Ben de sömestr tatilinin tamamını eşimin memleketinde geçirdim, yemekleri kv yaptığı için dinlenmiş, rahatlamış olduk, hem de ortam değiştirmek iyi geliyo, çocuklar kuzenleriyle oynuyo falan, görümcelerimle de aram iyidir, tatil iyi geldi, eşimle başbaşa bi kaç yere gezmeye falan da gittik, yakın ildeki büyük bi avm ye gittik, indirim vardı alışveriş yaptım biraz, indirimden bi kazak, bi gömlek bi de deri çizme aldım, seneye giyerim🙏🏻
Kendi evimize dönünce idari izne ayrıldım, 24 haftayı tamamladığım için okula devam etmicem doğuma kadar, hem covid yüzünden kendimi güvende hissedemiyorum hem de artık çok zorlanıyorum, çok dinç ve enerjik hamilelerden değilim ben, çok halsizim, idari izin hftasına kadar bile zorlandım aslında, geldiğimden beri yavaş yavaş çamaşır yıkama/katlama, evi temizleme vs halletmeye çalışıyorum, çocuklar okuldayken biraz ev işi biraz kitap, akşamları da dizi izlemeye çalışıyorum

Ben diyetisyenciğime dedim ki, 6 öğün yemek mi olur!? 3 ana istemem 2 olsun. Aralıklı oruç olsun. O metabolizma yavaşlar diye 2 ana 2 ara öğün koydu.
Benim anlatmak istediğim evde pişenden yiyeyim de, miktarını belirle. Dönüşüm vs diyorlar ya...işte koptu bir yerde. Olmadı.
Aburcuburum yok öyle. Paketli gıda hakgetire zaten. Ne zamandır yemem. Ama iyi bir yemek bulursam yaparsam affetmem. 😋

Senin dediğin Karatay a bakayım. Aç uyumayı seviyordum mesela. Özellikle ayarlıyordum. Yine yaparım inşaallah. Şöyle bir 10 kilo gitse yetecek. Hadi hayırlısı.

Motivasyon ve tavsiyeler için teşekkürler 💞🤗
Karatay 2 öğün öneriyor.

sabah kuvvetli kahvaltı.

aralarda ayran, soda, çay, kahve serbest.

akşam öğünü 6-7 gibi yaparsan aç uyuyorsun. miden rahat.
akşam da sebze-et-balık-serbest gezen tavuk yiyebiliyorsun. doyana kadar.

her öğünde yoğurt ve salata mutlaka olmalı.

seviyorum karatayı. abur cuburum olmasa

Sporun içeriğini merak ettim. Ben de gidiyorum normalde. Sabah saatleri benimki. 2 gün plates, 2 gün aerobik step
ben online bir hocaya yazıldım. arkadaşım tavsiye etmişti.

haftada 4 gün. ama ben 3 gün katılabiliyorum. kardiyo, kalça/bacak, karın/üst vücut şeklinde programı var.

Ben de sömestr tatilinin tamamını eşimin memleketinde geçirdim, yemekleri kv yaptığı için dinlenmiş, rahatlamış olduk, hem de ortam değiştirmek iyi geliyo, çocuklar kuzenleriyle oynuyo falan, görümcelerimle de aram iyidir, tatil iyi geldi, eşimle başbaşa bi kaç yere gezmeye falan da gittik, yakın ildeki büyük bi avm ye gittik, indirim vardı alışveriş yaptım biraz, indirimden bi kazak, bi gömlek bi de deri çizme aldım, seneye giyerim🙏🏻
Kendi evimize dönünce idari izne ayrıldım, 24 haftayı tamamladığım için okula devam etmicem doğuma kadar, hem covid yüzünden kendimi güvende hissedemiyorum hem de artık çok zorlanıyorum, çok dinç ve enerjik hamilelerden değilim ben, çok halsizim, idari izin hftasına kadar bile zorlandım aslında, geldiğimden beri yavaş yavaş çamaşır yıkama/katlama, evi temizleme vs halletmeye çalışıyorum, çocuklar okuldayken biraz ev işi biraz kitap, akşamları da dizi izlemeye çalışıyorum
İyi olmuştur dinlenmek gezmek hava değişikliği
Evde de bol bol dinlen

Günaydınlar🥰
Cumartesi biz de dışarıdaydık
Dün genel temizlik yaptım
Bugün de çamaşırlar yıkanıyor, kirli sepeti sıfırlandı.
Kıyafetlerimizden 8 parça eledim, tekstil kutusuna atacağım.

Şimdi kendime bir kahve yapıp kitabımı bitireceğim..

Selam kızlar, bende dün yıkanan çamaşırları katlarken tüm çekmecelere bi el attım :) çocukların küçülenleri ayırdım, yeğenimin küçülenlerinden iyi durumda olanları almıştım onları yerleştirdim, kendi dolabımdan elemeler yaptım madem gidiyor gitmişken topluca gitsin dedim.

normalde çocuklarıma hep yeni almışımdır ama artık bu kadar tüketim bana fazla geliyor gerçekten, bi bebeğin giydiğinden ne olacak diyip yeğeniminkileri almaya başladım oğluma. o da giydikten sonra veriyoruz artık, hatta ben yeni alırken büyük alıyorum önce o giyip sonra bize geçiyor.

bu döngü de hoşuma gitti.

Selam kızlar, bende dün yıkanan çamaşırları katlarken tüm çekmecelere bi el attım :) çocukların küçülenleri ayırdım, yeğenimin küçülenlerinden iyi durumda olanları almıştım onları yerleştirdim, kendi dolabımdan elemeler yaptım madem gidiyor gitmişken topluca gitsin dedim.

normalde çocuklarıma hep yeni almışımdır ama artık bu kadar tüketim bana fazla geliyor gerçekten, bi bebeğin giydiğinden ne olacak diyip yeğeniminkileri almaya başladım oğluma. o da giydikten sonra veriyoruz artık, hatta ben yeni alırken büyük alıyorum önce o giyip sonra bize geçiyor.

bu döngü de hoşuma gitti.
Çok iyi oluyor
Bir ara bende yeğenimin kıyafetlerini alıyordum sonra beden aralığı açıldı artık almıyorum.
Bazen yeğenime kucuk gelen hediye kiyafetler oluyor o zaman ablam bize veriyor onları alıyorum.
Zaten max 2 sezon ancak giyorlar sonra küçülüyor.

Slmlar,
Deli gibi yemek yiyorum 🤦‍♀️ Sabah 2 adet sandviç yetmedi öğlen eve gelip üşenmedim patatesi kızartıp ekmek arası yapıp tost makinesinde bastım 😱 yetmedi yanında 3adet içli köfte yedim 🤭 biri beni durdursun 😫
Hosgeldin mide yanması 😅

Slmlar,
Deli gibi yemek yiyorum 🤦‍♀️ Sabah 2 adet sandviç yetmedi öğlen eve gelip üşenmedim patatesi kızartıp ekmek arası yapıp tost makinesinde bastım 😱 yetmedi yanında 3adet içli köfte yedim 🤭 biri beni durdursun 😫
Sana serbest😅
Sen ye 2 canlısın derler ya🤣

Slmlar,
Sen benliksin😁

Slmlar,
20 kilo garantin var 🤣🧿

lmlar,
demek ki ihtiyacın var bu ara, öyle düşün epeydir bulantıdan yiyememişsindir.

Back