Popüler Konu Minimal Yaşam

kızlar birikim yapan varmı aramızda.ya ben maaşımın belli bölümüyle kafama göre dolar ,gram alıyordum.geçenlerde akşam yapılan açıklmayı görmedim.sabah kalktığımda şoklardaydım.bozdurmak içinde çok geçti en son aldığım fiyatın çok aşağısıydı.12lerde bozduramazdım.bide bozdurup vadeliye yatırmak yaşantıma ters. bankalar makas aralığını o kadar geniş tutmuşki..beklemede kalayım dedim.şimdi ikinci bir çakılma yaşandı.ana paramın erimesine ramak kaldı.ki bu benim alın terim .altında aynı şekilde en son 850 küsürlerden almıştım ayın 15'inde .zararım var.neresinden tutsam elimde kalıyor yorum yapacak arkadaş varmıdır.ekonomi sayfaları aktifmi acaba birde oraya göz atayım

Son düzenleme:
en başta yazayım bu bir yatırım tavsiyesi değildir

eğer uzun vadeli tutacaksan bence dursun. piyasa bu kadar hareketliyken bir oraya bir buraya savrulma derim.

benim birikim hesaplarım var ama hiçbirini bir bozup bir almak için tutmuyorum. benim için hepsi uzun vadeli. 3 hesabım var. dolar-euro-altın. elimdekini 3 e bölüp her birine pay ediyorum.

Altin borsa yükseldiği değeri unutmaz ne zaman yükselir tekrar bilmiyorum ama hep böyle oldu.

Bugün aktif geçti günüm
Gunluk işlerden sonra baktım mutfak tezgahının ilgiye ihtiyacı var ocak temizledim tezgahta duran eşyaları yıkadım musluğu temizledim mis gibi oldu
Sonra balkona çıktım biraz tozlu geldi gözüme hergun supurmuyorum orayı
Hemen eşyaları topladim supurdum sildim sonra çayımı içtim
Buzdolabini kontrol ettim sildim yarın sebze alışverişi yapacagim

Ve saçıma bakım yağı sürdüm.
Şimdi yarının planını yapayım

Zinciri kırma hedefi için de fikirlerinizi rica ediyorum. Geceye bulaşık bırakmak dışında olursa süper olur

Bakım
- diş fırçalamadan yatağa girmemek.
- nemlendirici kullanmadan uyumamak
- Oje sürenlere oje tazeleme rutini
- makyaj çıkarma rutini

Temizlik
- cuma günü tüm çamaşırları bitirmek. hafta sonu çoğunlukla aileye ayırmak
- minimalizm sonucu evde az eşya bırakmak, sana yük olan / iş isteyen şeyleri elden çıkarmak. temizliğe az vakit harcamak.
- ütüyü çocuklar uyuduktan sonra 2 parça da olsa yapmak. ya da tv izlerken yapmak.

Dini Vecibe
- dua okumadan uyumamak. duayı mümkünse çocuklarla birlikte okumak
- namaz kılanlar için namaz ertelememek, eksikleri tamamlamak için çetele tutmak.
- Cüz okumak. 1 sayfa da olur, 1 cüz de olur o günkü planlarınız çerçevesinde.

Kitap Okuma / Film İZleme / Dinlenme
- Her gün sayfa sayısı önemsemeden kitap okumak.
- Her hafta bir film / eğitici video / dini sohbet / kişisel gelişim videosu izlemek.
- Kendine vakit ayırmak. Hiçbir şey yapmadan yarım saat de olsa bir kahve molası vermek.

Günaydınlar
Bugün planım
Sabah kızımla eşimi gönderdim.
Kahvemi yaptım.
Havası çok soğuk
Dün akşam olabildiği kadar düzenli bıraktım evi
Şimdi yatakları toplayıp supurecegim mak camasir atılacak
10-11 gibi çarşıya çıkacağım market pazar ve kasap işi var.
Eve gelince yerleştirir sonra kızımı almaya giderim
Öğlen yemeği
Banyo düzenleme ve temizleme
Eylülle zaman geçirmek
Kisisel zaman
Akşam yemeği
Camasir katlama
Akşam evi toplu bırakmak
Uykuya hazırlık
Yoğun bir gün yine başlıyor

ya millet 17 den bozdurup 11lerde bastı dolara parayı.acaip şeyler döndü.benimde beklemekten başka yapacağım bişey yok.ev parası biriktiriyorum evlerde uçtu zaten.ayın 15'inden sonra düşmesi benim açımdan ekstra kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…