Bugün eylülün dolabını düzenledim
Kucuk gelen kıyafetleri ayirmistim
Lekeli olanlarida ayirdim
Yenileri yıkadım yerleştirdim
Bunlar bizi yaza kadar idare eder hatta 1 beden büyük aldım başlarına birsey gelmezse önümüzdeki yılda giyer
Ben hep bildiğim güvenilir yerlerden alışveriş yaparım ama o bilindik bir marka 2 kere para çekmiş hesabımdan ilk defa başıma geldi neyseki çözdük durumu dün iadesi yapılmış.
Iyiki hesaplarımı kontrol ediyorum sürekli ne harcadım biliyorum yoksa arada kaynar giderdi.
Canım eğer yazmak istemiyorsan özelden yazar mısın? Nasıl farkettin bi de hangi marka başını desen anlarız sanki. Kayıtlı karttan mı almış.

Günaydınlar minimal gençlik 🌻
Dün itibari ile evimize döndük. Güzel vakit geçirdik, çocuklar çok mutlu oldu. Farklı bir deneyim oldu onlar için.

Bugün kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Odaları toparladım. 3. Makine çamaşır yıkanıyor bi 3 tane daha yıkasam biter mi bilmem 🤷‍♀️
WC lavaboyu yıkadım. Fırsat bulursam evi süpüreceğim.
Akşam yemeği için buzluktan yeşil fasülye ve domates çıkardım. Çorba pilav yeterli olur sanırım.

Canım eğer yazmak istemiyorsan özelden yazar mısın? Nasıl farkettin bi de hangi marka başını desen anlarız sanki. Kayıtlı karttan mı almış.
Özelden yazarım 😊
kıyafet aldım Eylüle 233 tl tuttu ama benden 466 tl çekmişler
İnternet bankacılığı kullanıyorum oradan alışveriş yapınca hep kontrol ederim limitimi ödemeleri
Siteye baktım aldığım fiyatla ödenen fiyat uyuşmuyor hemen mağazaya mail attım ama geri dönen olmadı.
Kayıtlı değildi kartım başka markalarda kayıtlı ama buna kayıt yapmamıştım
Bankayı arayıp itirazda bulundum sorun çözüldü.

Amacım markayı kötülemek değil sistemsel bir hata da olmuş olabilir ama dikkatli olmak açısından paylaşmak istedim.😊

Günaydınlar minimal gençlik 🌻
Dün itibari ile evimize döndük. Güzel vakit geçirdik, çocuklar çok mutlu oldu. Farklı bir deneyim oldu onlar için.

Bugün kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Odaları toparladım. 3. Makine çamaşır yıkanıyor bi 3 tane daha yıkasam biter mi bilmem 🤷‍♀️
WC lavaboyu yıkadım. Fırsat bulursam evi süpüreceğim.
Akşam yemeği için buzluktan yeşil fasülye ve domates çıkardım. Çorba pilav yeterli olur sanırım.
Hosgeldin 😍

1 tane şişme mont eledim mevsimlik
Geçen yıl az giymistim bu yılda hiç giymedim
Dolabımda birkaç kıyafet daha var elemek istediğim.
Onlara da bakacağım birazdan

Ders programım değişti. 2 gün yarım gün 1 gün boş şekilde çok daha iyi oldu benim için.
Temizlik rutinimi şu şekilde güncelledim:
Pazartesi: süpür/sil (kendim süpüreceğim)
Salı:WC-lavabo-banyo yıka(detaylı)
Çarşamba: süpür(makine)+ekstra bir iş
Perşembe/cuma en yoğun günlerim anca yemek vs ile uğraşabilirim.
Cumartesi: süpür(makine) + ekstra bir iş
Pazar: BOŞ 🥳

Pazar günü eşim okulda anca çocukların isteklerine banyosuna vs yetişebilirim.
Ekstra işleri odak noktasından seçicem.

Bu haftaki odak noktam: Yatak odası

Menü oluşturdum. Buzluğu eritmeye çalışacam artık
Pazartesi/Salı: bamya-pilav-çorba
Çarşamba/Perşembe: etli nohut-pilav-turşu
Cuma: ıspanak kavurma-çorba
Cumartesi: makarna-çorba
Pazar: içli köfte-salata
Hoşgeldin 😊

Slmlar 🌻
Bugün de 2 makine çamaşır yıkadım, 3 sepet katlayıp yerleştirdim.
Robot evi süpürdü.
Çocukları yıkadım.
Mola verdim 😊

Eklentiler

• E612FEBE-8912-4895-BAA8-0A547D742284.jpeg
    E612FEBE-8912-4895-BAA8-0A547D742284.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 63
Back