Popüler Konu Minimal Yaşam

8+5 haftalık

Ruh halim = suçluluk duygusu, sorumluluklarının altında ezilme hissi, atalet, derin bir huzursuzluk, gelecek kaygısı, korku vs işte
ya suçluluk duyma.hissetmesin mercimekcik bunu.huzursuzluğa bişey diyemem ama gelecek kaygın olmasın bence.kafandan onu sil.üç çocuk bende isterdim olsun ama yaş müsüait değil,bakacak birileri sıkıntı benim için.en önemlisi tahammülüm zaten yok.tahammül 31 yaşından sonra inaılmaz hızlı bir şekilde eriyor insanın içinde.tabi işin maddiyat kısmıda var.
sen içindeki sevinci diri tutmaya bak

31 yaşındayım

yazdıklarını bikaç defa okuum.evet gerçekten nomalde çok şikayet eden biri değilim.hatta kolay kolya etmem.dibe dütüğümü hissettiğim an bi yolunu bulu r kendi çabamla bir iki güne düzelirdim.budefa farklı oldu oldu.bende anlamadım.garip ilerliyor çöktükçe dibe batmak istiyor gibiyim.yardım almayı bende düşündüm hep bi bahaneyle ertliyorum.kan değerlerime baktırmadım ama ahminim b12 yerlerde olabilir.eşimle oturup konuşamamkta beni bunalttı.yoksa oda destek olurdu her anlamda.duygusal boşlukta oluştu sanırım.

Cash wallet om gelmek uzere. Ajanda da aldim..yeni yilda daha planli daha minimalist olmak icin hazirim.
Bullet journal daha mi olurdu ajanda yerine emin degilim.
Mia- umarim enn kisa zamanda donersin yine
iki sene önce kullandım.yazmayı çizmeyi seviyorsan çok eğlneceli oluyr

Yanlış anlama şikayet etmekten kastım burda dertleşmen değil kesinlikle. Hani normalde bunları dert olarak görmezdin demek istedim. Yazı dili kendimi ifade etmekte zorlanıyor olabilirim. Evet şu an zor bir dönemdesin ama hepsi geçici inşallah ilerde hepsi bitecek. Gülerek anlatacağın anılar olarak kalacak. Eşin neden bu kadar çok çalışmaya başladı. Ek iş mi yapıyor? Acil durum planı yapalım sana. Boğulduğun yerden çıkaralım hemen. Bence ilk iş bi kan tahlili yaptırmaya çalış. Sıkıntının fiziksel veya ruhsal mı olduğunu anlarsın. Dediğim gibi sadece B12 iğnesi ve dvit hapı toparladı beni. Normal insanlar gibi olamasam da kendi normalime döndüm tahlil yaptırmam mümkün değil dersen de multivitamin kullanabilirsin. Eczaneden passflora alabilirsin rahat uyutur enerji verir.
Yardım alabileceğin biri varsa mutlaka yardım iste. Anne, kayınvalide, akraba, kardeş kim olursa. Psikolog u da düşün. Bazen sadece birinin gözlerine bakıp ağlamaktır çözüm.
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Bütün sıkıntılarda bi çıkış kapısı bırakır. Onu bulmaya çalışalım.

iki sene önce kullandım.yazmayı çizmeyi seviyorsan çok eğlneceli oluyr
Selam, sohbet topigine bakarken, konunuzu gördüm de tıklayayim dedim, uzun süredir girmediniz mi diye, neyse son mesajdan buraya geldim tesadüf, ben de ajanda alıcam da, dediğiniz bullet journal da baktım, eğlenceli, çok kararsızım almam gerek bir an önce , yetişmeyecek, günlerdir bakıyorum.tavsiyeniz var mı ?

kesinlikle yanlış anlamadım.çok güzel tespilerde bulunmuşsun.tespitlerini teyit ettim.:) oyüzden bir kaç defa okudum yazdım .kendime gelebilmek adına.annem şu ara beni görmezdn geliyor.ne de olsa ben yaparım ederim.kv de şu ara yoğun tempoda gözü bizi görecek gibi değil.belki3-4 hafta sonra .o zamana ölmez sağ kalırsam tabi : D takviyelerime geri dönmem lazı.b12 vardı işte ihmal edince insan kendini baştan sona ihmal ediyor.online psikologlara bakayım bende.

sohpet topiğimiz dağıldı baya oldu.arada uğrar biri iki şey karalar çıkarım .güzel anılarım var orda.
fabooks,matt notebook,le color bide tam aklımda değil ama nar ajanda vardı sanki.bunlara bakabilirsin.sayfa sayısı boyut bunlara dikkat edbilirsin.çantanda taşımak istiyorsan bazısı bayak büyük boyut olabiliyor. noktalı düşünüyorsan yorumlardan sayfa kalınlığına bak .bol bol çizim olduğu için arkasına çıkabiliyor bazısı

Evet bir nevi anı defteri gibi oluyor sohbet yerleri.Teşekkür ederim.

öğretmenimize fabooksdan almıştık.
trendyolda milyontane ajanda var.yorumlara bakın ,içeriklerine hangisi içinize siniyorsa bence onu alın.fiyat olrakta farklı sitelerde farklı fiyata olabiliyor. online bişey aldığım zaman aratıyorum cimriden yada ak akçeden

Boş ver çağır sen anneni bence. Şu an gurur yapacak vakit değil. Normalde çocukların sakinse bu kadar tempon yoksa düşünememiştir o da. Bazı insanlar soğuk oluyor. Sen söylemeden anlayamıyor. Ben anneme hep kızardım. Ya derdim 4 çocuk var burda. Hadi yardım etmeyi falan geçtim. İnsan hiç mi özlemez ya çocuklarını torunlarını derdim. İçimden tabi Psikologla en çok bu konuyu konuştum. Şu an mizacı öyle onu anladım. Bazı insanlar soğuk. Bizim gibi derin duyguları yok. Onlara kendimizi anlatmamız lazım. Çünkü empati yetenekleri yok. O yüzden sen söyle.
Anne böyle böyle biraz yoruldum. Hem seni de özledik çocuklarla. biraz gelir misin de. Gelir herhalde öyle söyleyince. O çocuklara bakarken işten sonra bi kuaföre git, bi arkadaşınla kahve içmeye git, masaja git, havuza git. Çocukların mutlu anneye ihtiyacı var.

Bir de imkanı olanlar psikolojik yardım alsın inanılmaz iyi geliyor insana. Anlatmak rahatlatıyor. Online alıyorum ben. Keşke her hafta alabilsem ama tabii bütçemi aşıyor benim
Yaaaa bende geçenlerde 3 Seans terapi aldım gerçekten çok iyi geldi anlattıklarından yola çıkarak küçük kızımı kreşe gönderip kendime biraz zaman ayırmam gerektiğiydi

Dediği gibi yaptım gerçekten biraz rahatladım

Şimdi büyük kızıma diyorum ki kardeşini kreşten alsak mı ekonomik kriz var

Anne o zaman psikolog parası verecen boşver böyle iyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…