Çok geçmiş olsun belleza, yeni varyant çabuk bulaşıyor ama çabuk negatife dönüyor diyorlar. İnşallah bir an önce toparlarsınızSelam kızlar
Benim de eşim covid oldu. Karantinaya aldı kendini epey halsiz tüm gün yatıyor wc leri falan ayırdık. Odasına girmem gerekirse maske takıyorum, el yıkama, kolonyalama vs. Ama test sonucu 1,5 gün sonra çıktı bu süreçte aynı masada yemek yedik. Ben şimdilik iyiyim hafif bir baş ağrım ve burnumda yanma hissi var. Kızım da hasta boğaz ağrısıyla başladı burun akıntısı var.. Salgın çok fazla artmış durumda tüm hastalara şifa diliyorum
KırmızıBakimli olmak
Haftada 1 saçıma bakım yağı sürüyorum
Dus jelimi kremli seçtim cildimi kurulmuyor ama yinede ayrıca krem sürüyorum
Yüzüme ayrıca su bazlı nemlendirici kullanıyorum
Sac yıkamadan sonra saç güzelleştiren Krem sürüyorum saçımın kabarmasini ve cansız görünmesini engelliyor.
Akşam genelde yüzümü temizlediğim için
Sabah sadece suyla yıkıyorum nemlendirici sürüyorum bu sürece tonik eklemek istiyorum henüz bulamadım
Dudak nemlendirici günde birkaç defa kullanıyorum
El kremi de öyle mutfakta özellikle olması gerekiyor
Makyaj
Her gün makyaj yapmıyorum ama rimel eyeliner genellikle kullanıyorum
3 rujum var kirmizi nude ve kiremit rengi
Bazen karıştırıp kullanıyorum nude çok solgun gösteriyorsa hafif kırmızıdan ekliyorum gibi
3 ojem var aslında ojeden vazgeçmiştim kızım sayesinde sevmeye başladım
Kızımın 6 tane ojesi var
Bende kirmizi beyaz ve nude rengi var
Bordo siyah ve sefaf oje eklemek istiyorum
Aklıma gelirse sürüyorum
Kagit maskeyi yılda birkaç defa uyguluyorum yüzüm pul pul olduğunda mevsim geçişlerinde özellikle
Haftada 1 kese yapıyorum yada elimle masaj yapıyorum gidiyor ölü deriler
Onun dışında diğer temel işleri yapıyorum zaten
Şimdilik bu kadar ama denemek istediğim ürünlerde var.
Ben böyle işlemlerden korkuyorum açıkcası cildime geri dönüşü olmayan bi hasar verirler falan diye, çok iyi araştırın, sonuçtan memnun kalan da oluyo, pişman olan daYa kızlar bb glow yaptıran var mı aranızda ben istiyorum cilt tonunu eşitleme için göz altı morlukları ve bir de dudak ve çene çevresi daha koyu
Yaaa evet orası doğru ama düzenli krem nemlendirici filan kullanan bir insan değilim hani o fondöten sürdüğümde oluşan o pütürlükleri de sevmiyorumBen böyle işlemlerden korkuyorum açıkcası cildime geri dönüşü olmayan bi hasar verirler falan diye, çok iyi araştırın, sonuçtan memnun kalan da oluyo, pişman olan da
Gözaltına ışık dolgusu yaptırdığı için gözaltlarında aşırı kırışık oluşan insanlar duydum
Merkezlerde yapılan cilt bakımına bile mesafeliyim, dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmıym mantığı var bende
Beynimizin bitmemiş şeyleri arka planda bitirmediğini okumuştum. ( Bilgisayarın arka planında çalışan uygulama gibi.)Biz unuttuk sanıyoruz aslında ama öteliyoruz. Benim tanıdığım bir psikolog(bilişsel düşünce konusında uzmandı) konuşmaktan yanaydı ama ben de senin gibi düşünüyordum. Uygun bir şekilde ne hissettiğimi söylememi tavsiye ediyordu. Ben de değmeyeceğini düşünüyordum. Bir de karşılaşmak istemiyordum yine beni rahatsız eden duygularla. Düşüncelerimi yazma çalışmaları yaptırıp onların üzerinde ilerledik. Şimdi çok daha iyi hissediyorum. Bugün aile oluyor mesele, yarın komşu, başka zaman iş arkadaşları vs vs. Bu düşünce konusunu profesyonel yardım alıp çözebilirsen bence uykun da düzene girer inşaallah.Zaman zaman gece uyuyamadığım zamanlar olurdu, bu hafta sıklaştı neredeyse her gün uyku sorunu yaşamdım. Yeni olan bir durum yok ama ne zaman gün içinde annem-kv-eşimle ilgili geçmişte yaşadığım olumsuz bir durumla ilgili konuşsam, zihinsel geviş getirme ile tüm gece aynı konuların zihnimde dönüp durduğunu o yüzden uykumun kaçtığını fark ettim. Olay yeni değil, şimdi bunu düşünmek konuşmak bir şeyi de değiştirmeyecek ama o zaman neden bu kaygı? sorusunun cevabını veremedim. Ama geçmişte yaşadığım olaylarla ilgili konuşmama kararı aldım, çözüm adına bir şey olmuyor zaten.
Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz uykunuz kaçtığında?
Cok gecmis olsun canim biz de ailecek karantinadayiz cocuklarimdan biri covid kapti kresten. Atesli kac gündürSelam kızlar
Benim de eşim covid oldu. Karantinaya aldı kendini epey halsiz tüm gün yatıyor wc leri falan ayırdık. Odasına girmem gerekirse maske takıyorum, el yıkama, kolonyalama vs. Ama test sonucu 1,5 gün sonra çıktı bu süreçte aynı masada yemek yedik. Ben şimdilik iyiyim hafif bir baş ağrım ve burnumda yanma hissi var. Kızım da hasta boğaz ağrısıyla başladı burun akıntısı var.. Salgın çok fazla artmış durumda tüm hastalara şifa diliyorum
Geçmiş olsun canım benimCok gecmis olsun canim biz de ailecek karantinadayiz cocuklarimdan biri covid kapti kresten. Atesli kac gündür
flormarın bir serisi vardı.Oje fiyatlarından haberin var demiartık 1-2 liraya oje yok, 10-12 lira tanesi Ben hep french yaparım, ara sıra da bordo sürüyorum ama değdiği yeri çiziyo bordo oje, mutfak dolaplarım beyaz lake, değdiği yeri boyuyo sürmeye korkar oldum, bi de hemen uçlarından gidiyo ömrü çok kısa, 3-4 şişe oje işimi görüyo neyse ki
O hediye eden abladan ben de istiyorum
hayatımda uykumu kaçıracak tek bir şey hatırlamıyorum. çünkü ben uyuyarak zamanın daha çabuk geçeceğine ve zihnimi daha çabuk dinlendireceğime inananlardanım.Zaman zaman gece uyuyamadığım zamanlar olurdu, bu hafta sıklaştı neredeyse her gün uyku sorunu yaşamdım. Yeni olan bir durum yok ama ne zaman gün içinde annem-kv-eşimle ilgili geçmişte yaşadığım olumsuz bir durumla ilgili konuşsam, zihinsel geviş getirme ile tüm gece aynı konuların zihnimde dönüp durduğunu o yüzden uykumun kaçtığını fark ettim. Olay yeni değil, şimdi bunu düşünmek konuşmak bir şeyi de değiştirmeyecek ama o zaman neden bu kaygı? sorusunun cevabını veremedim. Ama geçmişte yaşadığım olaylarla ilgili konuşmama kararı aldım, çözüm adına bir şey olmuyor zaten.
Kitap okuyunca hemen uykum geliyor bir de yatma saatine yakın telefona bakmazsam daha verimli uyuyorumZaman zaman gece uyuyamadığım zamanlar olurdu, bu hafta sıklaştı neredeyse her gün uyku sorunu yaşamdım. Yeni olan bir durum yok ama ne zaman gün içinde annem-kv-eşimle ilgili geçmişte yaşadığım olumsuz bir durumla ilgili konuşsam, zihinsel geviş getirme ile tüm gece aynı konuların zihnimde dönüp durduğunu o yüzden uykumun kaçtığını fark ettim. Olay yeni değil, şimdi bunu düşünmek konuşmak bir şeyi de değiştirmeyecek ama o zaman neden bu kaygı? sorusunun cevabını veremedim. Ama geçmişte yaşadığım olaylarla ilgili konuşmama kararı aldım, çözüm adına bir şey olmuyor zaten.
Çok geçmiş olsunCok gecmis olsun canim biz de ailecek karantinadayiz cocuklarimdan biri covid kapti kresten. Atesli kac gündür
nasılsın mikancım:) maşallah bebiş 13 haftalık olmuş bile zaman çabuk geçiyorÇok geçmiş olsun
Çok daha iyiyim çok şükürnasılsın mikancım:) maşallah bebiş 13 haftalık olmuş bile zaman çabuk geçiyor
Geçmişinde yaşadığın olumsuz şeylerin bir türlü sonuca kavusturamamissinZaman zaman gece uyuyamadığım zamanlar olurdu, bu hafta sıklaştı neredeyse her gün uyku sorunu yaşamdım. Yeni olan bir durum yok ama ne zaman gün içinde annem-kv-eşimle ilgili geçmişte yaşadığım olumsuz bir durumla ilgili konuşsam, zihinsel geviş getirme ile tüm gece aynı konuların zihnimde dönüp durduğunu o yüzden uykumun kaçtığını fark ettim. Olay yeni değil, şimdi bunu düşünmek konuşmak bir şeyi de değiştirmeyecek ama o zaman neden bu kaygı? sorusunun cevabını veremedim. Ama geçmişte yaşadığım olaylarla ilgili konuşmama kararı aldım, çözüm adına bir şey olmuyor zaten.