ya suçluluk duyma.hissetmesin mercimekcik bunu.huzursuzluğa bişey diyemem ama gelecek kaygın olmasın bence.kafandan onu sil.üç çocuk bende isterdim olsun ama yaş müsüait değil,bakacak birileri sıkıntı benim için.en önemlisi tahammülüm zaten yok.tahammül 31 yaşından sonra inaılmaz hızlı bir şekilde eriyor insanın içinde.tabi işin maddiyat kısmıda var.8+5 haftalık
Ruh halim = suçluluk duygusu, sorumluluklarının altında ezilme hissi, atalet, derin bir huzursuzluk, gelecek kaygısı, korku vs işte
31 yaşındayımya suçluluk duyma.hissetmesin mercimekcik bunu.huzursuzluğa bişey diyemem ama gelecek kaygın olmasın bence.kafandan onu sil.üç çocuk bende isterdim olsun ama yaş müsüait değil,bakacak birileri sıkıntı benim için.en önemlisi tahammülüm zaten yok.tahammül 31 yaşından sonra inaılmaz hızlı bir şekilde eriyor insanın içinde.tabi işin maddiyat kısmıda var.
sen içindeki sevinci diri tutmaya bak
yazdıklarını bikaç defa okuum.evet gerçekten nomalde çok şikayet eden biri değilim.hatta kolay kolya etmem.dibe dütüğümü hissettiğim an bi yolunu bulu r kendi çabamla bir iki güne düzelirdim.budefa farklı oldu oldu.bende anlamadım.garip ilerliyor çöktükçe dibe batmak istiyor gibiyim.yardım almayı bende düşündüm hep bi bahaneyle ertliyorum.kan değerlerime baktırmadım ama ahminim b12 yerlerde olabilir.eşimle oturup konuşamamkta beni bunalttı.yoksa oda destek olurdu her anlamda.duygusal boşlukta oluştu sanırım.Vitamin değerlerine baktırdın mı yakın zamanda. Ben de ara ara çok yorgun hissederim hep d vit ve b 12 eksik çıkar. Şu an yine kullanmaya başladım daha iyiyim elhamdülillah. Bir de değiştiremediğimiz konuları kabullenmek lazım.. inan ki çocukların ruh durumu bizimle doğru orantılı. Biz gerginsek onlar da gergin. Biz mutluysak onlar da mutlu. Sadece şikayet edersek hem kendi zamanımızdan hem onların zamanından çalarız. İleride dönüp baktığımızda sadece pişmanlık olur. Geçen zaman geri gelmiyor sonuçta.
Çocuklarımız bizlerin emaneti. Arada bunalabiliriz. Sen normal şartlarda devamlı şikayet eden biri değilsin buradan tanıyabildiğim kadarıyla. Bazen de sadece dinlenmek gerekiyor. Yardım alabildiğin konularda yardım almaktan çekinme. Erteleyebildiğin konuları ertele. Yapmak zorunda olduklarını yap geç. Annen kayınvaliden varsa yardım iste gelsinler 2-3 gün elinden tutsunlar. Bunaltma kendini. Kendine vakit ayırmaya çalış.
Sirke-kayatuzunun çok faydasını görüyorum ben. Banyodan çıkmadan tasla tepemden döküyorum. Çocukları yıkarken de döküyorum. Evde devamlı bakara suresi açık olsun hem çocukların kulakları alışsın. Baktın kendini kötü mü hissediyorsun hemen bi abdest al. Ya da imkanın varsa banyo yap. İç çamaşırına kadar değiştir kıyafetlerini. Bi enerji yenilensin. Suyla temas bi nevi topraklanma sonuçta negatif enerjinin akıp gittiğini hisset. Sen bu değilsin. Enerji dolu mutluluk dolu bir insansın. Aynaya bak gözlerinin içine kendinle biraz konuş. Sana iyi gelen şeylere mutlaka zaman ayır. Bırak biraz dağınık kalsın. Sen kendini topla.Bazen bi durmak soluklanmak gerekiyor
iki sene önce kullandım.yazmayı çizmeyi seviyorsan çok eğlneceli oluyrCash wallet om gelmek uzere. Ajanda da aldim..yeni yilda daha planli daha minimalist olmak icin hazirim.
Bullet journal daha mi olurdu ajanda yerine emin degilim.
Mia- umarim enn kisa zamanda donersin yine
Yanlış anlama şikayet etmekten kastım burda dertleşmen değil kesinlikle. Hani normalde bunları dert olarak görmezdin demek istedim. Yazı dili kendimi ifade etmekte zorlanıyor olabilirim. Evet şu an zor bir dönemdesin ama hepsi geçici inşallah ilerde hepsi bitecek. Gülerek anlatacağın anılar olarak kalacak. Eşin neden bu kadar çok çalışmaya başladı. Ek iş mi yapıyor? Acil durum planı yapalım sana. Boğulduğun yerden çıkaralım hemen. Bence ilk iş bi kan tahlili yaptırmaya çalış. Sıkıntının fiziksel veya ruhsal mı olduğunu anlarsın. Dediğim gibi sadece B12 iğnesi ve dvit hapı toparladı beni. Normal insanlar gibi olamasam da kendi normalime döndümyazdıklarını bikaç defa okuum.evet gerçekten nomalde çok şikayet eden biri değilim.hatta kolay kolya etmem.dibe dütüğümü hissettiğim an bi yolunu bulu r kendi çabamla bir iki güne düzelirdim.budefa farklı oldu oldu.bende anlamadım.garip ilerliyor çöktükçe dibe batmak istiyor gibiyim.yardım almayı bende düşündüm hep bi bahaneyle ertliyorum.kan değerlerime baktırmadım ama ahminim b12 yerlerde olabilir.eşimle oturup konuşamamkta beni bunalttı.yoksa oda destek olurdu her anlamda.duygusal boşlukta oluştu sanırım.
