lindalinda lindalinda Saka bir yana istediğin bu telefonsa tabiki de alabilirsin ama bunu sen istediğin için yap
O parayı ödeyecek ve kullanacak olan sensin❤

Mia evde olmak sana iyi geliyor dimi. Off keske bende olabilsem evde. Haftasonlari yetmiyor bana.
Yemek düzenim gene bozuldu benimde. Tekrar eski duzene dönmem gerek. Ev temiz ama daginik her zamanki gibi.
Mutfaga el atacağım biraz düzen. Atacak bi sey cikmaz ama düzenlerim en azindan.
Kahvaltiliklarinizi neye koyuyorsunuz siz kizlar. Ben plastik bölmeli kaba koyuyorum ama sağlık acisindan cama gecesim var. Onerilerinize talibim. Kapaklari bulasik makinesine atmam lazım ama.
Ben evdeki bütün herseyi makinede yıkıyorum.
şuan kullandığın plastik kahvaltılıkları ellemi yıkıyorsun peki.herşeyi makinaya atıyorum demişsin

Burdan paylassana sakincasi yoksa herkes bi gaza gelsin🤣
Off telefonumun arada ekrani gidip geliyor. Iphone 13 ya da 13 pro alayim mi sizce. Yoksa degmez mi. La herkes de var olunca ihtiyaçmis da o olmazsa olmaz gibi geliyor psikolojik.
Esiminkinin de degismesi lazim. Off 20 den 40 bin ediyor 2 telefon şaka gibi.
ahh linda plastik kahvaltık kullanıp ıphone 13 düşünmekte ne bilimm

lindalinda lindalinda her gün, her şeyi yaptığım, her an elimin altında olan telefonu bütçem yetiyorsa alırım diye düşünüyorum ben. sonuçta senin de bahsettiğin; alayım, yenisi çıkınca onu da alıp değiştireyim değil, alayım 5 yıl zaten kullanırım düşüncesi.

he uygunu da iş görüyor mu görüyor tabi ama bence telefona verdiğimiz parayı hakediyor.

eskisini de satsan para eder bi telefon. ben karşı değilim, destekliyorum seni :olamaz: benim bütçem 13'e yetmiyor, 11 ya da 12'de gönlüm, bi süre daha bekliyorum bakalım.

Dün ocak fırın davlumbaz ve mutfak dolaplarini sildim.
Çok yorulmuşum
Geriye eylülün kırtasiye dolabi ve portmantonun bazı yerleri kaldı

Güneşli bir günde cam kapı sileceğim

Nisan ayı gibi de köşe koltuğu silip halıları yıkamaya gönderirim boya işleri yapılır.

Dün ocak fırın davlumbaz ve mutfak dolaplarini sildim.
Çok yorulmuşum
Geriye eylülün kırtasiye dolabi ve portmantonun bazı yerleri kaldı

Güneşli bir günde cam kapı sileceğim

Nisan ayı gibi de köşe koltuğu silip halıları yıkamaya gönderirim boya işleri yapılır.
Mia'cığım kırtasiye düzenini paylaşır mısın benimle.

kızımın odasında o düzeni de sağlayamadım.
bölümlüyorum ama bir süre sonra yine işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Back