Kızlar çeşitli aksiyonlara girişilmiş 🤩
Yapacak çok bir şey bulamıyorum ama içim de rahat değil, yanlış bir şeyler var gibi hissediyorum evde 🙈

Depoda kullanılmayacak birkaç şey var eşimin koyduğu onları çıkarmamız lazım, evden de inecek boş kavonozlar var ilk görevim depo düzenlemek olsun, sizinle gaza gelip yaparım inşallah, çocuğu bırakıp bir türlü başına geçemedim

3 maddelik hedefim (2 haftalık süreç)
-yatak odası gardırop+çekmeceler
-mutfak dolabı
-oyuncaklar+kitaplık

YATAK ODASI
ctsi......benim bölüm
pazar ..eşimin bölümü
ptesi....4 çekmece
salı ......4 cekmece
çarşamba....3 çekmece

perşembe gününden sonrada mutfak,oyuncaklar ve kıtaplık.onuda haftaya listelerim.günlük rutinlerin dışında yapılacak olduğundan parça parça böldüm
seninki benden çok farklı,

hı hı oldu cııınııımmm :D

Kızlar çeşitli aksiyonlara girişilmiş 🤩
Yapacak çok bir şey bulamıyorum ama içim de rahat değil, yanlış bir şeyler var gibi hissediyorum evde 🙈

Depoda kullanılmayacak birkaç şey var eşimin koyduğu onları çıkarmamız lazım, evden de inecek boş kavonozlar var ilk görevim depo düzenlemek olsun, sizinle gaza gelip yaparım inşallah, çocuğu bırakıp bir türlü başına geçemedim
Ooo kolay gelsin.
Exra detayli isler geldi. Yokmu arttiran 😅

20220311_111900.jpg

Bugün ödevimiz bu arkadaşlar
Hayal kurun 😊

Kızlar ben de izninizle bugün yazdiklarinizdan yola cikarak kendi planımi yazmak istiyorum🤗

Benim ilk hedefim küçük adimlarla düzeni sağlamak .
Düzenleyeceğim yerleri maddeler halinde yazdm küçük adımlarla ilerlemek istiyorum ,çünkü zaten hergun yemek ,ev toplama ,çamaşır vs yapmam gereken işler oluyor ,onlara bile zor yetişiyorm , ilgilenmem gereken bir de evladım var.

Az ama devamlı bir sekilde yapmak üzere düzenleyecegim alanları listeledim,bu şekilde hem fazlalıkları elemis olurum hem de düzen kurmuş olurum diye düşünüyorum,listem;

Salon;Salonda yapılacak ekstra birşey yok düzenli ve minimal✓

Oturma odasi
TV sehpasınin bölümleri

Vestiyer:
İki çekmece
Ayakkabı bölümü
Askı bölümü
Üst dolaplar

Yatak odası
Komodinler
Makyaj masası 5 bölüm
Gardrop
Baza altı

Çocuk odası
Kitaplık
Gardrop
Oyuncakları yeni duzenledim✓

Mutfak
Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı
Deterjan dolabı

Banyo +Wc
Dolaplar

Bunlardan hergun bir alan belirleyip ilerlemeyi düşünüyorum.
Bugün mutfağa başladım en göz önünde olan yer orası diye

Çekmeceler
Plastik malzemelerin olduğu dolaplar
Erzak dolabı
Tencereler
Ivır-zivir bölümü
Buzdolabı

** Bunlar bitti ,tabak ve bardakların olduğu dolaplar düzenliydi yerinde olmayanları ayırdım sadece oralarda tamam✓
Boş kavanozlari depolama alanına kaldrdim✓
Fincan tarafı(sadece bir fincan takımım var😄)
Baharat takımı ve caydanliga da el atacağım ve dolapların dışı kaldı onlar yarına kalır.
Benden ilk durum böyle şekilde 😄

Back