Popüler Konu Minimal Yaşam

teşekkür ederim. İnşallah öyle olur, bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum

Valla bizim sınıflarda hiç cam açan yok hastalığa rağmen üstüne elektrik kesik tüm gün klima çalışmayınca donduk
Ben açtırıyorum mutlaka bir tanesini de olsa. Zaten şu an sınıflar bana aşırı kokuyor midem fena

Mukemmeliyetciler kendilerini nasıl belli ediyor

Hayatınız değerli ne yaparsanız yapın
Ayrıca ajanda bu çok buyutmemek lazım
Ajandaya camasir yikanacak yazip sonra geçmişe bakıp vay be ne çok camasir yikamisim gibi kendinizi değersiz görmezsiniz
Çamaşırlar zamanın da dağ gibi oluyorsa ve bunu plan yaparak çözüm bulmuşsaniz bundan mutlu duymak gerekiyor.

Tek değerli defter veresiye defteridir net

Ben açtırıyorum mutlaka bir tanesini de olsa. Zaten şu an sınıflar bana aşırı kokuyor midem fena
Ama sınıflar gerçekten fena kokuyor, Allahtan maske var da o kadar rahatsız etmiyor yoksa bazı sınıflara girmek mümkün olmazdı
Sen de şu ilk zamanı atlatırsan gerisi daha kolay olacaktır, zamana ihtiyacın var çok normal olarak

Çok güldürdün beni nasıl da doğru tespit
Mükemmel olmak için bir davranışta bulunmaktan kaçmak da çok fena, yenmeye çalışıyorum ama tabiki her konuda başarılı olamadım, bu seneki hedefim bu olsun, en azından adım atmama izin vereyim

Bir dönem vardı kıyafet beğenip alır özel günler için saklardım
O gün nadir gelirdi sonra zamanla sogurdum kıyafetten
Artık aldığım sevdiğim herseyi kullanıyorum inanılmaz iyi geliyor.
Ve aklımdan geçen herseyi yazacağım bir ajandam var geçenlerde tarihe not düştüm 19 lt su alma diye çünkü o gün suyu merdivenlerden çıkartmam işkence gibiydi.
Evet hiç elit bir durum değil ama deneyim oldu diyelim
Ve böyle not aldığım bir çok durum var
Biride hamur kabini telle yıkama
Ayy o hamur tele yapıştı temizlenmedi

maskeler takılsa derste ve dersten sonra sınıf boşken havalandırsan, olmaz mı?
Maskeler hep takılı zaten, hiç çıkarmayız, öğrenciler de o konuda iyi onlarda çıkarmıyor. Benim sınıf geçen haftalarda karantinaya girdi falan her türlü önlemi almaya çalışıyorum. Ki şu an hafif gribim zaten Bir camı açıp klimayı da açıyoruz. Sorun şu her ders başka sınıftayım. Tek sınıf olsa kontrolü kolay olurdu

Kahve fincanım yoktu hep kırılmıştı. Onu aldım. Her şey çok uçtu ya. Bi de yapıştırma askı aldım 5 li. Dolabın kenarına asacağım çocuklar okul kıyafetlerini oraya assın diye düşündüm. İnşallah kullanışlı olur. Diğer türlü dolabın içine asmaya üşeniyorlar ortaya atıyorlar. Çok ihtiyaç var fiyatlar düşer inşallah

Biz de portmantonun yanına, kızımın boyu kadar vidalı askı taktırdım eşime.
kesinlikle çok kullanışlı. montunu astırıyorum.
dolabın kulbuna da elbise askısı koydum okul kıyafetlerini asıyor oraya hafta içi.

fincanlar en son english home'da uygundu. 6'lı set 50-60 liraydı. şuan ne kadar bilmiyorum.

English homedan 50 tlye aldım öğretmenler gününde kahve takımını

Portmantonun yanında yer yok. Benim en büyük oğlanın boyu benim boyuma yetişti de işte üşeniyor. Mizacı dağınık kime çekti bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…