Nem önleyici nedir?Banyo bitti
Sonrasında yemek yaptım
Yeni topladim mutfağı
Bugün gerçekten yoruldum.
Yarına az iş planlayayim
Bu ay bizde Eylüle krem aldık cildi atopik
Esime mont
Kendime kazak aldım
Birde nem önleyici aldık bazı odalar yine küf olmaya başladı
Yazın isonemle boyayacagiz yine tadilat olması sıkıcı olmaya başladı
2-3 yıl daha şans veriyoruz bu eve sonra ya satıyoruz ya kalıyoruz uğraşamam her yıl böyle dedim eşime
Aaaa tevafuğa bak aynı anda yazmışızNem önleyici nedir?
Doğalgaz fazla yanınca ısı farkından sanırım benim evde de olmaya başladı.
Ne yazılıyor yazayım benim çene düşük zaten
Telepati heAaaa tevafuğa bak aynı anda yazmışız
Paylaşsana resmini bakalım zevkineKahve fincanım yoktu hep kırılmıştı. Onu aldım. Her şey çok uçtu ya. Bi de yapıştırma askı aldım 5 li. Dolabın kenarına asacağım çocuklar okul kıyafetlerini oraya assın diye düşündüm. İnşallah kullanışlı olur. Diğer türlü dolabın içine asmaya üşeniyorlar ortaya atıyorlar. Çok ihtiyaç var fiyatlar düşer inşallah
Ayy ikili mi ?English homedan 50 tlye aldım öğretmenler gününde kahve takımını
Plastik ızgaralı kutusu var içine sünger gibi tablet koyuyormussun henüz gelmediNem önleyici nedir?
Doğalgaz fazla yanınca ısı farkından sanırım benim evde de olmaya başladı.
Yooo 6lı takım. Hatta uygun olunca bir takım kendime bir takım oğlumun öğretmenine aldımPaylaşsana resmini bakalım zevkine
Ayy ikili mi ?
Çok uygunmuş.
Herkes minimal olmak zorunda değil amaç kaliteli yaşam ve planli olmakNe yazılıyor yazayım benim çene düşük zaten
Minimal yaşamıyorum ama uzun zamandır ben azından alışveriş yapmıyorum olur mu
Telepati he
Anladım teşekkür ederimPlastik ızgaralı kutusu var içine sünger gibi tablet koyuyormussun henüz gelmedi
Nem o kutuda birikiyormuş
Yorumlar çok olumluydu
Ayy nasıl bir şans öyle yaYooo 6lı takım. Hatta uygun olunca bir takım kendime bir takım oğlumun öğretmenine aldım
En çok yemeği ,tatlıyı planlarımHerkes minimal olmak zorunda değil amaç kaliteli yaşam ve planli olmak
%50 indirim vardı. Şunlardan aldım.Anladım teşekkür ederimhavalandırmak şu an tek yaptığım.
Ayy nasıl bir şans öyle yamavili desenli olanlardan mi
Yazın markasız dandikler bile 90 di dükkanlarda süpermiş valla
Ne güzelEn çok yemeği ,tatlıyı planlarımboğa burcu olunca oğlumla birlikte karar veriyoruz
Bende havalandiriyorum tüm odaları camlardaki buğuyu siliyorum ama cami kapatınca tekrar başlıyorAnladım teşekkür ederimhavalandırmak şu an tek yaptığım.
Ayy nasıl bir şans öyle yamavili desenli olanlardan mi
Yazın markasız dandikler bile 90 di dükkanlarda süpermiş valla
zevkli biri değilim ya mevcut olanların en sadesini seçtimPaylaşsana resmini bakalım zevkine
Ayy ikili mi ?
Çok uygunmuş.
Güzel bence güle güle kullanzevkli biri değilim ya mevcut olanların en sadesini seçtimgelmedi daha.
Ordan burdan havadan sudan işte muhbabetin yakaladığın yerindenNe yazılıyor yazayım benim çene düşük zaten
Minimal yaşamıyorum ama uzun zamandır ben azından alışveriş yapmıyorum olur mu
Telepati he
Sağol canım seninkiler de güzel. Sen de güle güle kullan.Güzel bence güle güle kullanbenimkiler hiç sade değil