Popüler Konu Minimal Yaşam

Sen nasılsın canım.
Anka m iyiyim sağolasın.
Benim tatlı bağımlılığım var.
Spor yapıyorum ama gün içinde mutlaka çikolata tüketiyorum.
Öyle ev yapımı şeyler kesmiyor beni.

Bunu çözmek adına dr'a gitmek istiyorum ama ne zaman vakit bulur da giderim bilmiyorum.

Biraz buna kafayı taktım. Aşamıyorum bu tatlı krizlerini. tarçınmış, suymuş, bilmem neymiş hiçbir şey fayda etmiyor. beynimi aldırmam lazım :S

Senden ne haber?

mia da geldiğine göre grup tekrar canlanır

benim ev berbat halde çok düzensiz, bir itici güç lazım düzene koymak için, kendime bir liste yapıp her güne ufak da olsa bir hedef vermyeri düşünüyorum, katılmak isteyen olur mu acaba:) her gün zor derseniz 2güne bir de olabilir ama minik minik hedef olan günler de olacak, tüm oda şeklinde değil de mesela 2 çekmece vs diye hedefler düşünüyorum

bugün kitaplığı seçtim kendime, kitaplık oturma odamızda bulunor, biz de genelde orda oturuyoruz, elime geçen herşeyi evi toplamak adına kitaplığın bir yerlerine tıkmışım, kitaplığı düzenleyip bir rafı okuma hedefi rafı yapıp;
her ay düzenli olarak 1 kişisel gelişim/ebeveyn kitabı + 1 distopya/ütopya kitabı + 1 bölüm kurtlarla koşan kadınlar
yanına da kalan süreme göre roman vs ne denk gelirse okumayı düşünüyorum. kitaplığı düzenleyince ocak ayı hedeflerimi yazarım:)

Son düzenleme:
mart-nisan gibi de dil sınavına girmeyi düşünüyorum, ingilizce çalışmaya başlamam lazım, youtubedan videolardan takip etmeyi düşünüyorum ekstra tavsiyesi olan olur mu?

herhangibir yerde pdf faaln var mı onlar yoksa çıkmış soru kitapları mı tavsiye edersin? sen üksek bir puan almıştın gibi hatırlıyorum sence yds mi yökdil mi?
Yökdile girmedim ama bir tık daha kolay diyorlar. İnternette vardır çıkmış sorular çıktı alıp çözebilirsin

Her gün bir bölüm düzenlemek güzel bir uygulama
Bir zaman sonra bütün ev toparlaniyor

Zamanım yoksa kucuk bir yer topluyorum 5 dk sürüyor.

Bugün TV sehpasına bakacağım 1 cekmecesine

ben de banyo dolabını alayım.
Atılacaklar çıkacaktır illaki.

Ooo hosgeldin mekan sahibi gözümüz yollarda kaldi

Ruh ikiziyiz gerçekten. Bir elmanın yarısı biri sensin biri ben
Valla aynı durumdayım.

Yarin is sonrasi cocuklarin kuculenleri dolaplarindan cikarmam lazim. Direk kizilhac a atiyorum. Bazen satsam Montlari ,daha mantikli olur diyorum. Sonrada ugrasmayim diyip vazgeciyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz kuculenleri ?

Bujo ile vakit gecirdim. Kizimda aldim (6yasinda) sirf rahat birakmaz diye. Iyi oyalandik :))

Elbiseleri sonrasi projem oyuncaklari icin. Oda carsamba gunu. Depoya inip orayida elden gecirecegim. 1gune fazla gelebilir

günaydınnn:))
-kitaplık düzeni bitti dün.
-ocak ayı kitaplarım: hayvan çiftliği, oyuncu ebeveyn, kkk 1 bölüm
bugünkü hedefim: kitaplık üstündeki ıvırzıvırlar, oyuncaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…