Aynen oyuncakların fiyatları uçmuşKızımın da çok oyuncağı var. Ve bir zaman sonra ilgisini çekmiyorlar. Letgoya koydum 4 parça satıldı. Valla biraz uygun fiyat yapınca kapışanın elinde kaldı diyebilirim. Çünkü artık oyuncaklar epey pahalı. Ben de gelen parayla usd alıp birikimine aktardım.
Hediye gelen, sıfır kutusunda duran mutfak eşyalarım var. Dolapta beklemesinler diye onları da koydum. Bu sene 2.el satışa ağırlık vereceğim. Hem birilerinin ekonomik yoldan işi görülsün hem evimin eşyası azalsın..
Selamlar
Oyuncak konusunda önceden çok olması gerektiğine inanırdım ama yapılan araştırmalara göre az oyuncak olması hayal gücüne göre üretici olmalarını sagliyormuş
Uzun zamandır oyuncak almıyoruz yılda 3-4 parcayi gecmiyordur ama çok fazla resim defteri alıyoruz
Bazen oyuncak görüyorum Eylül bunu sana alalım mı diyorum bunun benzeri bizde var diyor
Önceden sadece oyuncakları dağıtıp bırakırdı
Şimdi baya oyun kurup oynuyor.
Kağıtları boyayıp oyununa ekliyor
Dün peceteleri boyamış suyun içine attık suya çıkan boyaları izledik.
Oyuncak eleme zamanı da kızımla birlikte ayırıyoruz.
Günaydınlar,
Bir haftadır sabah 9dan önce ve akşam 6dan sonra sosyal medyaya girmiyorum. 1 haftada 2 kitap bitirdim
Gülseren budayıcıoğlunun tüm kitaplarını okumuş oldum böylelikle. Roman gibi olduğu için ben çok sevdim. Diğer psikoloji kitapları elimde sürünürdü ama bunlar 3-4 günde bitti. Favorim Kral Kaybederse oldu. Tavsiye ederim.
Pazar günleri de interneti açmıyorum. Bazen sadece whatsuppa bakıp çıkıyorum.
Ne kadar zamanımı alıyormuş. Böyle iyi oldu.
Evet onlardan çok yaratıcı oyunlar çıkabiliyorselam :)
son zamanlarda oyuncaklar aşırı pahalı, gerçekten eskiden meğer ne çok oyuncak alabilmişim kızıma, oğluma aynı şekilde alamıyorum maalesef...
ama aldığım ve parasını sonuna kadar hak eden lego var, mini mini parçalı falan, kaybolma riski de çok yüksek fakat kızım da (13) oğlum da (7) hiç sıkılmadan kendi hayal dünyalarına göre oynuyorlar ve çok güzel şeyler çıkartıyorlar, sanırım oyuncak alırsam başka çeşit bir lego almayı istiyorum ama onlar da çok ama çok pahalı şimdi....az parçalılar var ama onda da kuracakları, yapacakları parça daha kısıtlı olacak, bakalım, umarım alabilirim :)
Evet onlardan çok yaratıcı oyunlar çıkabiliyor
Slmselam mikan,
yaklaşık 2 ay önce twitter ( o da haber okuyabilmek için ) hariç diğer sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım, gerçekten çok şey değişti, arada bir sadece twitter'a giriyorum hepsi o, tahmin etmediğim kadar çok oyalanıyormuşum meğer ben de....
SlmBen de insta ve face i sildim ama burası özellikle çok zamanımı alıyor. Gerçekten zaman kaybı ve bağımlılık bu ama umarım istikrarlı olur ve kurtulurum
Yok tamamen gitmem, özellikle bu topikten kopamamkurtulma miikan :)
gitme :)
burası insanı boş yere oyalamıyor bence, en azından birbirimizin fikirlerini okuyor ve çoğu zaman değişik hallerle gelişiyoruz, evet her an girme ama gitme de :)
Yaa çok güzelya çok şeker görmen lazım, oğlum çeşit çeşit araba ya da garaj yaparken kızım harika odalar yapıyor
izliyorum, yaradılış ne farklı diyorum, malzeme aynı ama yaptıkları, ortaya çıkardıkları şeyler bambaşka :)
Yaa çok güzel
Eylül minecraft oynuyor orada o kadar güzel evler yapiyorki hayran kalıyorum
Yakında lego işine de el atarız 6 yaşına gelsin
Çok heyecanlı
Mikan nereye gidiyorsun yahuSlmBen de insta ve face i sildim ama burası özellikle çok zamanımı alıyor. Gerçekten zaman kaybı ve bağımlılık bu ama umarım istikrarlı olur ve kurtulurum
Yaa çok güzel
Eylül minecraft oynuyor orada o kadar güzel evler yapiyorki hayran kalıyorum
Yakında lego işine de el atarız 6 yaşına gelsin
Çok heyecanlı
Ya bir derdim var paranoyak olma sebebimYok tamamen gitmem, özellikle bu topikten kopamam
Ama mesela bdv ye falan takılmaya başlamıştım ona bir dur demem lazım
Yaaa yerim onu çok tatlıYaaa mia bak aklıma ne getirdin, kızım minecraft’ta yaptığı evi gösterirken dedi ki ‘anne bak odamda 2 yatak var biri BArış için’ kardeşine yatak yapmış diye içlenmiştim ah kalbimmmm
Gerçekten oyuncaklar çok pahalı buna reklamların da etkisi var 1 senedir küçük kızım çiçobella bebeğinden istiyordu yaşı küçük ve pahalı olduğu için almıyorum eşim illa alalım dedi bak hemen bozar dedim yok dedi aldık 700 tl 3 ay önce ve haftasına ağzına hamur doldurmuş şuanda çalışmıyor ne oldu işteAynen oyuncakların fiyatları uçmuş
Ig de takip ettiğim biri var kızı oyuncak istemiş fiyatı 500 tl özelliği de yok öyle normal bebek
Satmakta mantıklı artık şu durumda
Gitmiyorum yaMikan nereye gidiyorsun yahu
Telefon bildirimi gibi sürekli gel gel derim sana
Ben okumuyordum sonra sıkıntıdan sarmaya başladım ama ciddi zaman kaybıYa bir derdim var paranoyak olma sebebim
Bosverin o bölümü yıllardır okumuyorum
He tamamGitmiyorum yayanlış anlaşıldım, kurtulurum derken yani bağımlı gibi elimin sürekli telefona gitmesinden kurtulurum demek istedim
Off gerçekten fiyatlar normal değilGerçekten oyuncaklar çok pahalı buna reklamların da etkisi var 1 senedir küçük kızım çiçobella bebeğinden istiyordu yaşı küçük ve pahalı olduğu için almıyorum eşim illa alalım dedi bak hemen bozar dedim yok dedi aldık 700 tl 3 ay önce ve haftasına ağzına hamur doldurmuş şuanda çalışmıyor ne oldu işte
Yalnız şuanda fiyatı 1000 tl olmuş