Mikan yeni haberler gördüm sende, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, ilk zaman şok olur insan çok haklısın ama mükemmel olmak zorunda değilsin bu bilinçle hareket edersen her şeyle başetmen daha kolay olacaktır
Ben açtırıyorum mutlaka bir tanesini de olsa. Zaten şu an sınıflar bana aşırı kokuyor midem fenaValla bizim sınıflarda hiç cam açan yok hastalığa rağmenüstüne elektrik kesik tüm gün klima çalışmayınca donduk
Mukemmeliyetciler kendilerini nasıl belli ediyorAjanda çok konuşulmuş, ben de ajanda alıp kıyamayıp yazmayanlardanım, eşim çok istiyorum diye hediye etmişti öyle duruyor bir yıldıryazmaya değer bir şey göremedim ama en azından izlediğim okuduğum şeyleri listelemek istiyorum sanırım bir adım atacağım bu konuda kendime rağmen
Ama sınıflar gerçekten fena kokuyor, Allahtan maske var da o kadar rahatsız etmiyor yoksa bazı sınıflara girmek mümkün olmazdıBen açtırıyorum mutlaka bir tanesini de olsa. Zaten şu an sınıflar bana aşırı kokuyor midem fena
Çok güldürdün beni nasıl da doğru tespitMukemmeliyetciler kendilerini nasıl belli ediyor
Hayatınız değerli ne yaparsanız yapın
Ayrıca ajanda bu çok buyutmemek lazım
Ajandaya camasir yikanacak yazip sonra geçmişe bakıp vay be ne çok camasir yikamisim gibi kendinizi değersiz görmezsiniz
Çamaşırlar zamanın da dağ gibi oluyorsa ve bunu plan yaparak çözüm bulmuşsaniz bundan mutlu duymak gerekiyor.
Tek değerli defter veresiye defteridir net
Aynen daha torunlardan damatlardan ve gelinlerden bahsedecegimiz günler gelecek
Bir dönem vardı kıyafet beğenip alır özel günler için saklardımÇok güldürdün beni nasıl da doğru tespit
Mükemmel olmak için bir davranışta bulunmaktan kaçmak da çok fena, yenmeye çalışıyorum ama tabiki her konuda başarılı olamadım, bu seneki hedefim bu olsun, en azından adım atmama izin vereyim
maskeler takılsa derste ve dersten sonra sınıf boşken havalandırsan, olmaz mı?Sınıfta cam açık ders işlemek çok kötü hava buzzz
Maskeler hep takılı zaten, hiç çıkarmayız, öğrenciler de o konuda iyi onlarda çıkarmıyor. Benim sınıf geçen haftalarda karantinaya girdi falan her türlü önlemi almaya çalışıyorum. Ki şu an hafif gribim zatenmaskeler takılsa derste ve dersten sonra sınıf boşken havalandırsan, olmaz mı?
Başladım bi kere yarım bırakamamBu hava da cam silmek mi
Ben de kiyafet dolabimi elden gecirdim ayikladim, dagittim, rahatladimSelamlar
Bugün odak noktam kıyafet dolabim
Eline sağlıkBaşladım bi kere yarım bırakamam
Salonun da süpür sil işi bitti
Koltuğun yerini değiştirip peteğin önünü açtım. Koltuk örtülerini yıkadım.
İtme çekme işleri yordu dinleniyorum.
Ohh eline sağlıkBen de kiyafet dolabimi elden gecirdim ayikladim, dagittim, rahatladim
Ben başı çekerim o konudaAynen daha torunlardan damatlardan ve gelinlerden bahsedecegimiz günler gelecek
Biz de portmantonun yanına, kızımın boyu kadar vidalı askı taktırdım eşime.Kahve fincanım yoktu hep kırılmıştı. Onu aldım. Her şey çok uçtu ya. Bi de yapıştırma askı aldım 5 li. Dolabın kenarına asacağım çocuklar okul kıyafetlerini oraya assın diye düşündüm. İnşallah kullanışlı olur. Diğer türlü dolabın içine asmaya üşeniyorlar ortaya atıyorlar. Çok ihtiyaç var fiyatlar düşer inşallah
English homedan 50 tlye aldım öğretmenler gününde kahve takımınıKahve fincanım yoktu hep kırılmıştı. Onu aldım. Her şey çok uçtu ya. Bi de yapıştırma askı aldım 5 li. Dolabın kenarına asacağım çocuklar okul kıyafetlerini oraya assın diye düşündüm. İnşallah kullanışlı olur. Diğer türlü dolabın içine asmaya üşeniyorlar ortaya atıyorlar. Çok ihtiyaç var fiyatlar düşer inşallah
Portmantonun yanında yer yok. Benim en büyük oğlanın boyu benim boyuma yetişti de işte üşeniyor. Mizacı dağınık kime çekti bilmemBiz de portmantonun yanına, kızımın boyu kadar vidalı askı taktırdım eşime.
kesinlikle çok kullanışlı. montunu astırıyorum.
dolabın kulbuna da elbise askısı koydum okul kıyafetlerini asıyor oraya hafta içi.
fincanlar en son english home'da uygundu. 6'lı set 50-60 liraydı. şuan ne kadar bilmiyorum.
Demeyin şöyle şeyler kalbime inecekEnglish homedan 50 tlye aldım öğretmenler gününde kahve takımını