Ohhh yalnız değilmişimBende sıkılıyorum
Evin genelinden memnunum ama bazen değişiklik iyi geliyor
Ev için en zorlandığım konu halıOhhh yalnız değilmişim
çok sevindim. Kızları çok severim. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Kızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
Herşeyi elememe rağmen bunu unutmuşum
Ama iyiki unutmuşum cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak Allah kısmet ederse
2 ay önce depresif takıldığım konu şimdi nasıl da değiştirdi hissettirdiklerini, gerçekten her işte bir hayır varmış bekleyip görmek sabretmek lazım
Teşekkürlerçok sevindim. Kızları çok severim. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
Donunu da güle güle giysin
yaaaa, ne çok mutlu oldum bi bilsennn2 ay önce depresif takıldığım konu şimdi nasıl da değiştirdi hissettirdiklerini, gerçekten her işte bir hayır varmış bekleyip görmek sabretmek lazım
Yaaa teşekkürleryaaaa, ne çok mutlu oldum bi bilsennn
sağlıkla gelsin kuzucuk iyi ki sürpriz yapmış annesine babasına
Hayırlı olsun canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
2 ay önce depresif takıldığım konu şimdi nasıl da değiştirdi hissettirdiklerini, gerçekten her işte bir hayır varmış bekleyip görmek sabretmek lazım
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindimKızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
Teşekkürler, amin inşallahÇok sevindim
Sağlıkla doğsun minik
Çok sevindim canım yaaKızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
Yaaa triplerini yerimÇok sevindim canım yaa
Dün bizim kızın triplerine gülerken Allah sana da bir tripcan nasip etsin de gör dedim içimden
Sağlıkla gelsin prenses
O "dehşet ül vahşet" fiyatlar yüzünden baktım olmayacak, eşimle konuştum.slm millet.nasılsınız.bol harcamalı günler geçiriyorum.8ihtiyaçlar dahilinde hepsi) bir bot ve bir ayakkabı aldım.şuan kullandığımla sezon sonu vedalaşacağımız için indirim değerlendirdim.
doğalgaz ve elektrik daha gelmedi.merakla beklemedeyim nekadar gelecek diye.telefon faturama +5 lira eklenmiş vergiler vs diyerekten.sözleşme yapıyorsun 1 yıllık u kadar diye ama onlar sözleşmeye sadık kalmıyor puffff.
geçen günlerde maaş farkım yattı dolar aldım onunla.
annemler bizdeler hala.oyüzden yemek sıkıntım tamamen kalktı.her konuda yardımcı olmaya çalışıyor annem.
geçen gün salonun perdeleri,camlar,balkon kapısı,odakapısı,koltuklar vs temizlendi.bu hafta sonuda mutfağa bakacaktık .ctesi tüm gün dışardaydık.pazarda hiç bişey yapasım gelmedi .
kozmetik ve kişisel bakım eksiğim var.yaşlanma karşıtı alacağım fiyatlar dehşetul vahşet durumda.
küçüğün kıyafetlerinden 3 parça eledim.elenecek daha baya var ,dolapları çok dağılmış bi toparlamam lazım
Şunun büyük boyu yok mu yaaaKızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
Kelin ilacı olsaKızlar bu ara elime telefon alıp bırakamadığımı farkettim. Bu da benim tüm hedeflerimi ve uyku düzenimi bozdu. Ayrıca gece uykuya geçişte de sıkıntı yaşar oldum.
Bana bir grup terapisiii . . .help meee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?