Pek mümkün değil bizde yemek çay meyve derken maske tak çıkar yapmak gerek
Geçmiş olsunSelamlar bizdede eşim hasta o hali en kötüsü ki ölecekmiş gibi davranır
Umarım bize de bulaşmaz
Bugün evi topladim
Camasir işi yok
Birazdan supursem yeter
Alışverişe çıksam mı bilemiyorum
Dün acil olanları aldım.
Şimdi 1 bölüm dizi izleyip kahvaltı yapayım.
geçen yatak odasında bir çekmeceye bakmıştım. makyaj malzemelerini ayırdım, 15 ruj-10 oje (napıcaksam bu kadar şeyi) ama elden çıkaramadım henüz. onları dayı kızlarına götüreceğim.
ben ki, süs nedir bilmem bende niye o kadar var bilmiyorum.Ben ki süsümdem ölücem, 15 rujum 10 ojem yok yazıklar olsun banasadece nude/şampanya ton ruj kullanırım, ondan da 3-4 farklı tonu var başka da rujum yokk
Ben ki süsümdem ölücem, 15 rujum 10 ojem yok yazıklar olsun banasadece nude/şampanya ton ruj kullanırım, ondan da 3-4 farklı tonu var başka da rujum yokk
Sağol canimGeçmiş olsun
40-50 oje de vermişliğim var zamanında
bana hediye de verildi. Bi ablamız vardı sağolsun, CK bu sana yakışırı, bak bunu sana aldım diyip getirdiği çoktur.
Aynen çok çiziyor acaba üzerine seffaf oje yapsak yine boyarmi acaba dolaplarıOje fiyatlarından haberin var demiartık 1-2 liraya oje yok, 10-12 lira tanesi Ben hep french yaparım, ara sıra da bordo sürüyorum ama değdiği yeri çiziyo bordo oje, mutfak dolaplarım beyaz lake, değdiği yeri boyuyo sürmeye korkar oldum, bi de hemen uçlarından gidiyo ömrü çok kısa, 3-4 şişe oje işimi görüyo neyse ki
O hediye eden abladan ben de istiyorum
Sırf dolaplarımı (banyo dolaplarım da beyaz) boyuyo diye bordo süremez oldumAynen çok çiziyor acaba üzerine seffaf oje yapsak yine boyarmi acaba dolapları
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatirsinizSelam kızlar
Benim de eşim covid oldu. Karantinaya aldı kendini epey halsiz tüm gün yatıyor wc leri falan ayırdık. Odasına girmem gerekirse maske takıyorum, el yıkama, kolonyalama vs. Ama test sonucu 1,5 gün sonra çıktı bu süreçte aynı masada yemek yedik. Ben şimdilik iyiyim hafif bir baş ağrım ve burnumda yanma hissi var. Kızım da hasta boğaz ağrısıyla başladı burun akıntısı var.. Salgın çok fazla artmış durumda tüm hastalara şifa diliyorum