Müslimwalk benim Mia hediye almıştı geçen sene.sen hangisinden aldın.evet ya insan kıyamıyobende karalama yapıp öyle temize çekeyim diyorum
ha aynıymış benimkiyleMüslimwalk benim Mia hediye almıştı geçen sene.
hayırlı olsun topiğin.giriş mesajın boş kalmış.okkalı bişeyler ister orası.kızlar sadece hoşuma giden sözleri/bilgileri yazmak için sayfa açtım, sizin de aklınıza gelen olursa yazabilirsiniz :)
en başta yazayım bu bir yatırım tavsiyesi değildirkızlar birikim yapan varmı aramızda.ya ben maaşımın belli bölümüyle kafama göre dolar ,gram alıyordum.geçenlerde akşam yapılan açıklmayı görmedim.sabah kalktığımda şoklardaydım.bozdurmak içinde çok geçti en son aldığım fiyatın çok aşağısıydı.12lerde bozduramazdım.bide bozdurup vadeliye yatırmak yaşantıma ters. bankalar makas aralığını o kadar geniş tutmuşki..beklemede kalayım dedim.şimdi ikinci bir çakılma yaşandı.ana paramın erimesine ramak kaldı.ki bu benim alın terim .altında aynı şekilde en son 850 küsürlerden almıştım ayın 15'inde .zararım var.neresinden tutsam elimde kalıyor yorum yapacak arkadaş varmıdır.ekonomi sayfaları aktifmi acaba birde oraya göz atayım
Altin borsa yükseldiği değeri unutmaz ne zaman yükselir tekrar bilmiyorum ama hep böyle oldu.kızlar birikim yapan varmı aramızda.ya ben maaşımın belli bölümüyle kafama göre dolar ,gram alıyordum.geçenlerde akşam yapılan açıklmayı görmedim.sabah kalktığımda şoklardaydım.bozdurmak içinde çok geçti en son aldığım fiyatın çok aşağısıydı.12lerde bozduramazdım.bide bozdurup vadeliye yatırmak yaşantıma ters. bankalar makas aralığını o kadar geniş tutmuşki..beklemede kalayım dedim.şimdi ikinci bir çakılma yaşandı.ana paramın erimesine ramak kaldı.ki bu benim alın terim .altında aynı şekilde en son 850 küsürlerden almıştım ayın 15'inde .zararım var.neresinden tutsam elimde kalıyor yorum yapacak arkadaş varmıdır.ekonomi sayfaları aktifmi acaba birde oraya göz atayım
ben de kıyamadım ya kullanır mıyım güvenemedim kendime, evde boş bir ajanda defteri kullanmayı düşünüyorumsen hangisinden aldın.evet ya insan kıyamıyobende karalama yapıp öyle temize çekeyim diyorum
Kullanın gitsin acımayınben de kıyamadım ya kullanır mıyım güvenemedim kendime, evde boş bir ajanda defteri kullanmayı düşünüyorum
Ama benim namaza özel bölüm yok. Ayrıca namaz/oruç çizelgesi aldım. O da not defteri gibiymiş avuç içi kadar.ha aynıymış benimkiyle
süpaneke dinimiz amin.2022 nin planlı kızları kimlerdi liste yapıp takip edelim birbirimizi
Mia- (başkan)
Anka
Mikan
CKbeautyandsheer
inciitanesi
SUHAN
Zinciri kırma hedefi için de fikirlerinizi rica ediyorum. Geceye bulaşık bırakmak dışında olursa süper olur
Olsun her zaman iş yapılacak diye birsey yokSelam kızlar
Sabah dışarda işim vardı. Kar falan serpiştirdi, dondum resmen. Eve gelince de bir iş yapamadım. Anca çamaşır bulaşık makinesi çalıştı
Gunaydin anka2022 nin planlı kızları kimlerdi liste yapıp takip edelim birbirimizi
Mia- (başkan)
Anka
Mikan
CKbeautyandsheer
inciitanesi
SUHAN
ya millet 17 den bozdurup 11lerde bastı dolara parayı.acaip şeyler döndü.benimde beklemekten başka yapacağım bişey yok.ev parası biriktiriyorum evlerde uçtu zaten.ayın 15'inden sonra düşmesi benim açımdan ekstra kötü oldu.en başta yazayım bu bir yatırım tavsiyesi değildir
eğer uzun vadeli tutacaksan bence dursun. piyasa bu kadar hareketliyken bir oraya bir buraya savrulma derim.
benim birikim hesaplarım var ama hiçbirini bir bozup bir almak için tutmuyorum. benim için hepsi uzun vadeli. 3 hesabım var. dolar-euro-altın. elimdekini 3 e bölüp her birine pay ediyorum.