Oh mis gibi olmuşselamlar herkese.
haftasonu evdeydim.cumartesi tüm gün temizlik vardı.pazarda kendi kendimize takıldık evde.annemler geçen hafta gittiler.çocukların odasını toparladık.3 büyük poşet eşya çıkardık.anneme vereceklerim oldu,çöpe gidenler vs oldu.eskiyen nevresimlerim vardı onları ayrdım..banyoyu temziledim kabin,dolap vs toparlandı.iki makinalık çamışır var onları akşama atacağım.
Mum ayrılmışOdanın temizliği bittiyse buhurdanligi yakıyorum.
Eki Görüntüle 3015373
buhurdanlıkta sanki beni mumun yanına al der gibi bakıyoMum ayrılmış
merhaba ben de katılmak isterim:) günleri neye göre seçtin?geçen aylarda uyguladığım son dönemlerde bozduğum haftada üç gün eline telefon alma kuralını tekrar uygulamak istiyorum.faydalı olmuştu.acil aramalar mesajlar dışında bakmamıştım telefona.eve geçince tam elime alma isteği gelince kitap yada yapacağım başka şeyleri elimin altında tutacağım.
Etmebuhurdanlıkta sanki beni mumun yanına al der gibi bakıyomia şimdi dicek yeterin uleynn .
hafta ortasını tercih ediyorum..pazartesi genel bi yoğunluk oluyor.hem evde hem işyerinde.cumada haftasonuna giriş olunca bazen oyun vs oynayabiliyorum geç saatte.yada trendyol senin hepsi burada benim dolanıyorum sürekli.en mantıklısı salı çarşamba perşembe benim içinmerhaba ben de katılmak isterim:) günleri neye göre seçtin?
Şamdanin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştimşamdanın suçu
ay benim eski şeylere merakım var.Şamdanin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim
çok hoş ama tek başına bile götürür olayıŞamdanin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim
bana kalsa,buhurdanlıkta sanki beni mumun yanına al der gibi bakıyomia şimdi dicek yeterin uleynn .
içimi okumuş olamazsın çkbana kalsa,
şamdanı yalnız bırakır, kısa dolabın üstüne de sadece aynayı koyr, mermer tepsiyi banyoya taşırdım, ya da komodinim varsa onun üstüne
Mia- biraz daha çıldırsın
Yaz sonu yapacagim düzenlemenin kisa özeti olmuşbana kalsa,
şamdanı yalnız bırakır, kısa dolabın üstüne de sadece aynayı koyr, mermer tepsiyi banyoya taşırdım, ya da komodinim varsa onun üstüne
Mia- biraz daha çıldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?