HoşgeldinnnnnSelamlar
Bir süre kendimle baş başa kalmam gerekiyordu
Giderken ne yazacağımı bilemedim zaten kazen beyde 2. Dk içinde üyeliğimi sonlandırdı
Beni merak eden, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum.
Iyiki sizin gibi kıymetli dostlar edinmisim
Özledim sizi
İşte bu mikan geri dönüyorMia- nın dönüşünün şerefine ben de bugün itibari ile üzerimdeki kara bulutları dağıtmaya karar verdim. Eve gidince 2022 hedeflerimi yazacağım. Okuma listemi vs de paylaşacağım. Ama yeter artık çok mıy mıy şikayet ettim ama artık küllerimden doğma zamanı
Kızın haklıYaaaa bende geçenlerde 3 Seans terapi aldım gerçekten çok iyi geldi anlattıklarından yola çıkarak küçük kızımı kreşe gönderip kendime biraz zaman ayırmam gerektiğiydi
Dediği gibi yaptım gerçekten biraz rahatladım
Şimdi büyük kızıma diyorum ki kardeşini kreşten alsak mı ekonomik kriz var
Anne o zaman psikolog parası verecen boşver böyle iyi diyor
Güle güle kullanSoyle sayfa buldum..15 adet varmis. 30sayfa ediyormus. Istedigim gibi yazip cizip bujo seklinde olur gibime geldi
Selamselammm
Eline sağlıkmadem topiği boş bırakmıyoruz yazim bari;
çocukların kıyafetlerini toparladım, büyük kızımınkilerden küçülenleri ve henüz yeni olanları küçük kızıma ayırdım, sert kapalıklı hurca koyup gardrop üzerine koydum, küçük kızımın küçülen ve yeni olanları (mesela doğum günü elbisesi vs gibi) dolaba koydum ve cidden sattımbeceremem diyodum ama fiyatı çok yüksek tutmayınca gidiyormuş meğer, ona ayakkabı almıştım en azından onun parası çıktı.
şu an dolap içleri çocuklar anlamında minimal olmasa da düzenli, ekonomik belirsizlikte almayım desem de yaz için indirimden bişiler aldım yine. yaza fiyatlar ne olacak gerçekten bilmiyorum.
şimdi de mutfak için kullandığımız şeyleri yedeklesem mi diyorum, siz ne yaptınız bu konuda, pandemi başında da böyle bi telaş yapmıştı millet, ben bişi yapmamıştım ama ekonomi beni biraz korkutuyor açıkcası.
TesekkurlerGüle güle kullan
İlk denemek için alınabilir
Sonrasında noktali ajanda alıp kendinde yaparsın bujoyu
Kendine az da olsa kisisel zaman oluştur.hala diplerde dolanıyorum.yüzde otuz oranında toparlandım gibi.ama ev beni çok zorlamaya başladı.çocukları kavgaları inanılmaz arttı.eşimi de zaten işten dolayı neredeyse göremiyorum.sorunda tamda bu sanırım.oturup adam akıllı konuşacak zmanımız bile yok karşılıklı.haftasonları bile dolu oluyor çoğu zman.hafta içi geç geliyor.bu yük yordu beni.relax olayım diyorum ama sürekli bir gerginlik hali üzerimde .atamıyorum.sirkelenmek, adaçaylı puhurlanmak lazım galiba .bilemedimki bu üzerimdeki ağırlığın sebebini.sağlığımı zorlayama başladı.
Çok iyi düşünmüşsun.Tesekkurler
Direk bujo almaya karar verdimnoktali olan. Bugun plan yapip hedefi paylasacagim. Yeni yili beklemeden baslamak en iyisi
Hosbuldum yaaa çok teşekkürler
Sen nasılsın canım.