmeye çalışırsanız olacağı bu.
Evde olsam bu kadar gaza gelmezdim.
Hadi kızlar evde olanlar bı ucundan başlasın ,ben de izindeyim şuan biraz onun etkisi var , inşallah böyle devam edebilirim,benim de kendimden çok umudum yokeline sağlık ya harikasın.
bizde işte daha listeydi, motiveydi,iştahtı,hangi gün başlasakki,ayy liste yazarken bile yorulduk modundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?