Selam, sohbet topigine bakarken, konunuzu gördüm de tıklayayim dedim, uzun süredir girmediniz mi diye, neyse son mesajdan buraya geldim tesadüf, ben de ajanda alıcam da, dediğiniz bullet journal da baktım, eğlenceli, çok kararsızım almam gerek bir an önce , yetişmeyecek, günlerdir bakıyorum.tavsiyeniz var mı ?iki sene önce kullandım.yazmayı çizmeyi seviyorsan çok eğlneceli oluyr
kesinlikle yanlış anlamadım.çok güzel tespilerde bulunmuşsun.tespitlerini teyit ettim.:) oyüzden bir kaç defa okudum yazdım .kendime gelebilmek adına.annem şu ara beni görmezdn geliyor.ne de olsa ben yaparım ederim.kv de şu ara yoğun tempoda gözü bizi görecek gibi değil.belki3-4 hafta sonra .o zamana ölmez sağ kalırsam tabi : D takviyelerime geri dönmem lazı.b12 vardı işte ihmal edince insan kendini baştan sona ihmal ediyor.online psikologlara bakayım bende.Yanlış anlama şikayet etmekten kastım burda dertleşmen değil kesinlikle. Hani normalde bunları dert olarak görmezdin demek istedim. Yazı dili kendimi ifade etmekte zorlanıyor olabilirim. Evet şu an zor bir dönemdesin ama hepsi geçici inşallah ilerde hepsi bitecek. Gülerek anlatacağın anılar olarak kalacak. Eşin neden bu kadar çok çalışmaya başladı. Ek iş mi yapıyor? Acil durum planı yapalım sana. Boğulduğun yerden çıkaralım hemen. Bence ilk iş bi kan tahlili yaptırmaya çalış. Sıkıntının fiziksel veya ruhsal mı olduğunu anlarsın. Dediğim gibi sadece B12 iğnesi ve dvit hapı toparladı beni. Normal insanlar gibi olamasam da kendi normalime döndümtahlil yaptırmam mümkün değil dersen de multivitamin kullanabilirsin. Eczaneden passflora alabilirsin rahat uyutur enerji verir.
Yardım alabileceğin biri varsa mutlaka yardım iste. Anne, kayınvalide, akraba, kardeş kim olursa. Psikolog u da düşün. Bazen sadece birinin gözlerine bakıp ağlamaktır çözüm.
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Bütün sıkıntılarda bi çıkış kapısı bırakır. Onu bulmaya çalışalım.
ay mikan çok çok sorry sözümü aldım 32 deyip konuyu kapatayım31 yaşındayım
sohpet topiğimiz dağıldı baya oldu.arada uğrar biri iki şey karalar çıkarım .güzel anılarım var orda.Selam, sohbet topigine bakarken, konunuzu gördüm de tıklayayim dedim, uzun süredir girmediniz mi diye, neyse son mesajdan buraya geldim tesadüf, ben de ajanda alıcam da, dediğiniz bullet journal da baktım, eğlenceli, çok kararsızım almam gerek bir an önce , yetişmeyecek, günlerdir bakıyorum.tavsiyeniz var mı ?
youtubeden bu konuda yardım alabilirsin.bu jo kullanımı için güzel videolar varSUHAN cok severim. Zaten burda anca kendimin cizip dolduracagi tarz bulabilirim. Ilk izin gunumde carsiya inip bakacagim
Evet bir nevi anı defteri gibi oluyor sohbet yerleri.Teşekkür ederim.sohpet topiğimiz dağıldı baya oldu.arada uğrar biri iki şey karalar çıkarım .güzel anılarım var orda.
fabooks,matt notebook,le color bide tam aklımda değil ama nar ajanda vardı sanki.bunlara bakabilirsin.sayfa sayısı boyut bunlara dikkat edbilirsin.çantanda taşımak istiyorsan bazısı bayak büyük boyut olabiliyor. noktalı düşünüyorsan yorumlardan sayfa kalınlığına bak .bol bol çizim olduğu için arkasına çıkabiliyor bazısı
Boş ver çağır sen anneni bence. Şu an gurur yapacak vakit değil. Normalde çocukların sakinse bu kadar tempon yoksa düşünememiştir o da. Bazı insanlar soğuk oluyor. Sen söylemeden anlayamıyor. Ben anneme hep kızardım. Ya derdim 4 çocuk var burda. Hadi yardım etmeyi falan geçtim. İnsan hiç mi özlemez ya çocuklarını torunlarını derdim. İçimden tabikesinlikle yanlış anlamadım.çok güzel tespilerde bulunmuşsun.tespitlerini teyit ettim.:) oyüzden bir kaç defa okudum yazdım .kendime gelebilmek adına.annem şu ara beni görmezdn geliyor.ne de olsa ben yaparım ederim.kv de şu ara yoğun tempoda gözü bizi görecek gibi değil.belki3-4 hafta sonra .o zamana ölmez sağ kalırsam tabi : D takviyelerime geri dönmem lazı.b12 vardı işte ihmal edince insan kendini baştan sona ihmal ediyor.online psikologlara bakayım bende.
Yaaaa bende geçenlerde 3 Seans terapi aldım gerçekten çok iyi geldi anlattıklarından yola çıkarak küçük kızımı kreşe gönderip kendime biraz zaman ayırmam gerektiğiydiBir de imkanı olanlar psikolojik yardım alsın inanılmaz iyi geliyor insana. Anlatmak rahatlatıyor. Online alıyorum ben. Keşke her hafta alabilsem ama tabii bütçemi aşıyor benim