mia iç ses : bunlarada minimallik öğretmeye gelmiyoo.sizi ben minimal ettim bennn kendinize gelin
Bende şimdi baktım çok güzel oldu paylaşamanız. Nisan da güneydogu gezisi var. İnceledim. Gitmeyi planlıyorumBlogcuanne sayfasında cocukluturlar diye bir siteyi anlatıyordu. Aileler çocuklarıyla senin dediğin gibi kültürel vs turlar yapıyorlar. Herkes çocuklu katıldığından halden de anlaşılıyor gözüküyor.
Mantık olarak hoşuma gitti.
Teşekkür ederim. İşe yaradığı için mutlu oldum. Enerjim yükseldi.Bende şimdi baktım çok güzel oldu paylaşamanız. Nisan da güneydogu gezisi var. İnceledim. Gitmeyi planlıyorum
Mia evde olmak sana iyi geliyor dimi. Off keske bende olabilsem evde. Haftasonlari yetmiyor bana.Selamlar Bugün dinlenme günü ilan ettim.
Öğlen biraz yürüdüm
Kahvaltı yapıldı.
Evde olmak çok güzel tabiki de.Mia evde olmak sana iyi geliyor dimi. Off keske bende olabilsem evde. Haftasonlari yetmiyor bana.
Yemek düzenim gene bozuldu benimde. Tekrar eski duzene dönmem gerek. Ev temiz ama daginik her zamanki gibi.
Mutfaga el atacağım biraz düzen. Atacak bi sey cikmaz ama düzenlerim en azindan.
Kahvaltiliklarinizi neye koyuyorsunuz siz kizlar. Ben plastik bölmeli kaba koyuyorum ama sağlık acisindan cama gecesim var. Onerilerinize talibim. Kapaklari bulasik makinesine atmam lazım ama.
Ben evdeki bütün herseyi makinede yıkıyorum.
paşabahçenin plastik kapaklı cam saklama kaplarına koyuyorum.Mia evde olmak sana iyi geliyor dimi. Off keske bende olabilsem evde. Haftasonlari yetmiyor bana.
Yemek düzenim gene bozuldu benimde. Tekrar eski duzene dönmem gerek. Ev temiz ama daginik her zamanki gibi.
Mutfaga el atacağım biraz düzen. Atacak bi sey cikmaz ama düzenlerim en azindan.
Kahvaltiliklarinizi neye koyuyorsunuz siz kizlar. Ben plastik bölmeli kaba koyuyorum ama sağlık acisindan cama gecesim var. Onerilerinize talibim. Kapaklari bulasik makinesine atmam lazım ama.
Ben evdeki bütün herseyi makinede yıkıyorum.
Butceni çok zorlama 1 ay sonra olsun farketmezTabisi de mutfağa el atamadim.
Sasirdik mi hayirrrrrr.
Off yarina diyete başlıyım diyorum.
Pasabahcenin cam kaplari evet herkes onu kullanıyor galiba arkadasimda bunlari dedi. Bu işe de el aticam insallah. Teyzeme bi miktar borcum vardi bu ay onu halledeyim. Bir sonraki ay alirim.
Dağılma hakkımız varHaklisin mia. Ilk basta ana işler yapilmali. Ama bazen o kadar yoruyor ki bıdık beni. Bayilircasina yataga yatıyorum az da tembelim sanirim. Allahtan evde fazla esya yok. Bi araAnka mutfağının fotolarini ekliyordu off onun mutfaga bakip bile gaza geldiğim olmuştur toplayayim diye. Senin mutfakta öyle düzenli. Sakin kafa ile yavas yavas oda oda gitmeye karar verdim.
Aynen arada bi bazen toplu yakalayınca çekiyorum yine yakalarsam çekerim senin için istediğin foto olsunHaklisin mia. Ilk basta ana işler yapilmali. Ama bazen o kadar yoruyor ki bıdık beni. Bayilircasina yataga yatıyorum az da tembelim sanirim. Allahtan evde fazla esya yok. Bi araAnka mutfağının fotolarini ekliyordu off onun mutfaga bakip bile gaza geldiğim olmuştur toplayayim diye. Senin mutfakta öyle düzenli. Sakin kafa ile yavas yavas oda oda gitmeye karar verdim.
eskiden kalma, çok güzel öncesi sonrası videolarım var. paylaşayım mı özeldenHaklisin mia. Ilk basta ana işler yapilmali. Ama bazen o kadar yoruyor ki bıdık beni. Bayilircasina yataga yatıyorum az da tembelim sanirim. Allahtan evde fazla esya yok. Bi araAnka mutfağının fotolarini ekliyordu off onun mutfaga bakip bile gaza geldiğim olmuştur toplayayim diye. Senin mutfakta öyle düzenli. Sakin kafa ile yavas yavas oda oda gitmeye karar verdim.
Eline sağlık etiket çok iyi oluyor.Selam hanımlar
Ben de mutfakta mama sandalyesinde sevdiği bir şey denk getirebilirsem hemen bir dolap içini boşaltıp silip düzenliyorumdün baharat dolabını düzenledim, sildim ferahladı, bir de üzerine etiket almak istiyordum ama hep erteliyordum kağıtlara güzel güzel yazıp bantladım artık köri mi zerdaçal mı diye koklama derdimiz olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?