Güle güle kullanajandam geldi.çok beğendim.islami bir ajanda .yıllık plan aylık plan ve haftalık plan şeklinde .okunacaklar ve izlenecekler için bölüm var.zincir kırma .vs.en çok hoşa giden bölüm milimallik adına bir bölüm hazırlamışlaar, kıyafet,kitap vs vss aylık ne çıkardıysan elinden artık.islami bölüme gelince namaz kısmı var günlük,kuran kısmı cüz cüz ekleniş,hayır kısmı yapmıslar.not
ben yazıp gönderene kadar günaydın bitti :)Günaydın kızlar, benimde bi çekmece kontrolleri yapmam lazım, bu gazla bende başlayabilirim :)
kıyafetlerimin askıları hem yetmiyordu, bazıları üst üsteydi hemde kırılanlar vardı, trendyoldan askı aldım, onları değiştirmek istiyorum, değiştirirken elenme de olur zaten.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kıyıp kullanacağım bu yıl inşallah. Kafamda tasarladım yazacaklarımı. Güzel yazı çalışıyorum biraz güzel yazınca yazmaya başlarımajandam geldi.çok beğendim.islami bir ajanda .yıllık plan aylık plan ve haftalık plan şeklinde .okunacaklar ve izlenecekler için bölüm var.zincir kırma .vs.en çok hoşa giden bölüm milimallik adına bir bölüm hazırlamışlaar, kıyafet,kitap vs vss aylık ne çıkardıysan elinden artık.islami bölüme gelince namaz kısmı var günlük,kuran kısmı cüz cüz ekleniş,hayır kısmı yapmıslar.not
Harikasın iyi gelir inşallah şifa olsunkardeşime geeceklermiş.kafa dinlemeye ihtiyacı varmış annemin.kız kardeimle gezip tozup çılgınca alışveriş yaparlar kesin bilgi yayalım.ondan sonra bize geçecekmiş. :)yaklaşık üç haftam varbi arkadaşla sözleştik cumaya yapacaz bişeyler işyerinde bir saat kadar erken çıkacağım.psikoloğa randevu aldım.bi ceserat gideceğim bakalım haftaya.ama toparladım biraz kendimi
ben sabah derli toplu mutfağa, dağınıkolmayan bir eve uyandığımda bayram sabahına uyanmış gibi oluyorum.Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kıyıp kullanacağım bu yıl inşallah. Kafamda tasarladım yazacaklarımı. Güzel yazı çalışıyorum biraz güzel yazınca yazmaya başlarımama ilk baştaki zinciri kırma kısmına hedef bulamadım. Öyle bi hedefim olsun ki sabah bayram sabahına kalkmışcasına heyecanlandırsın beni istiyorum
Valla ben de en sonunda bulaşık yıka koycam hedef gidişat öyleben sabah derli toplu mutfağa, dağınıkolmayan bir eve uyandığımda bayram sabahına uyanmış gibi oluyorum.
her şekilde Amelos'um
sen hangisinden aldın.evet ya insan kıyamıyoHayırlı olsun güle güle kullan. Ben de kıyıp kullanacağım bu yıl inşallah. Kafamda tasarladım yazacaklarımı. Güzel yazı çalışıyorum biraz güzel yazınca yazmaya başlarımama ilk baştaki zinciri kırma kısmına hedef bulamadım. Öyle bi hedefim olsun ki sabah bayram sabahına kalkmışcasına heyecanlandırsın beni istiyorum