Arkadaşlar selam. Dün akşam yeni koltuk aldık. 12 yıllık koltuklarımı değiştirdim. Ne zamandır aklımdaydı. Takım almadım. 2 adet 3lü aldım. Sonraları beğenirsem koltuk görünümlü yemek masası sandalyeleri oluyor onlardan alabilirim kombinlemek için. Çünkü sandalyelerimin de ayakları yamulmaya başladı.

Mia gibi adım adım bir şeyleri yerine getirmek lazım.

Bundan sonraki hedefimiz balkona parke yaptırmak.

güle güle kullanın, gelince resimlerini isteriz

Güle güle kullan
Ufak tefek değişikliklerle ilerlemek daha keyifli
Tadilat işi dışında tabi
Yavaş yavaş istediğin hale gelecek evin

Merak ettim ☺ paylaşır mısın?
Benim de "niye bunları almışım ki" dediğim koltuklarım var. Fikir olabilir. Benimkinin kolçakları geniş. Haliyle gereksiz yer kaplıyor. Yine de seviyorum ama bir daha tercih etmem sanırım böyle bir model.

Güle güle sağlıcakla kullan sevdiklerinle.

doğtaş larina model koltuk aldım. kolçakları yine geniş aldım. çünkü koltuk kenarına bardak vs konulabiliyor. koltuk kenarları için tepsi tarzı şeyler alıp fonksiyonel olmasını sağlamak istiyorum.

altı yüksek. rengini kgir-krem seçtim. taş rengi gibi. renkli kırlentler seçtim. sıkılırsam kılıflarla ahengi değiştiririm diye düşündüm.

berjer almadım. ileride sahır gibi berjer alabilirim, ya da dediğim gibi kolçaklı koltuk sandalye tarzı 2 adet parça ekleyebilirim.

wendy foto da çekerim gelince.

çok güzeller güle güle kullan, genişliyor mu bu koltukta geriye doğru? kesinlikle arka yastıkları sabit en düzenli olanı, geniş kolçakta oda genişse dediğin gibi kullanması süper oluyo.

Bugün eylülün dolabını düzenledim
Kucuk gelen kıyafetleri ayirmistim
Lekeli olanlarida ayirdim
Yenileri yıkadım yerleştirdim
Bunlar bizi yaza kadar idare eder hatta 1 beden büyük aldım başlarına birsey gelmezse önümüzdeki yılda giyer
Ben hep bildiğim güvenilir yerlerden alışveriş yaparım ama o bilindik bir marka 2 kere para çekmiş hesabımdan ilk defa başıma geldi neyseki çözdük durumu dün iadesi yapılmış.
Iyiki hesaplarımı kontrol ediyorum sürekli ne harcadım biliyorum yoksa arada kaynar giderdi.

Benimde bu yaz planım giriş holü düzenlemek var
Şuan boş halde daha davetkar hale getirmek istiyorum hatta avizesi bile yok şuan
Mobilya ve detaylar konusunda seçenekler oluşturdum.
Bakalım ortaya ne çıkacak

Benimde bu yaz planım giriş holü düzenlemek var
Şuan boş halde daha davetkar hale getirmek istiyorum hatta avizesi bile yok şuan
Mobilya ve detaylar konusunda seçenekler oluşturdum.
Bakalım ortaya ne çıkacak
Heyecanla bekliyorum

Çok geçmiş olsun

Öyle kendi kendilerine para çekiyorlarsa çok fena

Hayırlı olsun canım. Güle güle kuklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…